MARTI, 12 MARTIE 2019

La emisiunea CulTour, actorul Octavian Strunilă a mărturisit care e motivul pentru care ar vrea să iasă la o cafea cu Simona Halep

 La postul Happy Channel, Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului de aventură ”Ultimul Trib”, a răspuns interviului complex, format din 61 de întrebări, al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te printr-un hashtag.

- #CumSeFace, pentru că, de-a lungul timpului, nu am demonstrat că știu neapărat cum se face, dar am încercat să aflu cum se face și regia, și scenariul, și actoria, adică toată zona asta. M-am chinuit și mă chinui în continuare. Lucrul ăsta vreau să îi învăț și pe copii: să afle, curiozitatea.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Eram la Dorohoi, departe de ce sunt acum, dar, probabil că, undeva, îmi doream să fiu pe scenă și nu aveam curajul să spun că vreau să fiu actor. Îmi doream asta, tatăl meu era pe scenă, cânta, pleca tot timpul cu cântările lui, și îmi doream să fiu pe scenă, dar nu știam ce. Îmi doream schimbul ăsta de energie între sală și scenă.

- Ce faci primul lucru dimineața, când te dai jos din pat?

- Beau un pahar cu apă. Chiar fac lucrul acesta! Japonezii m-au învățat că un pahar cu apă pe stomacul gol este exact de trebuie organismului. Sunt 4-5 ani de când fac asta.

- Zi trei persoane alături de care ai vrea să bei o cafea.

- Mi-aș dori să beau o cafea cu Marin Preda. Pentru mine, Marin Preda a fost foarte important. Când am venit în București îi citeam cărțile și în ele vorbea despre cum a venit el în București și am empatizat, cumva, cu el. Cred că aș mai vrea să beau o cafea cu Al Pacino, că el a fost obsesia noastră, a actorilor, care am terminat în anii 2000-2005. Și aș mai bea o cafea cu Simona Halep pentru că mi se pare că determinarea pe care o are și lucrurile pe care le face te pot inspira.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 19 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »