JOI, 27 NOIEMBRIE 2014

Îi pregătești nopți fierbinți? Iată ținuta SURPRINZĂTOARE în care partenerul și-ar dori să te vadă!

 pinterest

Atunci când te hotărăști care este ținuta pe care vrei să o porți într-o seară în doi, ai face mai bine să citești în continuare. În timp ce orice femeie s-ar grăbi să dea buzna în sertarul cu lenjerie intimă din dantelă sexy. Bărbații par să nu aprecieze însă astfel de ținute.

Potrivit CouponCodesPro.com, aceștia au realizat un sondaj a peste 3000 de bărbați, care au mărturisit că preferă să-și vadă partenera îmbrăcată într-un tricou larg sau o bluză sport. 14 la sută dintre bărbați au recunoscut că lenjeria intimă este irezistibilă pe trupul partenerelor. Alții consideră că femeile care poartă cosumații sexy sunt disperate și se străduiesc prea mult.

Avem deci o lecție de învățat. În loc să pierdem timpul pentru a arăta "ca scoase din cutie", mai bine optăm pentru un look casual, lejer dar sexy.

COMENTARII

Cum să alegi cadoul perfect pentru o femeie, fără prea mari bătăi de cap. Și fără să dai greș

acum 432 zile

Pentru a oferi cadoul perfect unei femei, trebuie să ții cont de multe alte lucruri pe lângă obiectul pe care îl vei oferi. Nu uita să păstrezi chitanța sau bonul - există întotdeauna riscul de a da greș, dar măcar așa ai ocazia să-l poți schimba cu un cadou mai pe gustul ei.

5 sfaturi ca să începi cu dreptul o relaţie nouă şi să scapi de incertitudini

acum 571 zile

V-ați potrivit pe Tinder. A intrat în vorbă cu tine pe Instagram. I-ai zâmbit pe stradă, în timp ce așteptați autobuzul.

Cum îți convingi partenerul să te ierte! 5 trucuri SIGURE să uite că ai greșit!

acum 573 zile

5 trucuri SIGURE care îl vor face să uite că ai dat-o în bară!

Top 5 abordari care pot imbunatati activitatea sexuala

acum 613 zile

Iata care sunt cele mai comune abordari care au in prim plan rezolvarea problemelor sexuale si imbunatirea activitatii sexuale, dupa cum urmeaza:

Ce elemente de stil poți împrumuta de la bărbați atunci când ieși în oraș: 5 idei inedite

acum 670 zile

Pe lângă argumentul stilului, există și alte motive pentru care femeile împrumută aceste lucruri de la bărbați. Uneori poate fi vorba de un preț mai mic, alteori că un articol era mai confortabil sau că existau mai multe opțiuni în secțiunea pentru bărbați a magazinului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »