VINERI, 12 IULIE 2019

Viața i s-a schimbat total de când a devenit celebru, spune Nevzat Can, alias Kerem, din ”ELIF”

De când a aparut în lumina reflectoarelor, actorul Nevzat Can a răpit multe inimi. Însă, spune el, și celebritatea i-a răspit lui ceva.

”De când am devenit celebru, a trebuit să renunț la viața mea socială. Cum am un program foarte încărcat, nu-mi mai rămâne atât de mult timp pentru o viață socială”, a declarat frumușelul actor.

Pe Nevzat Can îl poți urmări la Happy Channel, de luni până vineri, în serialul ”ELIF”, difuzat de la ora 14.00, serial ce a primit trei nominalizări la gala ”Latina Turkish Awards”.

COMENTARII

Un bărbat sărbătorește Crăciunul în fiecare zi

acum 3 ore

Întreaga poveste a ciudatului bărbat o aflați luni, ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul “Craciun zi de zi” („Forever Christmas").

Poveste de dragoste cu Warren Beatty și Annette Bening. Duminică, la Happy

acum 4 ore

Duminică, de la ora 20.00, Happy Channel vă invită să fiți martorii o emoționantă ”Poveste de dragoste”, un film cu Warren Beatty și Annette Bening în rolurile principale.

O mai știți pe Kelly din ”Beverly Hills 90210”? O puteți revedea, duminică, la Happy Channel

acum 6 ore

Duminică, de la ora 14.00, telespectatorii o pot revedea pe fruomasa blondă într-un alt rol: acela al unei femei obsedate de muncă, în filmul ”Holidaze: Din nou acasă” (”Holidaze”).

9 întrebări pentru protagonista serialului ”ELIF”

acum 8 ore

Isabella Damla Güvenilir, protagonista serialului ”ELIF”, i-a acordat un interviu lui Vlad Gherman și echipei Happy Channel. Iată, mai jos, câteva întrebări și răspunsuri scurte:

Özge Özberk, protagonista serialului ”A doua șansă”, și-a arătat tatuajul

acum 1 zile

Pe Özge Özberk o puteți urmări la Happy Channel, dând viață personajului Deniz Öztuna din serialul ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 12.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »