MARTI, 27 NOIEMBRIE 2018

Vlad Zamfirescu pregătește un nou serial TV de comedie: ”E un «Seinfeld» de România”

Invitat în emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Vlad Zamfirescu a vorbit despre serialul la care lucrează, în prezent: 

Am jucat în câteva scurt-metraje. În total, vreo 6-7. Am mai făcut un episod pilot, la care țin foarte mult. Încă nu e gata, mai avem de bibilit la el. Un serial gen «Seinfeld». Un «Seinfeld» de România. Nu are nicio legătură cu «Seinfeld», poveștile sunt cu totul altele, doar ca stil. Totul se întâmplă într-o locație, într-o poporție de 80%, iar 20% sunt ieșiri din decor. E un umor foarte deștept. E cu 6 personaje”, a dezvăluit Vlad Zamfirescu, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cine joacă în acest serial, care este poveste preferată pe care o spune copiilor săi, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »