JOI, 22 AUGUST 2019

Cool Summer Nights. Luptătorul Benny Adegbuyi, confesiuni sincere: Provin dintr-o familie mai ciudată. Părinții mei s-au despărțit când aveam zece ani

În ring, un neînfricat. Acasă, mieluşel. "Mister Gentleman", cel mai cunoscut luptător de la noi, confesiuni sincere din spatele bărbatului puternic. Reuşeşte să îşi împartă cu brio timpul între familie şi carieră, dar are un as în mânecă.

COMENTARII

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

acum 171 zile

Şoc şi groază pentru Maria Andria! Blonda lui Scărlătescu a ajuns la spital de urgenţă!

Alexandra Ojog, cea mai FIT femeie din România! Povestea incredibilă de viaţă a femeii de fier!

acum 171 zile

Ea este cea mai fit femeie din România! A născut un băieţel, însă nimic nu a oprit-o să devină una dintre cele mai puternice reprezentante ale sexului frumos din România! Povestea incredibilă de viaţă a femeii de fier, dar şi cum a ajuns campioană după ce a devenit mamă!

Majda şi fiica ei, Jacqueline, pentru prima oară în platoul Cool Summer Nights!

acum 171 zile

Este una dintre cele mai îndrăgite actriţe şi prezentatoare tv, însă fără doar şi poate rolul de mamă îi vine cel mai bine! Majda şi fiica ei, Jacqueline, pentru prima oară în platoul Cool Summer Nights! Secretele unei legături care depăşeşte orice barieră

Una dintre cele mai cunoscute actriţe de filme pentru adulţi, revenire spectaculoasă! Sexy Brăileanca şi-a schimbat viaţa la 180 de grade!

acum 172 zile

Invitată la "Cool Summer Nights", Florina Mihăilă, cunoscută drept “Sexy Brăileanca”, a dezvăluit, în direct, cum și-a schimbat viață de când a devenit mamă.

Mihai Nae, demonstrație de dresaj, în direct, la Cool Summer Nights!

acum 172 zile

Invitat la "Cool Summer Night", Mihai Nae, dresorul de câini al vedetelor, a explicat, în direct, de ce este important dresajul de grup.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »