MARTI, 12 MARTIE 2019

O fotografie postată de Vlad Gherman în compania unei tinere superbe i-a făcut pe fani să explodeze

Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o atinge pe spate pe o tânără foarte atrăgătoare. Deși fotografia este desprinsă dintr-o scenă din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea de Antena 1, de la ora 20.00, fanii au ”explodat”. Și asta pentru că mesajul lui Vlad i-a pus pe jar: 

”Bihter apare in peisaj! Oare va reuși să îl cucerească pe Ioan? Care e interesul ei în legatură cu el? Aflați miercuri răspunsul, de la 20:00, în Fructul Oprit”.

Fanii cuplului Ana și Ioan din serial au sărit în apărarea frumoasei relații pe care o au personajele interpretate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  • ”Mă supăr rău pe Ioan dacă face ceva ce nu trebuie...” 
  • ”Nuuuu. Aș vrea ca Ioan să se împace cu Ana. Mă supăr pe Ioan, serios!”
  • ”Ioan nu o lasă pe Ana pentru Bihter! Ioan o iubește pe Ana! Ioan ar face orice s-o facă pe Ana fericită! Ioan nu o v-a înșela pe Ana! Ioan nu... nu... Îmi vine să plâng (crede-mă). Eu cred în dragostea lui Ioan față de Ana. El o iubește enorm de mult pe Ana și nu ar renunța așa de ușor la ea, chiar dacă acasta a făcut avort Mi-e frică de ce v-a urma, dar mereu voi ști că cum a iubit-o Ioan pe Ana, nu o v-a iubi nimeni niciodată!”.
  • ”Numai să încerce să îi cadă în plasă, că nu știu ce îi fac! Merg în visul lui și îl bat măr,  dar nu cred că e în stare, atâta timp cât el o iubește pe Ana”.
  • ”Bihter se vede ca este o prefăcută! Sper ca Ioan să nu o părăsească pe Ana pentru ea! Fără ei, Fructul Oprit nu ar mai fi la fel”.
  • ”Bihter sigur îi spune lui Ioan povestea ei de viață sau un lucru trist despre ea, iar Ioan, fiind un om cu suflet bun, o consolează spunându-i vorbe încurajatoare”.
  • ”Ioane, Ioane! Ți-o iei de la mine dacă îi pici in plasă, fii fidel Anei, până la căpat!”
  • ”Nu cred că tipa asta nouă are legatură cu trecutul Magdei și cu Turcia! Eu am înțeles că Magda a omorât pe cineva acolo, iar fata asta a venit datorită Izei! Cine știe ce vom afla în episoadele următoare! Serialul ăsta te răsucește și te învârte în fiecare oră de difuzare, nici nu ai habar la ce să te aștepți... Totusi, sper ca Ioan să stea în banca lui, Ana nu merită sa fie înșelată doar pentru că a renunțat la bebe!”

COMENTARII

A crescut, dar are același ‘’chip de înger’’! Iată transformarea Danielei Aedo!

acum 59 zile

O știi din serialul mexican ’’Îngerașul’’. Te-a cucerit cu inocența și drăgălășenia ei. Pe atunci era doar o copilă, cu un imens talent. Între timp, a devenit o frumoasă domnișoară, dar a rămas la fel de talentată.

Cine este Emre Kivilcim? Află mai multe despre chipeșul actor din ‘’Elif’’

acum 59 zile

Emre Kivilcim s-a născut pe 2 septembrie 1988, la Istanbul. Are 182 cm înălțime si cântărește aproximativ 78 de kilograme. Are un frate mai mare, Yunus, și o soră mai mică. I-a plăcut de mic să fie în centrul atenției, fiind selectat să fie personaj într-o reclamă cu mâncare pentru copii.

Criss și Vlad sărbătoresc cei mai frumoși 8 ani din viața lor!

acum 72 zile

Îi știi de pe vremea când jucau în serialul-fenomen ''Pariu cu viața''. Încă de atunci, de la începuturile carierei lor în actorie, cei doi se iubesc nebunește. Sau mai bine spus, se iubesc ca doi copii.

Alp Navruz nu refuză provocările! Ce a făcut actorul

acum 73 zile

L-ai văzut în diferite roluri în serialele turcești, dar așa nu l-ai mai văzut. Alp Navruz, călare pe un cal, într-un peisaj desprins parcă din filmele cu cowboy.

Atunci, doar un copil inocent...acum, se bucură de faimă în toată lumea! Cine să fie?

acum 74 zile

Este actriță, este frumoasă și are tot ce își dorește. Apogeul carierei l-a atins odată cu rolul din serialul american ‘’Neveste disperate’’. Nu cred că mai încape îndoială că fetița din fotografie este chiar Eva Longoria.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »