LUNI, 16 FEBRUARIE 2015

Ozana Barabancea vs. Euforimetru

Volubilă și mereu cu zâmbetul pe buze, Ozana Barabancea, jurata "Te cunosc de undeva", a răspuns provocării noastre și ne-a dezvăluit cât de euforică este.

1. Tu în trei cuvinte... Genială, inspirată, modestă :)

2. Cel mai interesant bărbat... Tatăl meu.

3. Cea mai interesantă femeie... Mama mea.

 4. Parfumul pentru ea este... parfumul lui.

5. Parfumul ei pentru el este... parfumul ei.

6. Te simți feminină când... mă simt fericită când mă trezesc dimineața și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața minunată pe care  o am și îmi îmbrățișez copiii.

 7. Scena favorită din filmul favorit... Filmul " If I Stay", când Ea era în comă și asistenta îi șoptea la ureche că poate să se salveze singură... doar dacă Ea vrea! Atunci mi-am răspuns la multe întrebări legate de viața mea, printre șiroaiele de lacrimi! :)

 8. Cartea preferată se citește în / la / cu... se citeste când ai timp, deci trebuie să o ai mereu la tine și să mai furi câteva pagini zilnic. Orice carte citită îți imbogățeste vocabularul.

 9. Dacă ar fi să porți un singur model de pantofi pentru tot restul vieții, ai alege... Clasici. Toc mic. Piele, Beige.

 10. Dacă un tip ar încerca să te facă să râzi tot ce trebuie să facă e... simțul umorului dezvoltat… umorul englezesc, subtil, ironia și autoironia sunt foarte bine primate de mine.

11. Cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată… Că pot dacă vreau, deci să perseverez! :)

12. Cel mai curajos lucru pe care l-ai făcut a fost… să îmi accept viața așa cum e și să defilez zâmbitoare provocărilor la tot pasul.

13. Deși sună ciudat, crezi că... necazurile sunt binecuvântări de la Dumnezeu pentru evoluția noastră.

14. Despre bărbați și relații ai fi vrut să știi că... sunt orgolioși.

15. Sfatul pe care ți l-ai da dacă te-ai întoarce cu 10 ani în urmă...  Să fac ce simt, ca și până acum.

16. Persoana ale cărei opinii contează cel mai mult pentru mine... sunt chiar eu J

17. Ai o carieră pentru că... am muncit, am noroc, sunt utilă, am carisma, sunt naturală, deschisă, mereu informată si mereu antrenată în domeniul meu.

18. Te simți foarte puternică atunci când... mă simt foarte puternică mereu.

19. Și vulnerabilă când... când dorm sunt vulnerabilă, dar încui ușa.

20. Stilul tău favorit este... stilul smuls :)

 21. Singurul lucru fără de care nu ai putea trăi... nu știu... sunt adaptabilă și bravo mie.

22. Sfatul tău pentru cititoarele euforia.tv este... Bucurați-vă de fiecare clipă. Viața poate să vă facă surprize. Primiți provocările cu calm și cu zâmbetul pe față.

VERDICT: 100% EUFORICĂ!!

COMENTARII

Mihaela Glăvan vs Euforimetru

acum 1744 zile

Designerul Mihaela Glăvan a surprins primăvara aceasta cu cea mai deosebită locație pentru o lansare de pantofi. Evenimentul-expoziție a avut loc chiar în serele Grădinii Botanice, într-o zi de marți. Sandale gladiator cu toc înalt sau flat, pantofi cu toc imprimat cu păsări și cizme înalte din piele întoarsă cu tăieturi deosebite ne-au atras atenția. A fost show-ul primăverii, așa că am invitat-o să ne spună mai multe despre ea la... Euforimetru!

Radu Vâlcan vs. Euforimetru

acum 1763 zile

Mai sunt câteva zile până ce primul reality show din România filmat în Thailanda, „Insula iubirii”, începe la Antena 1. Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, va întâmpina cuplurile care vor trebui să țină piept ispitelor. Cum se simte înainte de premieră și cum arată cea mai interesantă femeie înainte de el, mai jos!

Chris Simion vs. Euforimetru

acum 1819 zile

În teatru, Chris Simion este cunoscută ca un regizor de avangardă. Spectacolele ei reprezintă provocări atât pentru actorii cu care lucrează, cât şi pentru spectatorii care îi prizează poveştile. Autoarea unui bestseller ne răspunde curiozităților despre viața unei femei euforice

Euforimetru vs. Laura Cosoi

acum 1820 zile

Mereu o prezență delicată și feminină, Laura Cosoi a răspuns provocării noastre și a dezvăluit sincer câteva secrete din viața sa. Vedeți cât de euforică este vedeta în finalul interviului

Delia vs Euforimetru

acum 1838 zile

Jurata X Factor și artista Delia împlinește astăzi 33 de ani! De ziua ei, am pus-o față în față cu... Euforimetru! Ne-au plăcut răspunsurile ei sincere, sfaturile sale pentru cititoare și lucrurile mici care o definesc dar pe care greu le-ar fi dezvăluit:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »