• VINERI, 15 DECEMBRIE 2017

  ”Nu mi-am dorit să joc la Hollywood”, spune actorul Corneliu Ulici, care joacă într-un serial difuzat în America

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, de la Happy Channel, Corneliu Ulici a povestit despre serialul „Comrade Detective“, difuzat în America. 

  Serialul este o parodie ce ridiculizează comunismul românesc din anii ’80, iar vocile actorilor români Corneliu Ulici și Florin Piersic jr. au fost dublate de starurile americane Channing Tatum şi Joseph Gordon Levitt. În același serial a jucat și Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”Întâlniri fericite”, difuzată de Happy Channel în fiecare joi și marți, de la 12.30. Cunoscutul critic de film a avut rolul unui înger care i-a readus la viață pe protagoniștii serialului. Premiera producției în America a avut loc la începului lunii august, pe data de 4.

  La ”Întâlniri fericite”, Corneliu Ulici a povestit că a ajuns să joace în acest film în urma unor probe de casting.

  Nu am mai jucat cu Florin până acum. Am am mai fost asistent de producție la un film în care a jucat el, ”Tinerețe fără tinerețe”, al lui Francis Ford Coppola, și l-am mai întâlnit la o producție mai mică. Lansarea filmului (n.r. Comrade Detective) a fost în Los Angeles. Am avut un senriment foarte plăcut să fiu acolo. Nu mi-am dorit să joc și nu visez la Hollywood. Nu ăsta e scopul meu în viață să fac filme la Hollywood” a povestit Corneliu Ulici.

  Mai multe despre acest serial, difuzat, momentan, în America, dar și despre alte proiecte ale actorului aflați din clipul de mai jos.


  COMENTARII

  23 aprilie, zi importantă pentru Turcia. La ”PoveștiCOOL” poți afla ce semnifică această zi

  acum 4 ore

   Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au dedicat Turciei această ediție a emisiunii ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel înfiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 și în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și de...

  Învață să gătești bucate turcești chiar de la bucătarul ambasadorului Turciei în România

  acum 4 ore

  În cadrul emisiunii "Povești COOL", Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman propun o incursiune în universul Turciei, la Centrul Cultural Yunus Emre.

  Află la ”PoveștiCOOL” ce poți învăța la Școala de Vară a Centrului Cultural turc Yunus Emre

  acum 5 ore

  La emisiunea ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30), echipa Happy Channel a realizat un interviu cu Ambasadorul Turciei în România, dl Osman Koray Ertaș, dar și cu Tuna Balka, directorul Centrului Cultural Yunus Emre.

  Rețetă de lahmaciun (pizza turcească), așa cum se face la mama lui acasă, în Turcia

  acum 11 ore

  Asan Remzie este invitata lui Vlad Gherman la această ediție de ”Don Apetit & Co”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 15.30.

  Duminică, 22 aprilie, la Cine COOL. După 46 de ani de carieră, Vlad Rădescu face mărturisiri neașteptate: "Nu doream să mă fac actor"

  acum 3 zile

  Duminică (22 aprilie), de la ora 15:30, Irina Margareta Nistor îl are invitat la "Cine COOL" pe marele actor Vlad Rădescu. Și-a început cariera în lumea artistică încă din 1972, pe când se afla la facultate, la I.A.T.C. , la clasa prof. Sanda...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »