LUNI, 01 IULIE 2013

Corneliu Vadim Tudor: "Sergiu nu vroia sa stea intr-o scrumiera!"

Un scandal fara precedent arunca in aer lumea artistica! Iolanda, sora regretatului regizor sustine ca fratele ei nu a vrut sa fie incinerat! Despre acest subiect controversat a vorbit, astazi, la Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor.

COMENTARII

Acces Direct. Începe Dragoste fără secrete, cel mai tare reality show din România. Șase cupluri vor fi filmate non-stop

acum 1 zile

Cel mai tare reality show din România începe duminică, la Antena Stars. 6 cupluri vor fi filmate non stop iar secrete din relaţiile lor vor ieşi la iveală, cu fiecare episod. Miza? Un apartament într-un complex rezidenţial. Iuliana Călinescu seste gazda emisiunii "Dragoste fără secrete".

Acces Direct. Și-a abandonat copiii pentru amant? Mama acuzată: Copiii mi-au fost luați de el!

acum 1 zile

Plânge pentru copiii lui. Plânge pentru că ştie cât de dor le e celor mici de mama lor. Femeia care i-a adus pe lume, dar care i-a abandonat pentru un. bărbat! Tânăra mama însă are altă varinată! Confruntarea dintre ea şi soţul părăsit scoate la iveală un adevăr şocant!

Acces Direct. Şi-a părăsit propriii copii, ca să-i crească pe cei ai amantului!? Tatăl părăsit: Am găsit copiii acasă plângând

acum 1 zile

Şi-a părăsit propriii copii, ca să-i crească pe cei ai amantului! Aceasta este acuzaţia pe care un tată i-o aduce soţiei sale. Femeia care, la mai puţin de un an de când şi-ar fi abandonat familia, i-a dăruit noului bărbat un bebeluş. Dramatic e şi că mama, acuză tatăl, ar...

Acces Direct. Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret. De ce nu îşi doreşte copii

acum 1 zile

Actrița Maria Dinulescu avut parte şi de momente care i-au marcat viaţa personală. Deşi extrem de rezervată cu apariţiile publice şi declaraţiile, Maria a acceptat să ne dezvăluie secrete uluitoare.

Acces Direct. Actrița Maria Dinulescu, viață ținută la secret: Los Angeles este orașul oamenilor fără suflet

acum 1 zile

A vrut să fie un mic diamant între alte diamante din America şi a reuşit! Maria Dinulescu, tânăra actriţă spune că a fost tratată ca o prinţesă la Cannes, şi că a trăit o viaţă mai ceva ca un film.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »