DUMINICA, 21 OCTOMBRIE 2018

Familia lui Nelu Ploieșteanu, lacrimi de durere la mormântul lui Mihăiță, fiul artistului

A fost o zi grea pentru familia lui Nelu Ploieşteanu. S-au împlinit şase luni de când Mihăiţă a încetat din viaţă. Nelu Ploieşteanu, soţia, dar şi două dintre cele patru fete ale cântăreţului au fost la cimitir dis de dimineaţă şi au petrecut ore bune la mormântul lui Mihăiţă, pe care l-au împodobit cu ghivece de flori şi jucării de pluş pentru că îi plăceau lui foarte mult.

COMENTARII

Star News. S-a spus că ar fi desfigurată de operaţiilor estetice! Dar cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger

acum 16 ore

O super vedetă despre care s-a spus că ar fi desfigurată de operaţii estetice a fost surprinsă în ipostaze incredibile! Atenţie, vorbim despre imagini care chiar nu lasă loc de comentarii. Cum arată, de fapt, Nicole Scherzinger!

Star News. Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă: Asta a fost șansa mea să trăiesc

acum 19 ore

Maria Dragomiroiu a fost la un pas de moarte! Destinul i-a pregătit multe obstacole în viaţă artistei! Doamna muzicii populare româneşti povesteşte clipele grele în care a fost pusă la încercare, dar şi care sunt fricile ei acum.

Povestea incredibilă a femeii care și-a deschis școală despre milionari. Anna Bey: Roma este locul în care a început călătoria mea

acum 20 ore

Anna Bey, sigura femeie din lume care şi-a deschis şcoală despre milionari! Le învaţă pe femei cum să intre în cercurile cu foarte mulţi bani şi să-şi aleagă soţi bogaţi.

Star News. Andreea Bălan a ales să poarte trei rochii de mireasă în ziua nunții

acum 20 ore

Primele imagini cu Andreea Bălan, în rochia de mireasă! De fapt, în rochiile de mireasă pentru că va purta trei în ziua nunţii cu George Burcea! Şi deja a făcut primele probe.

Star News. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în toiul pregătirilor pentru nuntă

acum 20 ore

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt în toiul pregătirilor pentru nuntă! Cei doi şi-au ales verighetele pe care le vor purta de acum înainte, ca simbol al iubirii lor.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »