LUNI, 22 FEBRUARIE 2016

Nu pot fi mai diferite! Lady Sybil - rebela familiei și Lady Edith - eterna burlăciță, surorile care tulbură liniștea din Downton Abbey

Surorile Crawley sunt cât se poate de diferite unele de altele. Dacă Mary știe cum să farmece, este extrem de inteligentă și frumoasă dar adoră viața de aristocrat, Edith, sora mijlocie, nu stârnește interesul nimănui, în timp ce Sybil, cea mai mică dintre ele, este feministă, are inițiativă și nu se lasă dominată de mentalitatea vremii.

Brunetă cu ochi verzi, Sybil este fermecătoare, dar atenția bărbaților o lasă rece. Rebela familiei vrea să scape de prejudecățile societății, fiind extrem de interesată de politică, liberală în convingeri și dispusă să lupte pentru drepturile femeilor și a celor mai puțin privilegiați. Pentru ea este mai importantă împlinirea visurilor sale și găsirea dragostei adevărate decât ademenirea unui soț cu avere. Când părinții o vor obliga să aleagă între familie, titlu și bărbatul iubit, Sybil va face o alegere suprinzătoare.

Citate celebre:

„Nu a învățat nimeni niciodată de la o guvernantă ceva mai mult decât limba franceză și bunele maniere”
„Adevăratul dușman este neputința”

Lady Edith nu este nici la fel de frumoasă și isteață ca Mary, nici la fel de îndrăzneață și pasională ca Sybil. În primul sezon, Edith este ignorată de toți, tânjind după un bărbat care a murit și care ar fi trebuit să se însoare cu Mary. Între ea și sora sa, Mary, există o dușmănie de lungă durată, lucru care o face să flirteze cu Matthew. Matthew nu are însă ochi decât pentru Mary și în final, va trebui să renunțe la ambițiile ei. Lui Edith îi va fi cel mai greu să-și găsească drumul în viață.

Citat celebru: „Mi-e frică că Edith va fi cea care va avea grijă de noi la bătrânețe” - Lady Cora, mama ei

Nu ratați serialul fenomen Downton Abbey, din 12 martie, la Happy Channel!

COMENTARII

''Rădăcini - Kunta Kinte'' - o producție care a făcut istorie! Finalul, cel mai vizionat episod în Statele Unite

acum 30 zile

Când directorii rețelei de televiziune ABC au decis să producă o miniserie bazată pe romanul ‘’Rădăcinile: Saga unei familii americane’’ al lui Alex Haley, în 1977, au luat toate măsurile de precauție posibile pentru a-și reduce pierderile. Chiar dacă personajele negre au fost mai proeminente ca niciodată în televiziunea din SUA - Good Times și The Jeffersons dădeau lovitura- președintele canalului de divertisment, Fred Silverman, a fost deranjat că la televizor se difuza o dramă despre o familie africană, deoarece era vorba despre înrobire și în cele din urmă obținerea libertății.

Jaina Lee Ortiz, totul despre rolul de ‘’femeie alfa’’ din serialul ’’Eroii din Stația 19’’!

acum 30 zile

Ea știe cel mai bine cum se simte o femeie într-o lume a bărbaților. Jaina Lee Ortiz o interpretează pe neînfricata Andrea Herrera în serialul american ‘’Eroii din Stația 19’’. Într-un interviu, actrița dă detalii ‘’din culise’’ despre personajul său și despre relația cu ceilalți colegi.

Se împlinesc 20 de ani de la premiera ‘’Legături de familie’’! Happy Channel difuzează telenovela din 29 iunie

acum 31 zile

Vera Fisher și-a încheiat contractul cu Globo, după 43 de ani de colaborare. Actrița se retrage într-un moment glorios: se împlinesc 20 de ani de la debutul telenovelei ‘’Legături de familie’’. Producția braziliană a fost difuzată pentru prima oară între 2000-2001 și a revoluționat industria telenovelelor.

Tot ce trebuie să știi despre ''Eroii din Stația 19''! - Premiera vineri 8 mai, la Happy Channel

acum 64 zile

Eroii din Stația 19 spune povestea unui grup de tineri pompieri ai căror voață se împarte între misiunile lor de salvare periculoase și drame personale. Liderul echipei esteo femeie. Neînfricata Andy Hererra, interpretată de Jaina Lee Ortiz își îndrumă colegii spre victorie în orice bătălie.

''Sanditon'' - o adaptare modernă a ultimului roman scris de Jane Austen! Premiera, duminică, 26 aprilie, la Happy Channel!

acum 77 zile

Jane Austen a scris doar șase romane întregi înainte de a muri, la vârsta de 41 de ani în 1817. În ciuda producției sale relativ mici, adaptările poveștilor sale romantice în rândul filmelor britanice au un real succes. ‘’Sanditon’’ este o serie de opt părți, bazată pe ultimul roman al scriitoarei, rămas neterminat și care oferă o abordare mai modernă asupra lucrărilor lui Jane Austen.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »