MARTI, 08 OCTOMBRIE 2019

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

Actorul Paul Ipate a primit provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

- Ce talente ascunse ai?

- Mai am talente ascunse, că sunt cele pe care le trecem noi în fișa de casting, la ”Aptitudini”. Nu știu dacă le citește cineva, dat te apuci să scrii: tenis de masă, baschet, echitație, box... Îmi place sportul cel mai mult.

- Descrie cel mai înfricoșător monstru.

- Nu știu exact cum arată, dar vine sigur din adâncimi. Am o frică de adâncimi, dar știu să înot, numai că, de fiecare dată când știu că sub mine sunt mai mult de trei metri, îmi imaginez că ceva de sub mine o să vină oricând.

- Care este motto-ul sau citatul tău preferat?

- O să mă leg de o chestiuine pe care mi-a spus-o tata, când eram mic și e valabilă în mai multe situații. ”Nu te panică, pentru că întotdeauna exită o soluție și, dacă nu ai tu nicio soluție, are viața una pentru tine”.

- Ce te face să râzi?

- Prietenii și accidentele stupide.

- La ce nu te pricepi deloc?

- Ce să zic... uite, la pești! La pescuit, frate!

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 9 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 10 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »