VINERI, 07 FEBRUARIE 2020

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, rămâne, fără îndoială, unul dintre cele mai emoționante filme de dragoste. Pelicula cu 18 premii în palmares și alte 23 de nominalizări poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Tvhappy.ro vă prezintă 6 întâmplări din culisele acestui film:

1. Atunci când s-a făcut castingul pentru mediumul Oda Mae Brown, producătorii nu au avut-o în vedere pe Whoopi Goldberg. Însă, la insistențele lui Patrick Swayze, aceștia au acceptat să îi atribuie rolul celebrei actrițe.

2. Patrick Swayze a declarat că scena în care modelează vaza de lut alături de Demi Moore a fost cea mai sexy scenă din cariera sa. Conform scenariului, cei doi protagoniști trebuia să facă o vază, nu să o distrigă. Însă, cei doi au continuat să stea cu mâinile în lut, iar scevența a fost păstrată.

3. Când a dat proba pentru rolul lui Molly, Demi Moore avea părul lung. Ea s-a tuns scurt cu puțin înainte să înceapă filmările. Regizorul a avut un șoc când a văzut-o tunsă și, la început, nu i-a plăcut noul look al actriței. Dar, după primele cadre a zis că dă mult mai bine cu noua ei tunsoare.

4. Patrick Swayze a afirmat să rolul lui Sam Wheat a fost cel mai greu de jucat. Și asta pentru că el a venit într-o perioadă în care actorul suferea după ce tatăl său murise. De altfel, lacrimile sale din scena de final, când îi spune lui Molly că o va iubi mereu, au fost reale, căci, în timp ce a rostit aceste cuvinte, se gândea la tatăl lui.

5. Demi Moore a luat lecții de olărit, pentru ca scena în care ea și fantoma lui Sam au modelat o vază.

6. ”Fantoma mea iubită” a avut un succes comercial uriaș. În istoria cinematografică, el a rămas al 93-lea film cu cele mai mari încasări din istorie la nivel național în Statele Unite.

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 24 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 24 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 25 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 58 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 71 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »