MIERCURI, 06 NOIEMBRIE 2019

În căutarea unui brad de Crăciun spectaculos

An de an, pentru mulți, Crăciunul înseamnă și să ai cel mai frumos brad. Mai ales când vine vorba de un spațiu comercial. Holly Khun este renumită pentru faptul că mereu găsește cel mai frumos brad, iar firma pentru care trebuie să facă acest lucru are o mare problemă: bradul pe care îl avea e distrus. Și asta cu doar 10 zile înainte de ceremonia de aprindere a beculețelor din bradul ornat al firmei. Holly primește o scrisoare de la un tânăr care îi spune că el are cel mai frumos brad, dar că acesta se află într-un mic orășel din Wisconsin. Holly ajunge imediat la fața locului și este în culmea fericirii când vede bradul perfect. Așa îl cunoaște pe Sam și pe tatăl acestuia. Bătrânul nu este deloc de acord să dea bradul. Încercarea de a-l convinge pe acesta să îi dea prețiosul brad se sfârșește nu cum ar fi dorit Holly, dar, finalul este unul… fericit, totuși.

Cum se va sfârși povestea, aflați la Happy Channel, urmărind filmul ”Miss Christmas”, joi, de la ora 17.00, la Happy Channel. Un film cu Brooke D'Orsay, Marc Blucas, Luke Roessler.

Pentru rolul său din acest film, în 2018, Luke Roessler a fost primit titlul de ”Cel mai bun actor într-un rol principlal” la ”The Joey Awards”, Vancouver.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 1 zile

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 1 zile

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 1 zile

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 1 zile

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 2 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »