MIERCURI, 05 DECEMBRIE 2018

Husa potrivită pentru iPhone X – ghidul cumpărătorului

 De fiecare dată când se lansează un nou model de smartphone pe piață, deja acestea dispun și de soluții de protecție pe măsură. Spre exemplu, gama de huse ce se regăsește în cadrul magazinelor online și fizice de specialitate reușește să se plieze pe o listă lungă de preferințe și nevoie ale utilizatorilor.

iPhone X este cu siguranță un model a cărui lansare a fost așteptată cu sufletul la gură de un public larg. Reprezintă un dispozitiv performant, ce dispune de funcții asemenea. Prețul de achiziție a acestuia este unul pe măsură, astfel că cei ce doresc să își protejeze investiția au nevoie neapărată de o husa iPhone X care să asigure un nivel înalt de siguranță dispozitivului împotriva numeroșilor factori de risc la care poate fi supus.

Husele de protecție – o necesitate în cazul noilor modele de iPhone

Atât în cazul telefoanelor de tip iPhone X, cât și a derivatelor acestuia, disponibilitatea huselor nu cunoaște limite. Diferența constă însă în faptul că unii producători s-au axat în fabricarea lor pe funcția de bază reprezentând simple protecții, pe când alții au reușit să îmbine armonios partea funcțională și cea practică în huse deosebite.

Într-o societate în care toți urmăresc trendurile și caută să se adapteze la acestea, alegerea unei huse cu un design special pentru smartphone este un lucru de trecut pe lista celor importante. Astfel, reprezintă pentru această categorie de persoane un ajutor de nădejde magazinul online STIFLER și gama sa variată de huse de protecție pentru iPhone X pe care o propune.

Interesul este de a avea parte de o întrebuințare a dispozitivului de durată și plăcută, astfel că husa devine indispensabilă și trebuie să se încadreze în anumite criterii. Pentru acest tip de smartphone există modele consacrate de huse, deci cele universale nu sunt o soluție. Pe Stifler.ro de altfel se găsesc huse special concepute pentru a asigura protecție la un nivel superior acestui model de telefoane. În acest mod utilizatorul știe că mărimea, dimensiunile, spațiile speciale pentru difuzor, camere, pentru introducerea cablului USB, a căștilor și celelalte specifice husei se potrivesc cu dispozitivul.

Nu este vorba ca în cazul huselor universale de obturarea acestora, deci nu vor fi influențate nici performanțele dispozitivului. Produsele promovate pe site-ul menționat vin de altfel însoțite și de specificații tehnice și descrieri pentru ca fiecare să știe ce cumpără.

Contează desigur și formatul husei. Acestea sunt disponibile și în magazinul Stifler în modele variate, pliate pe preferințe diverse. Diferă nu doar prin aspect, ci și prin materialele pe care le au la bază. Spre exemplu, modelele realizate din silicon sunt preferate pentru rezistența sporită pe care o prezintă contra șocurilor. Unele dispun în interior de camere de aer care amortizează șocul sau impactul puternic.

Cei care doresc să beneficieze de un plus de confort atunci când navighează pe dispozitiv pot să se orienteze după o husă cu perforații și inel.

Opțiunea propusă de Stifler vizează un plastic subțire, ușor, ce prezintă rezistență la șocuri și nu reține amprente. Se curăță ușor și nu alunecă din mână. Rolul perforațiilor este de a disipa căldura și de a asigura ventilația telefonului. Nu adaugă grosime, iar inelul din dotare reprezintă un sprijin pentru mai multă siguranță.

Durabilitatea reprezintă un criteriu pe care utilizatorii trebuie să îl aibă de asemenea în vizor când fac o astfel de achiziție. Fiecare a dezvoltat anumite obiceiuri legate de utilizarea smartphone-ului. Cei al căror loc de muncă ar supune dispozitivul la riscuri frecvente de accidentare ar trebui să se orienteze după un model care este ideal pentru condiții de supraviețuire optime. De altfel, husele propuse de Stifler sunt ideale pentru condiții de mediu divers – nisip, praf, umezeală, șocuri și căzături etc.

Fiind un dispozitiv a cărui achiziție este costisitoare, este ideal a-l feri de orice pericol ce i-ar putea afecta integritatea. Chiar și joaca copiilor poate avea efecte negative asupra lor, deci este ideal a opta pentru o husă realizată dintr-un material ce poate face față cu succes diverșilor factori externi.

Indiferent de preferințele de materiale, de design, caracteristici, particularități diverse, funcții suplimentare și așa mai departe, publicul interesat poate consulta portofoliul de produse pe care îl pune la dispoziție magazinul Stifler.ro.

COMENTARII

Espressoare cu cafea capsule - De ce și cum să le alegi

acum 1 zile

Cafeaua espresso este una dintre cele mai apreciate de către persoanele care preferă să dea startul fiecărei zile, consumând licoarea magică care le dă energie. Capsulele espresso pentru aparate includ cafea măcinată, inclusă într-un recipient sigilat corespunzător.

Vacanta in Antalya, Turcia in 2019 - Recomandari practice pentru un sejur reusit

acum 1 zile

Sudul Turciei are avantajul de a oferi peisajul ideal de vacanta pe litoral, oferind o priveliste impresionanya de la mare si de la munte, in acelasi loc. In domeniul turismului, tara este renumita pentru peisajele sale de vis, pentru hotelurile de lux si serviciile ireprosabile oferite turistilor.

Cum se pune tapetul. Sfaturi de la profesionisti

acum 1 zile

In proiectele de amenajari interioare, intalnim adesea o modalitate economica si atractiva de a crea designul dorit intr-un anumit spatiu. Este vorba despre tapetarea peretilor, un trend care a revenit in actualitate. Daca aceasta idee de amenajare iti face cu ochiul, iti spunem cum se pune tapetul, oferindu-ti sfaturi utile de la profesionisti.

Cum să alegi cele mai bune creioane mecanice

acum 1 zile

Există modele variate de creioane mecanice disponibile, motiv pentru care trebuie să ții cont de câteva sfaturi importante, pentru a te asigura că alegi cele mai bune produse, în funcție de necesități.

Ești stingheră cu persoanele noi? Sparge gheața cu subiecte de conversație interesante

acum 2 zile

ndiferent dacă te afli la un blind date sau la un meeting de afaceri, oamenii pe care îi întâlnești pentru prima oară trebuie să își formeze o părere bună despre tine, dar totodată una care să corespundă realității.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »