Cautare: 28 rezultate dupa tagul "femeie in infruntarea destinului"

El este Arif, din ”Femeie în înfruntarea destinului”. Actorul Feyyaz Duman a câștigat 4 premii pentru “Cel mai bun actor”

acum 279 zile

Pe Feyyaz Duman îl puteți urmări în rolul lui Arif, la Happy Channel, în cel mai emoționant serial turcesc: ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de luni până joi, de la ora 20.00.

Cea mai prețioasă lecție pe care a primit-o: ”Am aflat că pot înfrunta orice dificultăți”, spune Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”

acum 280 zile

Özge Özpirinççi este protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de Happy Channel de luni și marți, de la ora 20.00.

“Femeie în înfruntare destinului”, record de audiență la Happy Channel. Serialul s-a clasat în top 3 all channels

acum 286 zile

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul turcesc pe care Happy Channel îl difuzează în exclusivitate, a stabilit ieri (3 septembrie) record de audiență la postul de televiziune. Producția s-a impus ca lider pe nișa posturilor de televiziuni pentru...

Özge Özpirinççi, actrița principală din “Femeie în înfruntarea destinului”, este pasionată de yoga

acum 298 zile

Özge Özpirinççi, protagonista serialului turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat de Happy Channel de luni și marți, de la ora 20.00, a dezvăluit secretul siluetei sale fără cusur.

Cine este șarmantul Caner Cindoruk, alias Sarp, din ”Femeie în înfruntarea destinului”?

acum 299 zile

Din 27 august, “Femeie în înfruntarea destinului” se va regăsi în grila postului de televiziune Happy Channel.

Cine este Özge Özpirinççi, protagonista serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”?

acum 300 zile

Din 27 august, o poți urmări pe Ozge în super serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”, căci povestea care te-a fascinat toată vara aceasta la Antena 1, continuă la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00, câte două episoade pe zi.

“Femeie în înfruntarea destinului”, cel mai bun serial turcesc, realizat în 2017, este la Happy Channel

acum 300 zile

“Femeie în înfruntarea destinului” o prezintă pe îndrăgita actriță din Turcia - Özge Özpirinçci într-o poveste impresionantă, care scoate la iveală forța nebănuită pe care reușește să o aibă femeia atunci când este vorba de viața ei și a copiilor săi.

Ce spune Özge Özpirinççi, din ”Femeie în înfruntarea destinului”, despre femeile din viața ei

acum 301 zile

Serialul turcesc „Femeie în înfruntarea destinului” („Kadin”), început la Antena 1, se mută la Happy Channel, de luni până joi, de la 20.00.

1
2