LUNI, 03 IUNIE 2019

Interviu cu regizorul Marie Monge, la Happy Channel, despre filmul ”Les Joueurs” și lumea jocurilor de noroc din Paris

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a avut un invitat de seamă: Marie Monge, cea care semnează regia filmului ”Les Joueurs”. Cu patru nominalizări la Festivalul de film de la Cannes, pelicula, în opinia criticului de film nu trebuie ratată de cinefili. Filmul a fost prezentat și în București, în cadrul Festivalului de Film Francez.

Am cunoscut un om pasionat de jocurile de noroc, care mi-a devenit, ulterior, prieten. Trecea mereu prin fața casei mele și se ducea alături să joace. Odată, l-am urmat și așa am descoperit un univers paralel, subteran, o lume a cercurilor de joc. Acolo am cunoscut personaje de roman. Am încercat să joc și eu, dar am pierdut. Mulți voiau să îmi spună tot felul de povești și să îmi ceară bani. Așa a început povestea filmului”, a povestit Marie Monge la Happy Channel.

La polul opus, la categoria ”Sub pământ SRL”, adică filmul pe care, în opinia Irinei Margareta Nistor, ar fi mai bine să îl ocoliți, este ”Ticăloasele”.

COMENTARII

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 ore

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 4 ore

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 10 ore

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 5 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »