VINERI, 07 FEBRUARIE 2020

6 întâmplări din culisele filmului ”Fantoma mea iubită”

”Fantoma mea iubită” (”Ghost”), cu Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg, rămâne, fără îndoială, unul dintre cele mai emoționante filme de dragoste. Pelicula cu 18 premii în palmares și alte 23 de nominalizări poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

Tvhappy.ro vă prezintă 6 întâmplări din culisele acestui film:

1. Atunci când s-a făcut castingul pentru mediumul Oda Mae Brown, producătorii nu au avut-o în vedere pe Whoopi Goldberg. Însă, la insistențele lui Patrick Swayze, aceștia au acceptat să îi atribuie rolul celebrei actrițe.

2. Patrick Swayze a declarat că scena în care modelează vaza de lut alături de Demi Moore a fost cea mai sexy scenă din cariera sa. Conform scenariului, cei doi protagoniști trebuia să facă o vază, nu să o distrigă. Însă, cei doi au continuat să stea cu mâinile în lut, iar scevența a fost păstrată.

3. Când a dat proba pentru rolul lui Molly, Demi Moore avea părul lung. Ea s-a tuns scurt cu puțin înainte să înceapă filmările. Regizorul a avut un șoc când a văzut-o tunsă și, la început, nu i-a plăcut noul look al actriței. Dar, după primele cadre a zis că dă mult mai bine cu noua ei tunsoare.

4. Patrick Swayze a afirmat să rolul lui Sam Wheat a fost cel mai greu de jucat. Și asta pentru că el a venit într-o perioadă în care actorul suferea după ce tatăl său murise. De altfel, lacrimile sale din scena de final, când îi spune lui Molly că o va iubi mereu, au fost reale, căci, în timp ce a rostit aceste cuvinte, se gândea la tatăl lui.

5. Demi Moore a luat lecții de olărit, pentru ca scena în care ea și fantoma lui Sam au modelat o vază.

6. ”Fantoma mea iubită” a avut un succes comercial uriaș. În istoria cinematografică, el a rămas al 93-lea film cu cele mai mari încasări din istorie la nivel național în Statele Unite.

Pelicula ”Fantoma mea iubită” poate fi urmărită sâmbătă, 8 februarie, la Happy Channel, de la ora 20.00.

COMENTARII

‘’Babel’’ - un film de Oscar, cu Brad Pitt și Cate Blanchett

acum 1 zile

Filmul ‘’Babel’’(2006), creația lui Alejandro González Iñárritu a schimbat fața cinematografiei mexicane, dintr-o zonă de interes de nișă către o industrie la nivel global.

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 8 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 9 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 15 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 15 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »