MIERCURI, 07 IANUARIE 2015

3 lucruri pe care NU TREBUIE să le ai în geantă în fiecare zi!

Știm că este accesoriul tău preferat, fiindu-ți aproape de cele mai multe ori. Burdușită de elemente de machiaj, șervețele sau accesorii de păr.

Există însă lucruri pe care nu ar trebui să le porți cu tine mereu. Ai grijă să nu ai cu tine chitanțele de la cumpărături, acestea dispunând de informații ale conturilor tale. Vei fi mult mai vulnerabilă pentru fraudă.

Carnetul de cecuri (în cazul în care ai așa ceva) este de asemenea o sursă de informații personale, conținând contul tău bancar.

Pașaportul trebuie păstrat mai bine acasă, decât folosit ca metodă de identificare. Mai ales dacă ești în călătorie, pierderea sa poate duce la furtul identității și o mulțime de bătăi de cap pe la ambasade.

COMENTARII

Cum alegi o plafoniera si unde o poti monta

acum 10 minute

Alegerea corpurilor potrivite din fiecare incapere in parte nu este insa foarte simpla pentru ca acestea trebuie sa indeplineasca atat un rol functional cat si unul estetic.

Reguli simple, care te ajuta sa fii mai organizat

acum 15 minute

Organizarea corecta a mediului de lucru poate fi destul de complicata, dar necesara, mai ales atunci cand vezi in jurul tau gramezi de obiecte inutile, care nu fac decat sa te incurce.

4 echipamente care îți vor face treaba mai ușoară în bucătărie

acum 6 zile

Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească pentru ca gătitul să devină o plăcere, o activitate relaxantă și nu ceva obositor și chinuitor.

Vrei o baie minimalista? Iata 5 repere esentiale pentru decorul minimalist

acum 7 zile

Afla, din randurile de mai jos, cele mai utile idei de amenajare pentru baie, si care sunt elementele esentiale dintr-un astfel de decor.

Top 9 idei utile pentru decorarea baii - Mare atentie la punctul 7

acum 20 zile

Daca te-ai saturat sa intri in baie si sa iti imaginezi momentul in care aceasta o sa arate asa cum vrei tu, ideile din acest articol sigur iti vor fi de folos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »