JOI, 18 IULIE 2019

Margareta Birsan, cântăreaţa de muzică populară ameninţată de un afacerist local, iese la atac!

O cântăreaţă de muzică populară susţine că ar fi fost bătută şi ameninţată de un afacerist local. Totul ar fi pornit de la o bucată de pământ pe care faimoasa interpretă l-a moştenit de la părinţii ei. Mai mult, bărbatul i-ar fi spus acesteia să nu mai pună piciorul pe acolo, pentru că el ar fi proprietarul, acuză cântăreaţa.

COMENTARII

Jador a deschis porțile împărăției lui! Are mii de euro în încălțăminte!

acum 2 zile

Dă moda în muzică şi face valuri, în rândul cântăreţilor de manele şi nu numai. Jador este artistul care s-a reinventat, dar care are şi o poveste neştiută de viaţă. Face parte dintr-o familie cu 6 fraţi, a trecut prin greutăţi şi sărăcie, după cum singur recunoaşte, însă...

Detalii de ultimă oră din casa Stegarilor! Soţul Vulpiţei aruncă bomba!

acum 7 zile

Vulpiţa şi Viorel, noi dezvăluiri din izolare! Cei doi soţi nu se plictisesc deloc şi îşi umplu timpul cu diverse activităţi. Unde mai pui că, în această perioadă, relaţia soţilor Stegaru este mai strânsă ca niciodată, ba chiar au făcut şi un anunţ important.

Viorel şi sosia Irinei Loghin au făcut show demenţial la... fereastră!

acum 7 zile

Cei doi artişti au lăsat tuga de-o parte, dar s-au dotat cu tamburine şi cu alte instrumente muzicale şi au făcut spectacol! Nu doar la geam, ci şi în... casă!

Dispariţie învăluită în mister! Viu sau mort? Ce s-a întâmplat cu Mircea Timotei Marcu?

acum 7 zile

Un tânăr de 21 ani a dispărut de mai bine de 10 zile. I-au fost găsite, în schimb, hainele. Pe malul unui lac! Însă, la scăldat, tânărul nu s-ar fi dus niciodată, acuză familie. Deoarece acesta nu ştie să înoate! Tocmai din acest motiv, rudele lui spun că de vină pentru...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »