• MIERCURI, 07 FEBRUARIE 2018

  Ioan Andrei Ionescu, la ”Povești COOL”. ”Cum să împac eu dragostea spirituală cu cea carnală?!”

  Actorul Ioan Andrei Ionescu este Ermolai Alekseevici Lopahin în piesa ”Livada de vișini”, pusă în scenă la TNB, acolo reprezentatul se seamă al emisiunii ”Povești COOL”, de la Happy Channel - Rapha - a suprins fiecare gest și replică al artiștilor, coordonați de exepție de către regizorul David Doiashvili. 

  Alec Secăreanu, „God's Own Country“: ”Eu și Josh O`Conner am rămas foarte buni prieteni”

  Deși pare o montare modernă, ea atinge esența lui Cehov și devine clasică. Nu rămâne niciun punct neexplorat, din punct de vedere al regiei și actoricesc. Cum să împac eu dragostea spirituală cu cea carnală?! Cum să pun orizontala și să o ridic să o aduc la verticală, fără să renunț la orizontală?! Pot?!” sunt frământări care esența în această piesă”, a declarat i-a Ioan Andrei Ionescu lui Rapha, la ”Povești COOL”.  

  Petru Păun, frumușelul din ”Fructul Oprit”, DEZVĂLUIRI fără perdea: ”Îmi plac femeile, iar ele mă plac pe mine!”

  Mai multe despre universul cehovian pus în valoare de actori și regizor, aflați din materialul de mai jos!

  Citește și: Maria Păuna, la ”Povești COOL”! Tot ce te interesează despre tehnicile de machiaj și dermopigmentare corecte

  Citește și: Vlad Gherman, dialog cu cea mai în vogă actriță a momentului, Michaela Prosan (”Fructul Oprit”), la ”Povești COOL!”

  COMENTARII

  Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

  acum 12 ore

  Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată...

  Iată de ce nu mai apare a doua serie a serialului ”Intrusul”

  acum 13 ore

  La această ediție de ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 12.30, Criss și Vlad vă invită să urmăriți o derie de interviuri realizate în exclusivitate de Happy Channel cu o parte din echipa serialului ”INTRUSUL”, unul dintre cele mai tari seriale turcești.

  Pui cu legume în trei culor, preparat în stil indian și thailandez

  acum 15 ore

  Când aveți poftă de ceva oriental, puteți încerca această rețetă inedită, preparată de Alex Cîrțu:  pui cu legume în trei culori și curry, o combinație din bucătăria indiană și thailandeză. Vlad Gherman a fost, pur și simplu, vrăjit de preparatul...

  Marian Râlea, despre cum împăturește sarmalele cu o mână și alte lucruri frumoase, la ”PoveștiCOOL”

  acum 4 zile

  Care sunt lucrurile cu care și-a uimit colegii de platou, printre care împăturirea sarmalelor cu o mână, aflați din clipul alăturat.

  ”Mă consider sută la sută actor, nu dansator”

  acum 5 zile

  Lari Giorgescu, actor și dansator, este invitat la ”CineCOOL”, rubrică realizată de Irina Margareta Nistor pentru emisiunea ”Povești COOL”, difuzată de Happy Channel de la 12.30, în fiecare sâmbătă și duminică.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »