MARTI, 10 OCTOMBRIE 2017

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!” Răspunsul Andreei Ibacka face toți banii ;)

Pe Paula Iepuraș fanii serialului ”O grămadă de caramele” nu o pot simpatiza. Ea e tipa aia rea, e femeia care strică o căsnicie, o famile, e cea care se poartă urât cu cei din jurul ei. E greu de crezut că poți iubi o astfel de persoană, nu? Dar pe Andreea Ibacka, actrița care o interpretează pe domnișoara Iepuraș, fanii o iubesc foarte mult. Iar asta s-a văzut în cea mai recentă transmisiune live pe Facebook, când Andreea a fost copleșită de numărul mare de declarații de iubire primite.

”Nu-ți stă bine în femeie scorpie!”, i-a spus un fan. Imediat, Andreea i-a răspuns:

Pe bune? Și eu chiar m-am chinuit. Da, nu prea am avut roluri negative până acum și asta chiar a fost o provocare pentru mine. Nu încerc să mă joc pe mine cea de toate zilele, ci să creez un personaj. A fost o provocare să fac un personaj care nu-mi seamănă în viața reală. Ăsta mi se pare farmecul meseriei: dimineață plec de acasă eu, Andreea, apoi, ajung la filmări și am ocazia să mă metamorfozez, să trec prin tot felul de stări și situații care nu sunt ale mele, dar din care pot învăța multe despre mine. Am avut o teamă, la început. Credeam că oamenii mă vor judeca prea aspru pentru ce fac. Dar, până la urmă, este doar un scenariu. Mă temeam să nu treacă această antipatie pentru Paula dincolo de ecran. Dar, mă bucur să cirtesc din comentariile voastre că lucrurile nu stau chiar așa”.

În serialul ”O grămadă de caramele”, Andreea Ibacka o interpretează pe Paula Iepuraș, amanta lui Emil (Andreas Petrescu). Ce mai pune ea la cale vei afla din 16 octombrie, când postul de televiziune Happy Channel va difuza primul episod din sezonul doi al seriei. ”Păcatul” se va difuza luni și marți, de la ora 19.00.

 ”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

COMENTARII

Povestea din ”O grămadă de caramele” ajunge la final. Urmărește ultimele două episoade ale serialului

acum 53 zile

Cel de-al treilea sezon – și ultimul – al serialului ”O grămadă de caramele” va ajunge la final!

Ce spune Tatiana Șelaru despre Ema, cea din sezonul 3 al serialului ”O grămadă de caramele”

acum 54 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că personajul ei este unul ”mai dulce” față de primele două sezoane ale serialului.

”M-am atașat foarte tare de Eva”, spune Elisa Ciocan, despre personajul ei din ”O grămadă de caramele”

acum 55 zile

”Iertarea”, ultima parte a trilogiei ”O grămadă de caramele” spune, de data aceasta, povestea Evei (Elisa Ciocan), după cum Vlad Gherman ne-a devăluit. De data aceasta, întâlnim o Eva care trece prin situații diverse, asemeni tuturor adolescenților.

Cum a reacționat Tatiana Șelaru la reluarea filmărilor pentru ”O grămadă de caramele”

acum 55 zile

Reluarea filmărilor pentru ”O grămadă de caramele” a fost un motiv de bucurie pentru Tatiana Șelaru, cea care o interpretează pe Ema în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de postul Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Tatiana Șelaru, dublu rol pentru ”O grămadă de caramele”, sezonul 3

acum 59 zile

Tatiana Șelaru, cea care îi dă viață Emei în serialul produs de Ruxandra Ion și difuzat de Happy Channel în fiecare duminică, de la ora 20.00, ne-a mărturisit că acest sezon vine cu o premieră pentru ea.

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »