VINERI, 25 IANUARIE 2019

La ”CulTOUR”, actrița Virginia Rogin a spus care sunt cele mai frumoase 3 lucruri care i s-au întâmplat în 2018

 Virginia Rogin, alias Doina, din serialul ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Cât timp petreceți pe platorile de filmare pentru serialul ”Fructul oprit”?

- Neavând un rol foarte mare în serialul ăsta, petrec suficient timp cât să îmi facă atât de mare plăcere și să mă bucur de tot ce se întâmplă. 

- Sunteți o persoană matinală?

- Da. Mie îmi plac mult diminețile. Se zice că, dacă te-ai născut dimineața, funcționezi foarte bine dimineața. Când am de făcut treburi, prefer să le fac dimineața, pentru că, după-amiaza deja sunt prea relaxată.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Ce să fac? Mă duc la baie, mai mângâi motanul…

- Care e cel mai frumos lucru care vi s-a întâmplat în 2018?

- În 2018 mi s-a întâmplat acest serial (n.r. ”Fructul oprit”), mi s-a întâmplat că am avut o intervenție chirurgicală reușită, am stat cu fiul meu două luni… mi s-au întâmplat mai multe lucruri frumoase.

Ce îi place să facă în timpul liber, care e serialul ei preferat, ce hobbyuri are, dar și multe alte povești, în clipul alăturat.


Virginia Rogin a urmat cursurile Facultății de Teatru, secția Actorie, din cadrul Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, la clasa profesorului Dem Rădulescu. A activat ca actriță la Teatrul Tineretului Piatra Neamț (1977-1981), Teatrul Ion Vasilescu din București (1983-1986) și apoi la Teatrul Odeon (din 1987). A jucat în peste 30 de filme și piese de teatru, printre care, ”Buletin de bucurești”, ”Funeralii fericite”, și serialele ”O grămadă de caramele” și ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 1 zile

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »