LUNI, 03 IUNIE 2019

Interviu cu regizorul Marie Monge, la Happy Channel, despre filmul ”Les Joueurs” și lumea jocurilor de noroc din Paris

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a avut un invitat de seamă: Marie Monge, cea care semnează regia filmului ”Les Joueurs”. Cu patru nominalizări la Festivalul de film de la Cannes, pelicula, în opinia criticului de film nu trebuie ratată de cinefili. Filmul a fost prezentat și în București, în cadrul Festivalului de Film Francez.

Am cunoscut un om pasionat de jocurile de noroc, care mi-a devenit, ulterior, prieten. Trecea mereu prin fața casei mele și se ducea alături să joace. Odată, l-am urmat și așa am descoperit un univers paralel, subteran, o lume a cercurilor de joc. Acolo am cunoscut personaje de roman. Am încercat să joc și eu, dar am pierdut. Mulți voiau să îmi spună tot felul de povești și să îmi ceară bani. Așa a început povestea filmului”, a povestit Marie Monge la Happy Channel.

La polul opus, la categoria ”Sub pământ SRL”, adică filmul pe care, în opinia Irinei Margareta Nistor, ar fi mai bine să îl ocoliți, este ”Ticăloasele”.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 69 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »