MIERCURI, 27 MARTIE 2019

Interviu de colecție, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică

Ne-a făcut mândri că suntem români. A adunat numeroase medalii de Aur, făcând ca numele României să fie pe buzele tututor. Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică la gimnastică răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată azi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

Sunt o fire veselă, optimistă și chiar visătoare. Cred că toată lumea știe că sunt ambițioasă, dar și... îmi place să dorm... când am timp. Dar, îmi place și să ascult muzică și să urmăresc seriale. Serialele mă țin trează toată noaptea”, spune Cătălina despre ea.

Cât de încăpățânată este, care e cel mai tare lucru pe care știe să îl facă, în afară de gimnastică, dar și multe alte lucruri interesante despre Cătălina Ponor aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »