MARTI, 12 MARTIE 2019

O fotografie postată de Vlad Gherman în compania unei tinere superbe i-a făcut pe fani să explodeze

Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o atinge pe spate pe o tânără foarte atrăgătoare. Deși fotografia este desprinsă dintr-o scenă din serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea de Antena 1, de la ora 20.00, fanii au ”explodat”. Și asta pentru că mesajul lui Vlad i-a pus pe jar: 

”Bihter apare in peisaj! Oare va reuși să îl cucerească pe Ioan? Care e interesul ei în legatură cu el? Aflați miercuri răspunsul, de la 20:00, în Fructul Oprit”.

Fanii cuplului Ana și Ioan din serial au sărit în apărarea frumoasei relații pe care o au personajele interpretate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

  • ”Mă supăr rău pe Ioan dacă face ceva ce nu trebuie...” 
  • ”Nuuuu. Aș vrea ca Ioan să se împace cu Ana. Mă supăr pe Ioan, serios!”
  • ”Ioan nu o lasă pe Ana pentru Bihter! Ioan o iubește pe Ana! Ioan ar face orice s-o facă pe Ana fericită! Ioan nu o v-a înșela pe Ana! Ioan nu... nu... Îmi vine să plâng (crede-mă). Eu cred în dragostea lui Ioan față de Ana. El o iubește enorm de mult pe Ana și nu ar renunța așa de ușor la ea, chiar dacă acasta a făcut avort Mi-e frică de ce v-a urma, dar mereu voi ști că cum a iubit-o Ioan pe Ana, nu o v-a iubi nimeni niciodată!”.
  • ”Numai să încerce să îi cadă în plasă, că nu știu ce îi fac! Merg în visul lui și îl bat măr,  dar nu cred că e în stare, atâta timp cât el o iubește pe Ana”.
  • ”Bihter se vede ca este o prefăcută! Sper ca Ioan să nu o părăsească pe Ana pentru ea! Fără ei, Fructul Oprit nu ar mai fi la fel”.
  • ”Bihter sigur îi spune lui Ioan povestea ei de viață sau un lucru trist despre ea, iar Ioan, fiind un om cu suflet bun, o consolează spunându-i vorbe încurajatoare”.
  • ”Ioane, Ioane! Ți-o iei de la mine dacă îi pici in plasă, fii fidel Anei, până la căpat!”
  • ”Nu cred că tipa asta nouă are legatură cu trecutul Magdei și cu Turcia! Eu am înțeles că Magda a omorât pe cineva acolo, iar fata asta a venit datorită Izei! Cine știe ce vom afla în episoadele următoare! Serialul ăsta te răsucește și te învârte în fiecare oră de difuzare, nici nu ai habar la ce să te aștepți... Totusi, sper ca Ioan să stea în banca lui, Ana nu merită sa fie înșelată doar pentru că a renunțat la bebe!”

COMENTARII

Doinița Oancea vrea să strângă 200.000 de euro pentru a ajuta o fetiță de doar 5 ani

acum 8 zile

Doinița Oancea, actrița din serialele ”O grămadă de caramele” (difuzat, duminica, de Happy Channel) și ”Sacrificiul” (difuzat miercurea și joia, de Antena 1), s-a alăturat unei campanii umanitare

„Alta ca ea nu există!”, spune Claudiu Istodor despre fosta sa soție, Maia Morgenstern

acum 12 zile

Cei doi mari actori au fost căsătoriți și vor forma, din nou, un cuplu, de data aceasta doar pe micul ecran. Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00.

Vlad Gherman, la școală. Cine îl recunoaște așa?

acum 12 zile

Cu ocazia acestei zile importante, Vlad a postat o fotografie din vremea când era elev de școala primară. O fotografie în care apare alături de colegii lui. Întrebarea este: îl recunoașteți în fotografia alăturată?

În timpul filmărilor pentru ”Sacrificiul”, Cristina Ciobănașu și-a descoperit o nouă pasiune

acum 12 zile

Pe Cristina Ciobănașu în rolul lui Iris telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri și joi, în serialul ”Sacrificiul”.

5 trucuri pentru a irosi mai puțină mâncare

acum 12 zile

România este prima țară din Europa în topul risipei de alimente, având în vedere că o familie aruncă anual, în medie, 170 de kilograme de alimente, în mare parte fructe, legume, carne și produse de panificație.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »