JOI, 20 OCTOMBRIE 2016

Vara trece, problemele rămân! Care sunt pericolele expunerii excesive la soare

Cu toate că zilele călduroase de vară au rămas în urmă, efectele Soarelui asupra pielii tale sunt încă prezente. Potrivit dermatologilor, lumina solară afectează pielea și îți poate provoca o mulțime de probleme, dacă nu intervi la timp.

La ”Happy Med”, Carmen Brumă a avut-o invitată pe doamna doctor Amalia Anghel. Cele două au discutat despre pericolelele expunerii la Soare și despre persistența efectelor pe care acesta le are asupra pielii.

O persoană responsbilă nu și-ar petrece întreaga vară la mare. Soarele are o relație dificilă cu pielea. Atunci când expunerea este necontrolată, pielea are de suferit!” susține dermatologul Amalia Anghel.

Există o serie de riscuri, care vor persista vreme îndelungată. Pe lângă problemele majore, cum ar fi riscul apariției cancerului de piele, există și leziuni secundare, dar la fel de periculoase. Află ceea ce are de spus doamna doctor dermatolog, urmărind materialul de mai sus.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »