MARTI, 28 IANUARIE 2020

George Clooney, în filmul de Oscar, cu alte 76 de premii și 162 de nominalizări. Sâmbătă, la Happy Channel

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel aveți o întâlnire de neratat cu seducătorul George Clooney! Un film de excepție, o poveste de Oscar, o peliculă de neratat! ”Sus, în aer” (”Up in the air”) a primit șase nominalizări la premiile Oscar, printre care și cea pentru ”Cel mai bun actor principal”, pentru George Clooney. Lista nominalizărilor la festivalurile industriei cinematografice este lungă, însumând peste 162 de categorii la care pelicula a fost nominalizată. Acestora li se adaugă și cele 76 de premii adjudecate, printre care Globul de Aur, BAFTA Awards. Așadar, iată câteva motive pentru care, în prima zi a lunii februarie, trebuie să urmăriți filmul ”Sus, în aer”, difuzat de Happy Channel de la ora 20.00. Și, firește, George Clooney, fiind un alt motiv pentru care să nu ratați pelicula.

George Clooney interpretează rolul lui Ryan Bingham, expert în resurse umane în cadrul unei companii de consultanță din Nebraska. Adică este specializat în a anunța oamenii că sunt… concediați. Pentru că este cel mai bun în domeniu, el are multe solicitări, astfel, călătorește cu avionul din oraș în oraș, la cererea clienților săi. Ryan și-a propus să ajungă la 10 milioane de mile de zbor, ceea ce i-ar aduce nu doar satisfacție personală, ci și un super-bonus. Planurile lui sunt date peste cap atunci când șeful lui angajează o tânără care vine cu un plan de reducere a cheltuielilor. Ea vrea să reducă cheltuielile cu călătoriile și să implementeze un program de disponibilizare a angajaților de pe întreg teritoriul SUA prin intermediul unor videoconferințe pe internet.

Însă, Ryan Bingham îi face o propunere neașteptată lui Natalie, înainte ca ea să își implementeze programul. Ce se întâmplă în această călătorie? Râmâne să aflați sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Sus, în aer”.

Foto: imdb.com

COMENTARII

Richard Gere îți spune tot ce vrei să știi despre ‘’Ofițer și gentleman’’

acum 1 zile

Richard Gere devine emoționat de fiecare dată când vorbește despre ‘’Ofițer și gentleman’’(1982). Multe amintiri îl leagă de acest film, nu numai de scenele în sine, ci și de ceea ce s-a întâmplat în afara platourilor de filmare.

''Formula dragostei'' - o comedie romantică despre...fuga de la altar!

acum 2 zile

Tristețea nu face parte din ‘’Formula dragostei’’(2018). Scenariul poate părea sensibil, însă filmul își propune să stârnească hohote de râs.

Leonardo DiCaprio și Kate Winslet, din nou împreună într-o dramă de excepție!

acum 8 zile

Te-au făcut să plângi de fiecare dată când le-ai urmărit tragica poveste în ‘’Titanic’’. Dar te-au făcut și să crezi și să speri. Te-ai fi gândit că cel mai iubit cuplu dintr-un film de dragoste poate reveni? Ei bine, Jack și Rose sunt de această dată... Frank și April Wheeler.

''Cântă, dansează, iubește'', o poveste de dragoste cu un strop de magie

acum 8 zile

Filmul urmărește povestea coregrafei Harper, a cărei fiice - și vedeta următoarei sale producții - Mirabella ia decizia de a renunța la spectacol pentru a se căsători cu playboy-ul Marco. Când Harper află noile priorități ale fiicei sale, este hotărâtă să-i arate acesteia că dragostea nu este un impediment în a avea o carieră. Din acel moment, situația ia o turnură neașteptată: În timp ce se îndrepta către nunta fiicei sale în Italia, Harper bea, fără să știe, un elixir, devenind mai tânără cu trei decenii.

Rolul carierei în ‘’Jane Eyre’’! Fă cunoștință cu frumoasa Ruth Wilson

acum 15 zile

Ruth Wilson a atins faima odată cu filmul ‘’Jane Eyre’’ din 2006, în care a jucat alături de Toby Stephens. A continuat să cucerească publicul cu rolul ei în ‘’The Affair’’, în 2014.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »