MARTI, 10 OCTOMBRIE 2017

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!” Răspunsul Andreei Ibacka face toți banii ;)

Pe Paula Iepuraș fanii serialului ”O grămadă de caramele” nu o pot simpatiza. Ea e tipa aia rea, e femeia care strică o căsnicie, o famile, e cea care se poartă urât cu cei din jurul ei. E greu de crezut că poți iubi o astfel de persoană, nu? Dar pe Andreea Ibacka, actrița care o interpretează pe domnișoara Iepuraș, fanii o iubesc foarte mult. Iar asta s-a văzut în cea mai recentă transmisiune live pe Facebook, când Andreea a fost copleșită de numărul mare de declarații de iubire primite.

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!”, i-a spus un fan. Imediat, Andreea i-a răspuns:

Pe bune? Și eu chiar m-am chinuit. Da, nu prea am avut roluri negative până acum și asta chiar a fost o provocare pentru mine. Nu încerc să mă joc pe mine cea de toate zilele, ci să creez un personaj. A fost o provocare să fac un personaj care nu-mi seamănă în viața reală. Ăsta mi se pare farmecul meseriei: dimineață plec de acasă eu, Andreea, apoi, ajung la filmări și am ocazia să mă metamorfozez, să trec prin tot felul de stări și situații care nu sunt ale mele, dar din care pot învăța multe despre mine. Am avut o teamă, la început. Credeam că oamenii mă vor judeca prea aspru pentru ce fac. Dar, până la urmă, este doar un scenariu. Mă temeam să nu treacă această antipatie pentru Paula dincolo de ecran. Dar, mă bucur să cirtesc din comentariile voastre că lucrurile nu stau chiar așa”.

În serialul ”O grămadă de caramele”, Andreea Ibacka o interpretează pe Paula Iepuraș, amanta lui Emil (Andreas Petrescu). Ce mai pune ea la cale vei afla din 16 octombrie, când postul de televiziune Happy Channel va difuza primul episod din sezonul doi al seriei. ”Păcatul” se va difuza luni și marți, de la ora 19.00.

 ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

COMENTARII

Serialul ”O grămadă de caramele” revine la Happy Channel

acum 48 zile

Din 14 iulie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, Happy-telespectatorii se pot reîntâlni cu personajele lor preferate din ”O grăadă de caramele”.

A făcut anunțul. Iată ce spune Cristina Ciobănașu despre sezonul trei din serialul ”O grămadă de caramele”

acum 587 zile

Iata ce a spus Cristina Ciobanasu despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

iSerialul ”Când mama nu-i acasă” revine la Happy Channel. Iată când îl puteți urmări

acum 603 zile

Fani ai iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, postul Happy Channel v-a pregătit o surpriză pentru ultimele două zile din acest an. În weekendul 30-31 decembrie, aveți un adevărat maraton! Vor fi două zile în care puteți urmări cele 16 episoade din primul...

Vlad Gherman anunță când va fi difuzat cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

acum 646 zile

Iata ce spune Vlad despre cel de-al treilea sezon al serialului ”O gramada de caramele”.

VIDEO | O grămadă de caramele, sezonul 2: ”Păcatul”, episodul 8

acum 647 zile

Acum poți urmări și online episodul 8 din ”Păcatul”, cel de-al doilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”. ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »