JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

HAPPY BOOK -Tu ai citit cartea pe ascuns?!” L-a prins Criss pe Vlad în flagrant?

La ”Happy Day”, porția de recomandări nu lipsește niciodată. De această dată, Criss și Vlad au descoperit împreună cum arată o poveste de dragoste de lungă durată.

Tu ai citit cartea pe ascuns?” l-a întrebat Criss pe Vlad, în momentul în care a descoperit că acesta știe toate răspunsurile întrebărilor ei.

Criss a încercat să își surprindă prietenul cu o poveste romantică inedită, dar a descoperit că Vlad știa deja foarte bine ceea ce îi pregătise ea.

Este vorba despre romanul ”O zi”, scris de Davind Nicholls, care îi aduce în prim plan pe Emma și Dexter. Ea este fata nesigură pe propriile forțe, dar care visează să schimbe lumea. El este tânărul egocentric care a crescut bazându-se pe sprijinul părinților. În noaptea absolvirii, cei doi tineri petrec o noapte împreună și decid să nu se mai vadă niciodată după acest eveniment. Destinul are, însă, alte planuri pentru ei și face în așa fel încât ziua în care s-au cunoscut să capete o semnificație aparte.

O prietenie transformată în dragoste, al cărui final te va răscoli complet. Cartea a beneficiat și de o ecranizare, lucru care demonstrează interesul publicului pentru povestea scrisă de David Nicholls. Urămărește materialul de mai sus pentru o descriere completă a acestei producții îndrăgite de toți romanticii lumii.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »