LUNI, 03 IUNIE 2019

Interviu cu regizorul Marie Monge, la Happy Channel, despre filmul ”Les Joueurs” și lumea jocurilor de noroc din Paris

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a avut un invitat de seamă: Marie Monge, cea care semnează regia filmului ”Les Joueurs”. Cu patru nominalizări la Festivalul de film de la Cannes, pelicula, în opinia criticului de film nu trebuie ratată de cinefili. Filmul a fost prezentat și în București, în cadrul Festivalului de Film Francez.

Am cunoscut un om pasionat de jocurile de noroc, care mi-a devenit, ulterior, prieten. Trecea mereu prin fața casei mele și se ducea alături să joace. Odată, l-am urmat și așa am descoperit un univers paralel, subteran, o lume a cercurilor de joc. Acolo am cunoscut personaje de roman. Am încercat să joc și eu, dar am pierdut. Mulți voiau să îmi spună tot felul de povești și să îmi ceară bani. Așa a început povestea filmului”, a povestit Marie Monge la Happy Channel.

La polul opus, la categoria ”Sub pământ SRL”, adică filmul pe care, în opinia Irinei Margareta Nistor, ar fi mai bine să îl ocoliți, este ”Ticăloasele”.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 4 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 2 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 3 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »