MARTI, 05 NOIEMBRIE 2019

Star News. Leo Iorga, condus pe ultimul drum cu multă durere

Scene sfâşietoare! Leo Iorga a fost condus pe ultimul drum, după ani şi ani în care a bucurat zeci de mii de suflete cu muzica lui şi opt ani de luptă neînfricată şi neobosită cu moartea.

COMENTARII

Star News. Victoriei Beckham, imitată de tot mai multe influenceriţe

acum 6 ore

Poziţia Victoriei Beckham a devenit fenomen mondial! Tot mai multe influenceriţe o imită pe Instagram. Trendul a ajuns şi în România, iar vedetele noastre au încercat şi ele să o copieze pe soţia lui David Beckham. De la ce a pornit totul şi ce a ieşit

Star News. Nicola, în doliu! A murit tatăl primului ei copil

acum 6 ore

Nicola este în doliu! Tatăl primului copil al artistei s-a stins din viaţă, în urmă cu puţin timp. În exclusivitate, cântăreaţa face primele declaraţii, despre acest subiect.

Star News. Alexandru Arşinel, dezvăluiri în lacrimi despre starea soţiei sale

acum 6 ore

Alexandru Arşinel, mărturie sfâşietoare! Celebrul actor face dezvăluiri, cu lacrimi în ochi, despre starea soţiei sale şi despre lupta cruntă pe care o duce, pentru ca femeia iubită să rămână în viaţă!

Star News. Familia lui chef Tand, vacanță de poveste departe de România

acum 6 ore

Dacă voi credeaţi că sezonul vacanţelor s-a încheiat, ei bine, avem veşti proaste! Vedetele noastre încă stau cu burta la soare şi se bucură de nisip fin şi apă super albastră. Familia Tand, de exemplu, a plecat departe de România. Şi nu oriunde, ci tocmai în Seychelles! Iar...

Star News. Cristian Daminuță, în culmea fericirii. Băiatul lui a împlinit o lună

acum 6 ore

Cristian Daminuță este în culmea fericirii. Băiatul lui a împlinit o lună, de când a venit pe lume. Vedem, chiar acum, ce mesaje emoţionante i-au transmis părinţii, dar şi ce a declarat fotbalistul, despre viaţa de tătic.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »