VINERI, 11 OCTOMBRIE 2019

Creatoarea de modă Rita Mureșan, despre visul ei de a deveni prim-ministru

Creatoarea de modă Rita Mureșan a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

- Ce te face pe tine happy?

- Este o întrebare interesantă, pentru că, de-a lungul timpului am învățat că și atunci când nu sunt happy, să îmi creez anumite momente fericite, ca să îmi iau energie din ele. Ultima, aș putea să spun, a fost festivitatea de absolvire a fiicei mele, în America. Bucuria aia extraordinară de a o vedea cum aruncă pălăria aceea în aer e o resusrsă inimaginabilă de bucurie. Sunt genul care mă bucur și de o rază de soare, și dacă mă întâlnesc cu cineva care îmi zâmbește. Îmi place să zâmbesc foarte mult.

- Cum ești ca mamă?

- Acum nu știu cum să mă definesc, fiicele mele fiind plecate la studiu. Pot să spun că am fost o mamă cloșcă.

- Ce talente ascunse ai?

- Îmi place să fac goblen. Mă liniștește, mă determină să îmi golesc mintea de absolut total. E ca o formă de meditație, cu mare atenție la detaliu.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Prim-ministru, astronaut, creator de modă, astea erau cele trei meserii.

Despre pasiunea ei pentru bucătărie, ce combinație ciudată de gusturi îi place, care sunt cele trei dorințe pe care vrea să și le îndeplinească, dar și multe alte povești frumoase, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 94 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 105 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 108 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 112 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 113 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »