JOI, 31 IANUARIE 2019

Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle actorul Doru Ana este soarta echipei de fotbal Rapid:

Dom’le, a ajuns Rapidul înapoi în Divizia A? A luat campionatul, în sfârșit, după 100 de ani?

Un moment emoționant al emisiunii este cel în care invitatul a mărturisit că, pe lângă prietenul său de o viață, și-ar dori să aibă o super-putere să îl aducă la viață pe unul dintre oamenii de la care a învățat foarte multe:

Mi-ar plăcea să am o putere și să-l înviu și să stau la o cafea, la o bere cu Amza Pellea. Pentru că ultimii lui 3 de ani de viață i-am pătrecut alături de el și știu ce influență a avut asupra mea și ce persoană extraordinară avea”, a afirmat actorul la Happy Channel.

Printre cele trei lucruri pe care le poartă în permanență se numără o cruciuliță și un... cui din aur, după cum l-a sfătuit o ghicitoare. De ce?

Îl port de mai bine de 30 de ani. Cuiul ăsta mă va feri de toate lucrurile rele care se putea să mi se întâmple. Când am făcut infarct, acum 16 ani, nu-l aveam la gât. Am făcut duș și l-am uitat acasă. Și nu l-am lai dat jos de atunci”.

Urmăriți în clipul alăturat un interviu de excepție cu actorul Doru Ana, acordat emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 20 ore

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 22 ore

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 1 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 1 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 2 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »