LUNI, 01 APRILIE 2019

Trei nominalizări pentru serialul ”Elif” la gala ”Latina Turkish Awards 2019”

La Happy Channel puteți urmări, în premieră în România, sezonul 5 al celui mai urmărit serial turcesc difuzat în peste 21 de țări.
Anul acesta, producția turcească a primit trei nominalizări la ”Latina Turkish Awards”, organizat de postul Latina TV. Telespectatorii latino-americani au fost invitați să își voteze preferații din serialele turcești difuzate de acest post.

Serialul ”Elif” a fost nominalizat la categoria ”Cea mai bună dramă”.  Dar și actorii serialului s-au regăsit pe lista nominalizaților la diferite categorii. Astfel, Isabella Damla Güvenilir, la categoria ”Cel mai bun tânăr actor”. Iar actrița Cemre Melis, care o interpretează pe Arzu, s-a regăsit printre actorii nominalizați la ”Cel mai bun personaj negativ”.

Happy Channel difuzează cel mai nou sezon al serialului ”Elif”, de luni până vineri, între orele 18.00-20.00.

COMENTARII

Povestea unei iubiri... complicate de o vară. Cum e să se îndrăgostească doi șefi de tine?

acum 1 zile

În seara aceasta ora 20.00. Happy Channel vă invită să fiți martorii unei complicate povești de iubire dintre o văduvă și doi dintre șefii ei. Filmul ”Poveste de vară” (”Summer Love) spune povestea unei femei văduve care retrăiește fiorii dragostei atunci când doi dintre șefii ei se îndrăgostesc de ea.

Răspunsul NEAȘTEPTAT al lui Nevzat Can la întrebarea ”Ce fel de femei îți palc?”

acum 2 zile

Pe Nevzat Can îl puteți urmări de luni până vineri, de la ora 18.00, în serialul ”ELIF”, difuzat în premieră și în exclusivitate în România de postul Happy Channel.

Apariția în serialul „Minciuna” i-a adus numeroase roluri la Hollywood. A jucat chiar și cu Antonio Banderas

acum 3 zile

Pe Kate Del Castillo o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Minciuna” (”La Mentira”), difuzat de luni până vineri, de la ora 15.00.

Ana Ortiz, din ”Menajere ambițioase” a vrut să devină balerină. Din păcate, nu a putut continua

acum 3 zile

Pe Ana Ortiz o puteți urmări la Happy Channel în rolul lui Marisol Duarte, din serialul ”Menajere periculoase”, difuzat de luni până joi, de la ora 22.00.

Este sau nu inspirată din realitate povestea din ”Legea familiei”? Iată ce spune producătorul serialului

acum 3 zile

Cu audiențe fabuloase în țările în care a fost difuzat, ”Legea familiei” rămâne unul dintre cele mai captivante seriale turcești. Yamac Okur, producătorul executiv al serialului (care a lucrat și la un alt film de succes, difuzat în premieră în România tot de Happy Channel), a vorbit despre reacțiile telespectatorilor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »