LUNI, 28 IANUARIE 2019

Filme de văzut și de... ocolit. Despre ele, la emisiunea ”CulTOUR”

 La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați.
În fiecare vineri, la Happy Channel, veți putea urmări, în exclusivitate, cele mai bune scurt metraje românești, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Și, tot o premieră, o reprezintă rubricile ”Drumul spre stele” și ”Sub pămânr SRL”. Prima este dedicată filmelor ce merită văzute, iar la cea de-a doua rubrică, veți afla care sunt peliculele mai puțin inspirate.

Filmul recomandat de Irina Margareta Nistor este ”Bohemiam Rapsody”, nominalizat la Premiile Oscar. Ce spune criticul de film despre această peliculă, aflați din clipul alăturat.

Și, tot din clipul alăturat, aflați care este filmul mai puțin reușit.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »