VINERI, 25 IANUARIE 2019

La ”CulTOUR”, actrița Virginia Rogin a spus care sunt cele mai frumoase 3 lucruri care i s-au întâmplat în 2018

 Virginia Rogin, alias Doina, din serialul ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Cât timp petreceți pe platorile de filmare pentru serialul ”Fructul oprit”?

- Neavând un rol foarte mare în serialul ăsta, petrec suficient timp cât să îmi facă atât de mare plăcere și să mă bucur de tot ce se întâmplă. 

- Sunteți o persoană matinală?

- Da. Mie îmi plac mult diminețile. Se zice că, dacă te-ai născut dimineața, funcționezi foarte bine dimineața. Când am de făcut treburi, prefer să le fac dimineața, pentru că, după-amiaza deja sunt prea relaxată.

- Ce faceți primul lucru dimineața, după ce vă dați jos din pat?

- Ce să fac? Mă duc la baie, mai mângâi motanul…

- Care e cel mai frumos lucru care vi s-a întâmplat în 2018?

- În 2018 mi s-a întâmplat acest serial (n.r. ”Fructul oprit”), mi s-a întâmplat că am avut o intervenție chirurgicală reușită, am stat cu fiul meu două luni… mi s-au întâmplat mai multe lucruri frumoase.

Ce îi place să facă în timpul liber, care e serialul ei preferat, ce hobbyuri are, dar și multe alte povești, în clipul alăturat.


Virginia Rogin a urmat cursurile Facultății de Teatru, secția Actorie, din cadrul Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, la clasa profesorului Dem Rădulescu. A activat ca actriță la Teatrul Tineretului Piatra Neamț (1977-1981), Teatrul Ion Vasilescu din București (1983-1986) și apoi la Teatrul Odeon (din 1987). A jucat în peste 30 de filme și piese de teatru, printre care, ”Buletin de bucurești”, ”Funeralii fericite”, și serialele ”O grămadă de caramele” și ”Fructul Oprit”.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 20 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 22 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »