JOI, 31 IANUARIE 2019

Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle actorul Doru Ana este soarta echipei de fotbal Rapid:

Dom’le, a ajuns Rapidul înapoi în Divizia A? A luat campionatul, în sfârșit, după 100 de ani?

Un moment emoționant al emisiunii este cel în care invitatul a mărturisit că, pe lângă prietenul său de o viață, și-ar dori să aibă o super-putere să îl aducă la viață pe unul dintre oamenii de la care a învățat foarte multe:

Mi-ar plăcea să am o putere și să-l înviu și să stau la o cafea, la o bere cu Amza Pellea. Pentru că ultimii lui 3 de ani de viață i-am pătrecut alături de el și știu ce influență a avut asupra mea și ce persoană extraordinară avea”, a afirmat actorul la Happy Channel.

Printre cele trei lucruri pe care le poartă în permanență se numără o cruciuliță și un... cui din aur, după cum l-a sfătuit o ghicitoare. De ce?

Îl port de mai bine de 30 de ani. Cuiul ăsta mă va feri de toate lucrurile rele care se putea să mi se întâmple. Când am făcut infarct, acum 16 ani, nu-l aveam la gât. Am făcut duș și l-am uitat acasă. Și nu l-am lai dat jos de atunci”.

Urmăriți în clipul alăturat un interviu de excepție cu actorul Doru Ana, acordat emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »