MIERCURI, 07 AUGUST 2019

”Nu mi-ar plăcea să fiu în situația să aleg”, a mărturisit actrița Ana Ciontea, la emisiunea ”CulTOUR”

Când sunt foarte obosită mănânc ceva care îmi place. Cafeaua de dimineață și să am la mune un mir”, acestea sunt cele trei lucruri mărunte despre care, spune actrița Ana Ciontea, că o fac fericită.

De la debutul său actoricesc, din 1982 și până în prezent, Ana Ciontea a jucat în piese de teatru, seriale tv și filme pentru marele ecran. Care dintre acestea îi este mai apropiat de suflet?

Mă raportez tot ca actriță și la film și la teatru. Cu adevărat, sunt diferite, dar îmi plac amândouă. Nu mi-ar plăcea să fiu în situația să aleg”.

În ce crede cu tărie, la ce se gândește cel mai des, care este obiceiul său despre care spune că familia sa îl consideră enervant, de ce a plâns când a văzut marea, aflați în clipul alăturat.

COMENTARII

Michaela Prosan: ”Adevărul doare, deși e recomandat”

acum 12 ore

Jocul "Continuă fraza" a provocat-o și pe Michaela Prosan la un exercițiu de imaginație. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite în cadrul emisiunii ”CulTOUR” de actriţa din serialul ”Sacrificiul”:

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Trebuia să găsesc pe cineva care știa să spargă o mașină”

acum 18 ore

Michaela Prosan, superba blondă cu ochi albaștri care o interpretează pe Lili în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns provocării ”Am sau N-am”.

Moment de sinceritate cu actorul Silviu Mircescu: ”Poate că am mai mințit și eu, așa...”

acum 1 zile

Actorul Silviu Mircescu, pe care telespectatorii Happy îl știu din serialele ”Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele”, a jucat ”Am/N-am” la emisiunea ”CulTOUR”.

Claudiu Istodor, la ”CulTOUR”: ”Răbdarea este una dintre calitățile mele principale”

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și s-a jucat "Continuă fraza".

”Să fiu deștept” este super-puterea pe care marele actor Claudiu Istodor spune că și-ar dori să o aibă

acum 1 zile

Marele actor Claudiu Istodor, cel care îl interpretează pe Ștefan Oprea în serialul ”Sacrificiul”, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor atipice din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »