JOI, 30 MARTIE 2017

Geanina, mama lui Victor, veleităţi de lady la ziua fiului ei: "Poţi să îmi spui Janine!"

Miruna şi Victor aveau toate premisele unei întâlniri de neuitat, cu ocazia zilei lui naştere.

Geanina, mama sărbătoritului, s-a străduit mai mult decât ar fi fost cazul să epateze. Înţelesese prea bine că Miruna era biletul de acces în "lumea bună a bogaţilor", fără credite pe 30 de ani la bănci.

Nu e greu de ghicit că vrea să păstreze aparenţele unei bunăstări şi ale unei educaţii aproape fictive....În faţa Mirunei, se intitulează "Janine" şi este "şefă de departament la un showroom de maşini"!

În realitate însă, Geanina - "şefa mopurilor" sau, mai exact, a "roboţilor care spală podelele" din showroom-ul de maşini...

Aflaţi toţi trei la masă, "vedeta" nu mai era Victor, de fapt, aproape că nu i se mai simţea prezeţa în întreaga încăpere! Universul era populat doar de Miruna şi Janine.

Cu o stângăcie vizibilă, femeia cu gesturi de madame încearcă un dans şi o invită şi pe ţinta ei, Miruna, să se alăture. Apoi, îl trage cu o forţă brutală şi pe Victor, pretext pentru a-i fixa pe cei doi într-un cadru romantic...

Şi acesta ar fi putut exista, dacă pe Miruna n-ar fi sunat-o Mikey Goga să îi îndeplinească un vis....

Aflaţi mai jos cum drama a luat locul exaltării şi romantismului în cantitatea de aer expirat, din încăpere!

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii Happy Channel vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel!

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

COMENTARII

Sâmbătă, 7 aprilie, ai întâlnire cu serialul ”O grămadă de caramele”. La Happy Channel

acum 728 zile

Lansat pe 18 septembrie 2017 la postul de televiziune Happy Channel, proiectul ”O grămadă de caramele”, continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, primul serial de televiziune din România filmat integral cu telefonul mobil. Producția,...

Sâmbătă, 31 martie, te reîntâlnești cu personajele din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 733 zile

Lansat în toamna lui 2017, serialul a scris o filă de istorie în lumea televiziunii din România: este primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil.

Doi ani de Happy Channel: Povestea începe cu tine!

acum 756 zile

Happy Channel sărbătorește doi ani de existență, iar momentul aniversar va fi marcat prin lansarea noilor ID-uri ale stației tv, special pregătite pentru această primăvară, o nouă identitate a graficii, dar și prin producții difuzate în premieră și în exclusivitate publicului român.

Ce seriale apar, din 26 februarie, în grila postului de televiziune Happy Channel

acum 768 zile

În această primăvară, Happy Channel aduce pe micul ecran producții în premieră și în exclusivitate. Intră în poveștile Happy!

Ghiciți personajele din imagine și povestea? ”Ce băbuță frumoasă avem!”

acum 771 zile

Cine sunt cele trei personaje din imagine si ce poveste interpreteaza ele?

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »