MARTI, 30 IULIE 2019

Gabriel Cotabiţă, prima apariţie la TV după ce a dispărut din lumina reflectoarelor!

Gabriel Cotabiţă, prima apariţie la TV după ce a dispărut din lumina reflectoarelor! Totul despre noua viaţă şi transformarea celebrului artist, la Agenţia VIP!

COMENTARII

Agenția Vip. Adevărul nespus despre traumele pe care le-a trăit familia lui George Burcea

acum 16 ore

Superexclusivitate! George Burcea, prima apariţie la TV după acuzaţiile dure din scandalul cu tatăl său! Adevărul nespus despre traumele pe care le-a trăit familia sa în copilărie, în premieră, la "Agenţiei VIP"!

Agenția Vip. Damian Drăghici şi soţia, pregătiri intense pentru tăierea moţului fiului lor

acum 16 ore

Damian Drăghici şi soţia, pregătiri intense pentru petrecerea de tăiere a moţului băieţelului lor! Noi am aflat toate detaliile! Se anunţă mare bairam în showbiz! Mai mult, cei doi ne povestesc cum reuşesc să-şi împartă sarcinile în casă, cu programul extrem de încărcat pe...

Agenția Vip. Artistul infidel şi amanta însărcinată au fugit departe de ochii lumii şi au petrecut romantic, ca doi îndrăgostiţi

acum 1 zile

Am aflat adevărul! Artistul infidel şi amanta însărcinată au fugit departe de ochii lumii şi au petrecut romantic, ca doi îndrăgostiţi! Soţia furioasă, în stare de şoc! Celebrul manelist, decizie incredibilă! Cu cine alege să rămână după amantlâcul care i-a distrus familia.

Agenția Vip. Orice femeie ar fi invidioasă pe ea! Ce cadouri extravagante a primit Simona Trașcă de la iubitul misterios

acum 1 zile

Simona Traşcă, maraton de. dragoste! E îndrăgostită lulea şi a petrecut trei zile şi trei nopţi "Valentine's Day"! Orice femeie ar fi invidioasă pe ea! Ce cadouri extravagante a primit de la iubitul misterios.

Agenția Vip. Adevărul despre silueta Danei Roba, după ce ajunsese d nerecunoscut din cauza kilogramelor în plus

acum 1 zile

Dana Roba, pariul care i-a schimbat sau nu viaţa! Este momentul adevărului! La un an de când a promis că va slăbi, vedeta vine în platoul "Agenţiei VIP" şi intră la proba cântarului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »