DUMINICA, 02 IUNIE 2019

Liber Ca Pasarea Cerului. Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam leşină în salonul de masaj erotic

Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam, autor al cărții “Calea spre adevărata iluminare interioară”, leșină în timp ce se află în salonul de masaj erotic în care lucrează Mia și Tatiana, prietenele și vecinele lui Orlando, din Centrul Vechi.

COMENTARII

Liber ca pasărea cerului. Surpriză de proporții. Orlando (Ștefan Bănică) cade în genunchi în fața Steluței (Jojo - Cătălina Grama)

acum 393 zile

Surpriză neașteptată la Liber ca pasărea cerului. Orlando (Ștefan Bănică) cade în genunchi în fața Steluței (Jojo - Cătălina Grama).

Liber ca pasărea cerului. Orlando (Ștefan Bănică) are o aventură de-o noapte cu Nina

acum 393 zile

În serialul Liber ca pasărea cerului, Orlando (Ștefan Bănică) are o aventură de-o noapte cu Nina. ”Vreau să fac doar sex pasional”, i-a transmis aceasta.

Liber ca pasărea cerului. Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) se tranformă în detectivi particulari

acum 393 zile

Pe terasa de la parterul clădirii în care locuiește, în Centrul Vechi, Orlando (Ștefan Bănică) aude întâmplător discuția pe care un om de afaceri din domeniul finanțelor o are la telefon cu soția lui. Și, pentru că acesta bănuiește că nevasta îl înșală, Orlando se oferă să...

Liber Ca Pasarea Cerului. Ducu s-a deghizat în profesorul Varlaam

acum 398 zile

Orlando află că profesorul de dezvoltare personală are o conferință pe bani mulți în acea seară, în București, fapt ce îl determină să declanșeze Operațiunea “Eftemiu Varlaam”. Se dă drept “managerul și agentul personal” al acestuia și îl deghizează pe prietenul său,...

Liber Ca Pasarea Cerului. Orlando i-a cheltuit banii de rată pentru casă a lui Ducu: "Am ieşit şi eu la o bere. Aveam nevoie de puţină relaxare"

acum 398 zile

Ducu are parte de un şoc atunci când numără banii strânşi pentru a-şi plăti rata la casă! Orlando a cheltuit o parte din ei după ce a ieşit la o băută!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »