LUNI, 02 IULIE 2018

Nu i-a venit să creadă ce aprimit! Simona Gherghe, surprinsă până la lacrimi de bunica care a rămas sub cerul liber după ce apele i-au distrus casa

Simona Gherghe a fost surprinsă până la lacrimi de bunica care a rămas sub cerul liber. O bunică şi nepoata ei de doar 13 ani au rãmas sub cerul liber, după ploile abundente din ultima vreme. O porţiune din acoperişul casei lor s-a prăbuşit, iar cealaltă poate să cadă, în orice clipă. Munca de 42 de ani a bătrânei a fost distrusă în doar câteva ore.

COMENTARII

Acces Direct. Mama Jeni, bătută crunt de tatăl celor șase copii: I-am dat două palme, să nu mai comenteze la mine!

acum 5 ore

Înjunghiată, ameninţată cu moartea şi terorizată de tatăl copiilor, mama Jeni trăieşte cu frica-n sân, pentru că bărbatul ar putea veni peste ea, în orice clipă, şi o tragedie s-ar putea întâmpla. În schimb, tatăl susține că i-a dat doar două palme.

Acces Direct. Mama Jeni trăiește cu frica-n sân. Tatăl a băgat spaima în cei șase copii

acum 5 ore

O mamă spune că este terorizată de către bărbatul cu care are șase copii. Femeia spune că seară de seară bărbatul vine acasă la ea și face scandal.

Acces Direct. Mesaje de amenințare pentru sexy Jessica! Tânăra a fost păzită de prietena ei toată noaptea

acum 5 ore

După ce a povestit drama prin care a trecut, sexy Jessica a trăit spaima vieţii sale. Frumoasa brunetă a primit mesaje de ameninţare de pe un număr de telefon pe care nu îl cunoştea, mesaje care pur şi simplu au îngrozit-o.

Acces Direct. Sexy Jessica, bombardată cu mesaje de ameninţare şi telefoane de la un necunoscut, în miez de noapte

acum 6 ore

Sexy Jessica, pusă la pământ, cu mai multe mesaje de. ameninţare. Azi noapte, bruntea a fost bombardată cu zeci de apeluri telefonice de la un necunoscut şi cu mesaje dure, care au îngrozit-o pe pe frumoasa Jessica.

Acces Direct. Mihai Trăistariu, imagini spectaculoase din cuibușorul lui de nebunii de la malul mării

acum 6 ore

Lux şi opulenţă, în casa lui Mihai Trăistariu. Artistul şi-a cumpărat un apartament fix la malul mării. O locuinţă în care am găsit un mobilier extravangant. pentru care Mihai a plătit peste 25 de mii de euro.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »