VINERI, 25 IANUARIE 2019

La ”CulTOUR”, actrița Virginia Rogin a spus care sunt cele mai frumoase 3 lucruri care i s-au întâmplat în 2018

 Virginia Rogin, alias Doina, din serialul ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Cât timp petreceți pe platorile de filmare pentru serialul ”Fructul oprit”?

- Neavând un rol foarte mare în serialul ăsta, petrec suficient timp cât să îmi facă atât de mare plăcere și să mă bucur de tot ce se întâmplă. 

- Sunteți o persoană matinală?

- Da. Mie îmi plac mult diminețile. Se zice că, dacă te-ai născut dimineața, funcționezi foarte bine dimineața. Când am de făcut treburi, prefer să le fac dimineața, pentru că, după-amiaza deja sunt prea relaxată.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Ce să fac? Mă duc la baie, mai mângâi motanul…

- Care e cel mai frumos lucru care vi s-a întâmplat în 2018?

- În 2018 mi s-a întâmplat acest serial (n.r. ”Fructul oprit”), mi s-a întâmplat că am avut o intervenție chirurgicală reușită, am stat cu fiul meu două luni… mi s-au întâmplat mai multe lucruri frumoase.

Ce îi place să facă în timpul liber, care e serialul ei preferat, ce hobbyuri are, dar și multe alte povești, în clipul alăturat.


Virginia Rogin a urmat cursurile Facultății de Teatru, secția Actorie, din cadrul Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, la clasa profesorului Dem Rădulescu. A activat ca actriță la Teatrul Tineretului Piatra Neamț (1977-1981), Teatrul Ion Vasilescu din București (1983-1986) și apoi la Teatrul Odeon (din 1987). A jucat în peste 30 de filme și piese de teatru, printre care, ”Buletin de bucurești”, ”Funeralii fericite”, și serialele ”O grămadă de caramele” și ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 3 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 6 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »