Cautare: 796 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Dragoste fără secrete. Nicoleta, din nou în lacrimi: Când îți e frică de ceva, frica s-ar putea să câștige

acum 402 zile

Nicoleta, iubita lui Alex, din nou în lacrimi. Bianca Sârbu, prezentatoare emisiunii Dragoste fără secrete, a întrebat-o care este cea mai mare frică a ei, iar ea a izbucnit în plâns. „Când îți e frică de ceva, frica s-ar putea să câștige”, a spus Nico.

Dragoste fără secrete. Carmen și Cătălin, în lacrimi la! Și-au strigat dorul, îmbrățișați

acum 404 zile

Momente grele pentru cuplul format din Carmen și Cătălin. Cei doi au avut ocazia de a vedea un video cu fetița lor, de care le este extrem de dor și pentru care au luat decizia de a intra în concurs.

Acces Direct! Cristina Cioran în lacrimi! Doi copii își vor mama lăngă ei: Nu mă duc acasă din cauza tatălui lor!

acum 411 zile

Mama celor doi micuți susține că nu își poate vedea copiii din cauza soțului ei, motiv pentru care a plecat de acasă de un an de zile.

Acces Direct! Lacrimi amare pe chipul unei mame! Femeia își caută fiica dispărută de opt ani

acum 411 zile

Durere sfâşietoare! Simte că moare şi nu i se va îndeplini ultima dorinţă: să-şi găsească fiica! O mamă se roagă la Dumnezeu cu lacrimi amare să îşi mai vadă copilul iubit, măcar o dată, înainte să închidă ochii pe veci. De 8 ani, de când Dana a dispărut fără urmă, cea...

Mădălina și sora sa, Claudia, varsă lacrimi amare din cauza lui Alexandru: Și-a bătut joc de ea

acum 413 zile

Claudia, sora Mădălinei, a intrat în direct în cadrul emisiunii Dragoste fără secrete, pentru a-i lua apărarea celei care a căzut victimă în jocul lui Alexandru. „Și-a bătut joc de ea”, a spusaceasta.

Situație șocantă! Alexandru are soție și copil acasă! Nicoleta plânge în hohote: Ți-ai bătut joc de sufelete noastre! Te urăsc!

acum 414 zile

Situație șocantă, în direct, în competiția Dragoste fără secrete! Alexandru mărturisește că are soție și copil acasă! Nicoleta plânge în hohote și spune: „Ți-ai bătut joc de sufelete noastre! Te urăsc!”.

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru s-au îmbrățișat de față cu iubiții lor!

acum 415 zile

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru, telenovelă amoroasă!

acum 415 zile

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi

acum 415 zile

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi iubita lui, Andreea, se iubesc, din nou, ca în prima zi! Şi, braţ la braţ, frumos îmbrăcaţi şi zâmbitori şi-au făcut şi ei apariţia la petrecerea vedetelor.

Acces Direct. Ramona de la Clejani, viață în chinuri și lacrimi: M-a lăsat să mor, să mă perpelesc ca un câine!

acum 423 zile

A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică. A dus un trai printre dărâmături, ar fi îndurat bătăile soţului, şi...

Mihai Trăistariu, în lacrimi la 13 ani de la moartea mamei sale: Sicriul mamei s-a răsturnat în ziua înmormântării

acum 436 zile

Mihai Trăistariu, în lacrimi la 13 ani de la moartea mamei sale. Artistul primeşte semne de la părinţii lui de fiecare dată când trece prin momente dificile. Ce mesaje îi transmit, în clipul de mai sus.

Mama din căruță, lacrimi de disperare. Străbunica: Nu consum alcool. Poate gust și eu, că muncesc

acum 438 zile

Copiii şi mama lor ar fi fost izgoniţi din casă, fără milă, în Postul Paştelui, chiar de străbunica celor mici! Şi asta se pare, dintr-o răzbunare a bătrînei, un gest pe care mama Petruţa nu-l poate înţelege! Oare cum să se răzbune pe sânge din sângele ei, pe 3 vieţi...

Denisa se desparte de Adrian: Între noi nu mai există o relație. Gata!

acum 439 zile

Prima despărțire de pe Insula Iubirii are loc încă din prima seară. ”Între noi nu mai există o relație. Gata!”, a spus Denisa, făcând referire la Adrian.

Lacrimi pe insula fetelor. Adrian a picat în ispită din prima seară, iar iubita lui este în stare de șoc: Nu-mi explic...

acum 439 zile

Căderea în ispită a lui Adrian încă din prima seară aduce lacrimi pe insula fetelor. ”Nu-mi explic...”, a spus iubita lui, Denisa, aflată în stare de șoc.

Ruby, în lacrimi când a înțeles de ce a pierdut finala Asia Express: Îmi pare rău pentru mine, dar mă bucur pentru ei!

acum 450 zile

CRBL, Oase, Ruby și Robert au urmărit împreună finala Asia Express. Ruby este în lacrimi când a înțeles de ce a pierdut competiția.

Lacrimi amare! S-a trezit sub cerul liber, după un scandal monstru cu soacra: A aruncat și hainele copiilor din dulap

acum 452 zile

A rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce soacra ar fi alungat-o şi ar fi bătut-o, chiar noaptea trecută! La 27 de ani, o tânără mămică spune că s-a trezit pe stradă, cu tot cu cei 3 copii. Necazurile se ţin scai de femeie, după ce anul trecut, şi-a condus pe ultimul...

Lacrimi și suspine la Asia Express! Cocuța și Boantă părăsesc competiția: Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!

acum 453 zile

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 457 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au împăcat? A recunoscut că a înșelat și i-a cerut iertare în lacrimi

acum 466 zile

După ce s-au despărţit, cu surle şi trâmbiţe şi el şi-a cerut iertare, în lacrimi la TV, se pare că Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au mai dat o şansă relaţiei lor.

Alexandru Arşinel, interviu în lacrimi despre starea de sănătate a soţiei sale: Mă rog ca ea să fie bine

acum 471 zile

Interviu în exclusivitate cu mare actor, Alexandru Arşinel! Maestrul a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre starea de sănătate a soţiei sale, care este imobilizată într-un scaun cu rotile. Cum se simte cea care i-a fost alături la bine şi la rău.

«
6
7
8
9
10
»