DUMINICA, 23 SEPTEMBRIE 2018

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore: „Am trăit în minciună șapte ani”

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore. Aceasta s-a ascuns în baie și nu și-a mai stăpânit lacrimile. Mari a venit să-i fie alături: „Am trăit în minciună șapte ani”.

COMENTARII

Insula Iubirii. Așa ceva nu s-a mai întâmplat! Bogdan, dans senzual în brațele lui Adrian. Irina: A început să-l pipăie

acum 3 zile

Așa ceva nu s-a mai întâmplat! Bogdan a lăsat-o pe ispita Irina pe canapea și a început să danseze senzual în brațele lui Adrian. „A început să-l pipăie pe Adrian”, a spus Irina, vizibil șocată de ceea ce a văzut.

Insula Iubirii. Bogdan, gest neașteptat în văzul tuturor. Irina: Chiar m-a surprins foarte plăcut

acum 3 zile

Bogdan și-a început dimineața cu un gest neașteptat făcut în văzul tuturor. Vizibil atras de ispita Irina, bărbatul i-a dat în dar un buchet mare de flori.

Insula Iubirii. Bogdan, glume sexuale la adresa bărbaților: Mie dacă mi-l aduceți pe băiețelul asta frumos ... eu pic imediat în ispită

acum 3 zile

Bogdan a șocat întreaga insulă cu glumele sale sexuale la adresa bărbaților. În drum spre orașul în care aveau să își petreacă seara, concurentul a făcut mai multe declarații neobișnuite. „Mie dacă mi-l aduceți pe băiețelul asta frumos ... eu pic imediat în ispită”, a...

Insula Iubirii. Imagini șocante! Denisa, dezgustată de comportamentul fostului ei iubit: Așa vrea să iasă în evidență

acum 3 zile

Invitată la Bonfire, Denisa vede imagini șocante cu parcursul fostului ei iubit, Adrian, pe insula băieților. Ce părere are aceasta despre bărbatul lângă care a stat cinci ani? „Așa vrea să iasă în evidență”, a spus Denisa.

Insula Iubirii. Adrian a picat în capcană! Ispitele Dana și Maria au reușit să-i fure mințile: E cel mai penibil de pe insulă din toate sezoanele

acum 3 zile

A fost noaptea în care Adrian a avut senzația că își trăiește fantezia de a avea două ispite pe lista cuceririlor. Ispitele Dana și Maria și-au pus planul în aplicare și au reușit să-i fure mințile.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »