JOI, 13 APRILIE 2017

Raluca de la Bambi, este osedată de curățenie!

Denisa e nemulţumită că sora ei o pune să poarte câte o pereche de papuci în fiecare parte a casei. Are papuci pentru living, pentru dormitor, pentru baie şi papuci de ieşit afara. E disperată că trebuie să schimbe atâta încălţăminte pentru că sora ei e obsedată de curăţenie.

COMENTARII

Vedetele au făcut show la botezul lui Jimmy Dub!

acum 8 ore

Vedetele au petrecut până în zori la botezul începutului de an! Jimmy Dub și Monica, superba lui soție, și-au creștinat fetița, iar în cinstea ei, frumoşii părinţi au organizat o petrecere scăldată în lux! Naşul celei mici, nimeni altul decât Connect-R, Pepe, Raluca şi Ruby au...

Munti şi Babană s-au înfruntat în mărţişoare dulci la Xtra Night Show!

acum 8 ore

Ne mai despart două zile până la 1 Martie, aşa că foştii concurenţi de la Chef la Cuţite, Munti şi Babană s-au întrecut în mărţişoare dulci chiar în platoul de la Xtra Night Show!

Imagini cu italianul depistat cu Coronavirus, în Gorj! Dan Capatos: "Un focar de infecţie ambulant!"

acum 1 zile

Italianul de 71 de ani, cu reşedinţa în oraşul Cattolica (regiunea Emilia Romagna), a fost în România în perioada 18-22 februarie. Le-a vizitat pe rudele soției sale, care este româncă, și a avut mai multe întâlniri de afaceri. El a ajuns în România pe aeroportul din Craiova, apoi...

Cum se apără Yoneştii de Coronavirus!

acum 1 zile

Primul caz de coronavirus în România creează deja panică în rândul populaţiei! Printre aceştia se numără şi Yoneştii care ştiu ce trebuie să facă pentru a nu contacta virusul!

Dan Capatos trage un semnal de alarmă, după primul caz de coronavirus confirmat în România

acum 1 zile

Primul caz de coronavirus în România! O persoană din Gorj care a intrat în contact cu italianul în vârstă de 71 de ani depistat pozitiv, în perioada de cinci zile în care s-a aflat la noi în țară.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »