JOI, 31 IANUARIE 2019

Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle actorul Doru Ana este soarta echipei de fotbal Rapid:

Dom’le, a ajuns Rapidul înapoi în Divizia A? A luat campionatul, în sfârșit, după 100 de ani?

Un moment emoționant al emisiunii este cel în care invitatul a mărturisit că, pe lângă prietenul său de o viață, și-ar dori să aibă o super-putere să îl aducă la viață pe unul dintre oamenii de la care a învățat foarte multe:

Mi-ar plăcea să am o putere și să-l înviu și să stau la o cafea, la o bere cu Amza Pellea. Pentru că ultimii lui 3 de ani de viață i-am pătrecut alături de el și știu ce influență a avut asupra mea și ce persoană extraordinară avea”, a afirmat actorul la Happy Channel.

Printre cele trei lucruri pe care le poartă în permanență se numără o cruciuliță și un... cui din aur, după cum l-a sfătuit o ghicitoare. De ce?

Îl port de mai bine de 30 de ani. Cuiul ăsta mă va feri de toate lucrurile rele care se putea să mi se întâmple. Când am făcut infarct, acum 16 ani, nu-l aveam la gât. Am făcut duș și l-am uitat acasă. Și nu l-am lai dat jos de atunci”.

Urmăriți în clipul alăturat un interviu de excepție cu actorul Doru Ana, acordat emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »