Cautare: 712 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Alex, în lacrimi după ce își vede pentru ultima oară fetița

acum 343 zile

Alex, în lacrimi după ce își vede pentru ultima oară fetița

Burlacul Emilian Ciocănel, cu ochii în lacrimi! Melodia Francescăi i-a ajuns la inimă

acum 345 zile

Francesca este una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Emilian Ciocănel, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de...

Roxana Chiperi, lacrimi de fericire pentru că a câștigat duelul: „Cosmin îmi va rămâne prieten pe viață”

acum 349 zile

La finalul probei, Roxana Chiperi a izbucnit în lacrimi de fericire pentru că a câștigat duelul: „Cosmin îmi va rămâne prieten pe viață”.

Lacrimi de disperare. Ana Baniciu a început să plângă pe stradă

acum 351 zile

Lacrimi de disperare pentru artista care e mereu cu zâmbetul pe buze! Ana Baniciu a început să plângă pe stradă! Totul a fost filmat!

Constantin, soțul bătăuș al mamei Rodica, în lacrimi: "Soția mă bate"

acum 358 zile

După ce şi-a bătut crunt nevasta, Constantin a făcut declaraţii halucinante! Bărbatul susține că a fost bătut de soția sa.

Familia lui Nelu Ploieșteanu, lacrimi de durere la mormântul lui Mihăiță, fiul artistului

acum 361 zile

A fost o zi grea pentru familia lui Nelu Ploieşteanu. S-au împlinit şase luni de când Mihăiţă a încetat din viaţă. Nelu Ploieşteanu, soţia, dar şi două dintre cele patru fete ale cântăreţului au fost la cimitir dis de dimineaţă şi au petrecut ore bune la mormântul lui...

Fotbalul românesc este în lacrimi! Ilie Balaci a încetat din viață

acum 361 zile

Fotbalul românesc este în lacrimi! Marele sportiv, Ilie Balaci, a încetat din viaţă, în această dimineaţă!

Nuntă cu lacrimi! Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a distrus cea mai frumoasă zi din viaţa Mădălinei şi a lui Ionuţ

acum 366 zile

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa Mădălinei şi a lui Ionuţ, dar ziua cu pricina. s-a transformat într-un coşmar! Celebra manelistă Sorina i-ar fi lăsat fără muzică, dar şi fără bani, acuză oamenii escrocaţi.

Daniela Crudu, în lacrimi! Proba duelul o epuizează fizic, dar și psihic: "Mi-a rupt spatele, nu mai pot!"

acum 369 zile

Daniela Crudu, la capătul puterilor în proba duelului. Concurenta este epuizată atât fizic, cât și psihic. Colegii o încurajează, doar așa poate continua proba.

Ema Șerban, cu ochii în lacrimi, după ce a pierdut proba de salvare: "Toți ne-am făcut treaba"

acum 377 zile

Cameleonii și Crocodilii s-au luptat într-un joc pentru salvare, astfel încât să se ferească de obligația de a nominaliza un om care să ajungă la duel cu Paula Chirilă, din tribul Lemuri.

Ultimul Trib. Sorana a izbucnit în plâns după ce a pierdut proba de nominalizare

acum 377 zile

O nouă zi în Madagascar aduce o nouă provocare pentru concurenții din cele trei triburi. Aceștia sunt nevoiți să lupte pentru a nu ajunge la nominalizare.

Daniela Crudu, cu ochii în lacrimi, după proba pentru Teritoriu: "Era jocul meu"

acum 377 zile

Lemurii, Crocodilii și Cameleonii s-au întrecut în jocul pentru teritoriu, care s-a numit „Împinge cubul”. Campioni la acest joc au fost de departe Crocodilii, adică tribul sportivilor.

Lacrimi de fericire. Momentul în care Nasrin a fost cerută în căsătorie

acum 383 zile

Nasrin a avut parte de o cerere în căsătorie inedită. Imagini, în premieră, de la cel mai emoționant moment din viața ei.

Scenă absolut emoționantă în ”Fructul oprit”. Ioan află de la mama lui cum a fost exploatată în Turcia. ”Nu plânge, copilul meu!”

acum 385 zile

Maia Morgenstern și Vlad Gherman au fost protagoniștii unei scene absolut emoționante în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern, îi povestește fiului...

Nu mai are lacrimi să plângă! Teama de moarte o sufocă pe bunica Gheorghiţa, de când vecinii i-ar fi pus gând rău: "Mi-e frică să mai ajung pe stradă, să-mi iau pâine"

acum 387 zile

La 68 de ani, o bunică plânge de disperare în timp ce povesteşte că ar fi terorizată de vecinii ei. Femeia susţine că acestia o lovesc, în timp ce copiii lor o înjură ori de câte ori au ocazia. Astfel încât bietei femei îi este frică şi să iasă din curte, ca să-şi cumpere...

Lacrimi de supărare pentru concurentele de pe Insula Iubirii: ”S-a dus acolo, a văzut atâtea gagici pe el... Iubirea mea!”

acum 387 zile

Lacrimi de supărare pentru concurentele de pe Insula Iubirii, după Ceremonia Focului. ”S-a dus acolo, a văzut atâtea gagici pe el... Iubirea mea!”, a spus printre lacrimi Hannelore.

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore: „Am trăit în minciună șapte ani”

acum 388 zile

Declarațiile lui Bogdan au distrus-o pe Hannelore. Aceasta s-a ascuns în baie și nu și-a mai stăpânit lacrimile. Mari a venit să-i fie alături: „Am trăit în minciună șapte ani”.

Hannelore, în lacrimi după ce a văzut primele imagini cu Bogdan: „Nu meritam să fiu umilită”

acum 388 zile

Ceremonia focului scoate la iveală noi adevăruri. Hannelore a izbucnit în lacrimi după ce a văzut primele imagini cu Bogdan. „Nu meritam să fiu umilită”, a spus aceasta printre lacrimi.

Cu nevasta la detectorul de minciuni!

acum 398 zile

Este drama prin care trece un bărbat, după ce a aflat că femeia care i-a fost ca o soţie, vreme de 13 ani, ar avea un amant.

De două săptămâni, nea Nelu plânge fără oprire. Soția s-ar fi îndragostit pe Facebook și a fugit de acasă!

acum 399 zile

Plâng copiii, plânge şi el! Dorul de femeia care îi este soţie de mai bine de 11 ani, îl omoară încet, încet pe tata Nelu. Suspină şi tânjeşte după dragostea celei care i-a oferit 4 copilaşi frumoşi. Suferă enorm după femeia care l-a. părăsit. Pe el, dar şi pe copilaşii pe...

«
6
7
8
9
10
»