MARTI, 12 MARTIE 2019

La emisiunea CulTour, actorul Octavian Strunilă a mărturisit care e motivul pentru care ar vrea să iasă la o cafea cu Simona Halep

 La postul Happy Channel, Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului de aventură ”Ultimul Trib”, a răspuns interviului complex, format din 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te printr-un hashtag.

- #CumSeFace, pentru că, de-a lungul timpului, nu am demonstrat că știu neapărat cum se face, dar am încercat să aflu cum se face și regia, și scenariul, și actoria, adică toată zona asta. M-am chinuit și mă chinui în continuare. Lucrul ăsta vreau să îi învăț și pe copii: să afle, curiozitatea.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Eram la Dorohoi, departe de ce sunt acum, dar, probabil că, undeva, îmi doream să fiu pe scenă și nu aveam curajul să spun că vreau să fiu actor. Îmi doream asta, tatăl meu era pe scenă, cânta, pleca tot timpul cu cântările lui, și îmi doream să fiu pe scenă, dar nu știam ce. Îmi doream schimbul ăsta de energie între sală și scenă.

- Ce faci primul lucru dimineața, când te dai jos din pat?

- Beau un pahar cu apă. Chiar fac lucrul acesta! Japonezii m-au învățat că un pahar cu apă pe stomacul gol este exact de trebuie organismului. Sunt 4-5 ani de când fac asta.

- Zi trei persoane alături de care ai vrea să bei o cafea.

- Mi-aș dori să beau o cafea cu Marin Preda. Pentru mine, Marin Preda a fost foarte important. Când am venit în București îi citeam cărțile și în ele vorbea despre cum a venit el în București și am empatizat, cumva, cu el. Cred că aș mai vrea să beau o cafea cu Al Pacino, că el a fost obsesia noastră, a actorilor, care am terminat în anii 2000-2005. Și aș mai bea o cafea cu Simona Halep pentru că mi se pare că determinarea pe care o are și lucrurile pe care le face te pot inspira.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »