• VINERI, 15 DECEMBRIE 2017

  ”Nu mi-am dorit să joc la Hollywood”, spune actorul Corneliu Ulici, care joacă într-un serial difuzat în America

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”Întâlniri fericite”, de la Happy Channel, Corneliu Ulici a povestit despre serialul „Comrade Detective“, difuzat în America. 

  Serialul este o parodie ce ridiculizează comunismul românesc din anii ’80, iar vocile actorilor români Corneliu Ulici și Florin Piersic jr. au fost dublate de starurile americane Channing Tatum şi Joseph Gordon Levitt. În același serial a jucat și Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”Întâlniri fericite”, difuzată de Happy Channel în fiecare joi și marți, de la 12.30. Cunoscutul critic de film a avut rolul unui înger care i-a readus la viață pe protagoniștii serialului. Premiera producției în America a avut loc la începului lunii august, pe data de 4.

  La ”Întâlniri fericite”, Corneliu Ulici a povestit că a ajuns să joace în acest film în urma unor probe de casting.

  Nu am mai jucat cu Florin până acum. Am am mai fost asistent de producție la un film în care a jucat el, ”Tinerețe fără tinerețe”, al lui Francis Ford Coppola, și l-am mai întâlnit la o producție mai mică. Lansarea filmului (n.r. Comrade Detective) a fost în Los Angeles. Am avut un senriment foarte plăcut să fiu acolo. Nu mi-am dorit să joc și nu visez la Hollywood. Nu ăsta e scopul meu în viață să fac filme la Hollywood” a povestit Corneliu Ulici.

  Mai multe despre acest serial, difuzat, momentan, în America, dar și despre alte proiecte ale actorului aflați din clipul de mai jos.


  COMENTARII

  Premiile CNDB, ”Oscarul dansului contemporan”, la Centrul Național al Dansului

  acum 21 ore

  La finalul evenimentului, Rapha, reporterul de la ”PoveștiCOOL”, a realizat un interviu cu Vava Ștefănescu, coregraf și manager la Centrului Național al Dansului București.

  ”Fără iubire”, un film despre drama unui băiețel ai cărui părinți divorțează

  acum 23 ore

   ”Fără iubire” este titlul celui mai recent film lansat în cinematografele din România, pe care Cristina Ciobănașu ne recomandă să  nu-l ratăm. Despre acesta, ea ne vorbește la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel...

  Ce înseamnă fericirea pentru Criss și Vlad

  acum 1 zile

  Ce îl face pe Vlad Gherman fericit? Ce se spune despre oamenii care zâmbesc mai des?

  6 chei ale fericririi. La ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad îți spun ce-i face pe oameni fericiți

  acum 1 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre fericire. Despre Ziua Internațională a Fericirii, dar și despre ce îi face pe oameni fericiți.

  Tânărul actor Anghel Damian vrobește la ”CineCOOL” despre experiența lui de membru al juriului la DaKino

  acum 1 zile

  Despre rolul de membru al judiului, Anghel a povestit pe larg la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 15.30.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »