MARTI, 12 MARTIE 2019

O fotografie postată de Vlad Gherman în compania unei tinere superbe i-a făcut pe fani să explodeze

Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o atinge pe spate pe o tânără foarte atrăgătoare. Deși fotografia este desprinsă dintr-o scenă din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea de Antena 1, de la ora 20.00, fanii au ”explodat”. Și asta pentru că mesajul lui Vlad i-a pus pe jar: 

”Bihter apare in peisaj! Oare va reuși să îl cucerească pe Ioan? Care e interesul ei în legatură cu el? Aflați miercuri răspunsul, de la 20:00, în Fructul Oprit”.

Fanii cuplului Ana și Ioan din serial au sărit în apărarea frumoasei relații pe care o au personajele interpretate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  • ”Mă supăr rău pe Ioan dacă face ceva ce nu trebuie...” 
  • ”Nuuuu. Aș vrea ca Ioan să se împace cu Ana. Mă supăr pe Ioan, serios!”
  • ”Ioan nu o lasă pe Ana pentru Bihter! Ioan o iubește pe Ana! Ioan ar face orice s-o facă pe Ana fericită! Ioan nu o v-a înșela pe Ana! Ioan nu... nu... Îmi vine să plâng (crede-mă). Eu cred în dragostea lui Ioan față de Ana. El o iubește enorm de mult pe Ana și nu ar renunța așa de ușor la ea, chiar dacă acasta a făcut avort Mi-e frică de ce v-a urma, dar mereu voi ști că cum a iubit-o Ioan pe Ana, nu o v-a iubi nimeni niciodată!”.
  • ”Numai să încerce să îi cadă în plasă, că nu știu ce îi fac! Merg în visul lui și îl bat măr,  dar nu cred că e în stare, atâta timp cât el o iubește pe Ana”.
  • ”Bihter se vede ca este o prefăcută! Sper ca Ioan să nu o părăsească pe Ana pentru ea! Fără ei, Fructul Oprit nu ar mai fi la fel”.
  • ”Bihter sigur îi spune lui Ioan povestea ei de viață sau un lucru trist despre ea, iar Ioan, fiind un om cu suflet bun, o consolează spunându-i vorbe încurajatoare”.
  • ”Ioane, Ioane! Ți-o iei de la mine dacă îi pici in plasă, fii fidel Anei, până la căpat!”
  • ”Nu cred că tipa asta nouă are legatură cu trecutul Magdei și cu Turcia! Eu am înțeles că Magda a omorât pe cineva acolo, iar fata asta a venit datorită Izei! Cine știe ce vom afla în episoadele următoare! Serialul ăsta te răsucește și te învârte în fiecare oră de difuzare, nici nu ai habar la ce să te aștepți... Totusi, sper ca Ioan să stea în banca lui, Ana nu merită sa fie înșelată doar pentru că a renunțat la bebe!”

COMENTARII

Cine este copilașul cu ochii mari și negri? Îl vedeți doar la Happy Channel

acum 3 ore

Cine îl recunoaște pe băieţelul cu ochii mari și negri din imaginea de mai sus? Acum a crescut muuult muuult și este foarte înalt. Îl vedeți doar la Happy Channel.

Criss și Vlad, în celebra scenă din filmul ”Titanic”. Iată ce a ieșit

acum 1 zile

Una dintre cele mai celebre secvențe din filmul ”Titanic”, cu Leonardo Di Caprio și Kate Winslet în rolurile principale, este cea în care cei doi stau la prova, cu brațele întinse în lateral.

Vlad Gherman e pus rău pe glume! Iată ce i-a făcut iubitei sale, Cristina Ciobănașu

acum 4 zile

Că Vlad Gherman este pasionat de fotografie, știți cu toții. Că îi place să facă fotografii, la fel, știu toți fanii. Dar ce iese când le combină pe amândouă, iar dacă subiectul este Cristina Ciobănașu... ce poate ieși?

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 5 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Modificări în programul Happy Channel de la data de 1 iulie

acum 18 zile

Prima zi de iulie aduce, la Happy Channel, o serie de schimbări în grila de programe. În iulie se vor schimba orele de difuzare, dar vor apărea și seriale noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »