JOI, 19 SEPTEMBRIE 2019

Clive Owen și Juliette Binoche, protagoniștii unei frumoase povești

Vineri, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți filmul ”Cuvinte și imagini” (”Words and Pictures”), cu Juliette Binoche și Clive Owen în rolurile principale. Pelicula s-a bucurat de un uriaș succes, dovadă numărul mare de oameni care au plătit bilet să îl vadă, aducând, astfel, încasări de 7 milioane de dolari!

Jack Marcus (Clive Owen) este un scriitor dependent de alcool, aflat în pe o pantă descendentă a carierei. Pentru a-și câștiga pâinea, el se angajează la o școală ca profesor de literatură. Aici, o întâlnește pe Dina Delsanto (Juliette Binoche), o pictoriță talentată. Între cei doi se înfiripă o piveste de iubire. Din cauza problemelor lui cu alcoolul, Jack este pe punctul de a-și rata și cariera lui profesor. În efortul de a-și salva atât postul cât și revista literară a școlii, el inițiază un ”război între cuvinte și imagini” și implicit între cele două catedre: cea condusă de el și cea condusă de Dina.

COMENTARII

Richard Gere și Diane Lane, într-un film de excepție, duminică, la Happy

acum 1 ore

Duminică seară, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să urmăriți un film de colecție, o poveste despre iubire, despre a doua șansă: “Nopți în Rodanthe” (”Nights in Rodanthe”). Pelicula, cu Richard Gere și Diane Lane în rolurile principale, este o adaptare după best-sellerul lui Nicholas Sparks.

Ce e de făcut când descoperi că ai moștenit o comoară istorică?

acum 3 ore

Casa amintirilor” (”Legally Tender aka The Thanksgiving House”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Aceasta este piesa cu peste 40 de milioane de vizualizări, cântată de protagonistul din serialul”A doua șansă”

acum 5 ore

Pe Kutsi îl puteți urmări de luni până vineri la Happy Channel în serialul ”A doua șansă”, difuzat de la ora 17.00

Întrebarea plutește în aer: au fost sau nu iubiți în viața reală cei doi protagoniști din ”Poldark”. Iată ce zice actrița

acum 1 zile

Pe Eleanor Tomlinson și Aidan Turner îi poți urmări la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00, în serialul ”Poldark”.

Drew Barrymore, Jeff Bridges, Macaulay Culkin, despre puterea dragostei, la Happy Channel

acum 1 zile

”Ne vedem dimineață” (”See You in the Morning”), sâmbătă, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »