LUNI, 16 SEPTEMBRIE 2019

Protagonista din ”Minciuna” se află în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”, realizat de faimoasa publicație „People”

Kate del Castillo, pe care o puteți urmări la Happy Channel, în telenovela ”Minciuna”, este una dintre cele mai frumoase actrițe de telenovele. Fiica renumitului actor Eric del Castillo, Kate a devenit cunoscută în întreaga lume pentru rolurile ei de excepție din telenovele celebre precum „Minciuna/ La mentira”, unde a jucat atât alături de tatăl ei, cât și alături de faimosul actor Guy Ecker. După această telenovelă, cariera actriței mexicane a avut o ascensiune uriașă, Kate ajungând să joace la Hollywood, în seriale precum „CSI: Miami” și „Grimm”.

Frumusețea actriței este de necontestat. De altfel, în ediția din aprilie 2011, renumita publicație ”People” a inclus-o pe Kate în topul „50 cei mai frumoși oameni din lume”. Faptul că se află în acest clasament, chiar și pe poziția a 30-a, este un motiv de mândrie pentru Kate. Cinci luni mai târziu după ce a apărut în acest clasament, tot revista ”People” a publicat topul „25 cele mai influente femei”, printre acestea aflându-se și protagonista telenovelei ”Minciuna”.

Pe Kate del Castillo o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Minciuna”, difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00.

Despre telenovela ”Minciuna” (”La Mentira”):

"Minciuna" este o poveste de iubire care începe cu tragica moarte a lui Ricardo Platas ( Rodrigo Abed)... Bărbatul muncea la o fermă pentru a strânge bani de casătorie. El visa să o ia de soție pe Virginia (Karla Álvarez). Virginia și Veronica (Kate del Castillo) sunt fiicele adoptive ale cuplului Teodoro Fernández-Negrete (Eric del Castillo) și Sara Fernandez (Rosa María Bianchi), unadintre cele mai bogate familii din înalta societate. Cei doi mai au un fiu, pe Juan (Sergio Basañez).

Demetrio Assunsolo (Guy Ecker) fratele vitreg al lui Ricardo Platas, sosește în Mexic pentru a-l vizita. Însă, odată ajuns la fermă, el află că acesta s-a sinucis din cauza cruzimii unei femei. Demetrio află că numele femeii respective începe cu litera "V". Este singurul său indiciu. Orbit de durere și dorința de răzbunare, Demetrio le suspectează pe cele două fiice ale familiei Fernández-Negrete. Impresionat de frumusețea Veronicai, Demetrio bănuiește că ea este cea pe care o căuta. El este ”ajutat” de Virginia în a-și duce planul de răzbunare până la capăt. În cele din urmă, totul se dovedește a fi o minciunnă…

Din distribuție:

  • Kate del Castillo – în rolul Verónicăi Fernández-Negrete
  • Guy Ecker - Demetrio Azúnsolo
  • Eric del Castillo - Teodoro Fernández-Negrete
  • Karla Álvarez - Virginia Fernández-Negrete
  • Sergio Basañez - Juan Fernández-Negrete
  • Rosa María Bianchi - Sara de Fernández-Negrete
  • Silvia Mariscal - Leticia 'Leti'
  • Carlos Cámara - Don José 'Pepe' Díaz
  • Luis Gatica - Santiago Terrazas
  • Salvador Pineda - Dr. Francisco Moguel

COMENTARII

”Mi-e și frică să mărturisesc acest lucru”, spune actorul Rıza Kocaoğlu, cel care îl interpretează pe Aliço în ”Legea familiei”

acum 3 ore

Pe Rıza Kocaoğlu îl puteți urmări în serialul ”Legea familiei”, difuzat în premieră și în exclusivitate de Happy Channel, miercurea și joia, de la ora 20.00.

O româncă joacă în serialul ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel

acum 5 ore

Una dintre actrițele din serialul de comedie ”Imperfecta viață perfectă”, difuzat de Happy Channel, este româncă.

Profu’ de engleză, pus să aleagă între visul său de a deveni actor și dragostea pentru elevii săi

acum 7 ore

Vineri, la Happy Channel, de la ora 20.00, puteți urmări filmul ”Rolul vieții” (”Reading Writing & Romance”).

”La filmările pentru «Valurile vieții» am învățat să mă cațăr în copaci”, a declarat actrița care o interpretează pe Asli

acum 1 zile

Pe Ezgi Şenler o puteți urmări în ”Valurile vieții”, unul dintre serialele turcești pe care le puteți vedea doar la Happy Channel.

A donat încasările de pe urma unui super-spectacol! Ce suflet nobil e actorul care îl interpretează Vartolu în ”Legea familiei”

acum 1 zile

Actorul Erkan Kolçak Köstendil este cel care îl interpretează pe maleficul Vartolu Saadettin din serialul ”Legea familiei”, difuzat de Happy Channel miercurea și joia, de la ora 20.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »