• MIERCURI, 07 FEBRUARIE 2018

  Ioan Andrei Ionescu, la ”Povești COOL”. ”Cum să împac eu dragostea spirituală cu cea carnală?!”

  Actorul Ioan Andrei Ionescu este Ermolai Alekseevici Lopahin în piesa ”Livada de vișini”, pusă în scenă la TNB, acolo reprezentatul se seamă al emisiunii ”Povești COOL”, de la Happy Channel - Rapha - a suprins fiecare gest și replică al artiștilor, coordonați de exepție de către regizorul David Doiashvili. 

  Alec Secăreanu, „God's Own Country“: ”Eu și Josh O`Conner am rămas foarte buni prieteni”

  Deși pare o montare modernă, ea atinge esența lui Cehov și devine clasică. Nu rămâne niciun punct neexplorat, din punct de vedere al regiei și actoricesc. Cum să împac eu dragostea spirituală cu cea carnală?! Cum să pun orizontala și să o ridic să o aduc la verticală, fără să renunț la orizontală?! Pot?!” sunt frământări care esența în această piesă”, a declarat i-a Ioan Andrei Ionescu lui Rapha, la ”Povești COOL”.  

  Petru Păun, frumușelul din ”Fructul Oprit”, DEZVĂLUIRI fără perdea: ”Îmi plac femeile, iar ele mă plac pe mine!”

  Mai multe despre universul cehovian pus în valoare de actori și regizor, aflați din materialul de mai jos!


  Emisiunea ”PoveștiCOOL” se difuzează la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de luni până joi, după miezul nopții).


  Citește și: Maria Păuna, la ”Povești COOL”! Tot ce te interesează despre tehnicile de machiaj și dermopigmentare corecte

  Citește și: Vlad Gherman, dialog cu cea mai în vogă actriță a momentului, Michaela Prosan (”Fructul Oprit”), la ”Povești COOL!”

  COMENTARII

  Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

  acum 6 zile

  Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

  Sâmbătă, 14 iulie, emisiunea ”PoveștiCOOL” îți aduce distracție pentru întreaga familie

  acum 6 zile

  Ce spune medicul stomatolog despre prevenire, aflați sâmbătă, 14 iule, de la ora 14.30, numai la emisiunea „PoveștiCOOL”, de la Happy Channel.

  Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

  acum 7 zile

  Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

  Doru Trăscău mărturisește la ”PoveștiCOOL”: copiii săi au un cuvânt greu de spus în ceea ce privește activitatea lui muzicală

  acum 7 zile

  În prima parte a interviului acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”, Doru Trăscău, vocalistul trupei The Mono Jacks, ne-a vorbit despre muzică, despre cum a renunțat la un serviciu stabil pentru a se dedica pasiunii sale. De data aceasta, el ne-a vorbit despre familie și roul său de părinte.

  Criss și Vlad vă recomandă un film pentru cei mici, dar și pe placul adulților

  acum 7 zile

  ”Hotel Transylvania 3” este pelicula pe care Criss și Vlad o recomandă la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbăta, de la ora 15.30
  Citește mai mult... »