VINERI, 07 FEBRUARIE 2020

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, rămâne, fără îndoială, unul dintre cele mai emoționante filme de dragoste. Pelicula cu 18 premii în palmares și alte 23 de nominalizări poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Tvhappy.ro vă prezintă 6 întâmplări din culisele acestui film:

1. Atunci când s-a făcut castingul pentru mediumul Oda Mae Brown, producătorii nu au avut-o în vedere pe Whoopi Goldberg. Însă, la insistențele lui Patrick Swayze, aceștia au acceptat să îi atribuie rolul celebrei actrițe.

2. Patrick Swayze a declarat că scena în care modelează vaza de lut alături de Demi Moore a fost cea mai sexy scenă din cariera sa. Conform scenariului, cei doi protagoniști trebuia să facă o vază, nu să o distrigă. Însă, cei doi au continuat să stea cu mâinile în lut, iar scevența a fost păstrată.

3. Când a dat proba pentru rolul lui Molly, Demi Moore avea părul lung. Ea s-a tuns scurt cu puțin înainte să înceapă filmările. Regizorul a avut un șoc când a văzut-o tunsă și, la început, nu i-a plăcut noul look al actriței. Dar, după primele cadre a zis că dă mult mai bine cu noua ei tunsoare.

4. Patrick Swayze a afirmat să rolul lui Sam Wheat a fost cel mai greu de jucat. Și asta pentru că el a venit într-o perioadă în care actorul suferea după ce tatăl său murise. De altfel, lacrimile sale din scena de final, când îi spune lui Molly că o va iubi mereu, au fost reale, căci, în timp ce a rostit aceste cuvinte, se gândea la tatăl lui.

5. Demi Moore a luat lecții de olărit, pentru ca scena în care ea și fantoma lui Sam au modelat o vază.

6. ”Fantoma mea iubită” a avut un succes comercial uriaș. În istoria cinematografică, el a rămas al 93-lea film cu cele mai mari încasări din istorie la nivel național în Statele Unite.

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

COMENTARII

Serialul Vis de iubire”, lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei. Happy Channel, pe locul 4 în top all channels

acum 12 zile

Happy Channel, pe primul loc în clasamentul canalelor tv dedicate femeilor şi pe locul patru în top all channels, după principalele posturi generaliste, la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Serialul ”Război și pace” ajunge la final. Urmează o altă poveste excepțională

acum 14 zile

În această duminică, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează ultimele două episoade ale serialului ”Război și pace”, ecranizare a romanului omonim, scris de Lev Tolstoi.

”Alfie”, povestea unui burlac înnebunit după femei. Vineri, la Happy Channel

acum 14 zile

Vineri seară, de la ora 20.00, la Happy Channel îi puteți urmări pe Jude Law, Sienna Miller, Nia Long, Susan Sarandon și Marisa Tomei într-o poveste uimitoare: ”Alfie”.

Whoopi Goldberg a stabilit un record cu rolul ei din filmul ”Fantoma mea iubită”

acum 14 zile

Actrița Whoopi Goldberg a stabilit și un record cu rolul mediumului Oda Mae Brown.

James Read a luat lecții de călărie la ferma lui Patrick Swayze pentru rolul lui din miniseria ”Nord și Sud”

acum 14 zile

 James Read, unul dintre protagoniștii mini-seriei ”Nord și Sud”, a avut nevoie de o pregătire specială pentru a-i da viață lui George Hazard, personajul său din această peliculă. Cum povestea este plasată în anii premergători Războiului Civil, iar George este...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »