Cautare: 674 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie, în lacrimi: "Au avut nevoie de mine și eu nu eram"

acum 193 zile

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie se simte vinovat că au pierdut pentru că el nu a participat la joc.

Mioara Velicu, lacrimi de durere și fericire: "Cele mai frumoase amintiri sunt cu soțul meu"

acum 206 zile

Este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară şi are o viaţă de. poveste! Doamna Mioara Velicu ne-a deschis uşa casei sale şi ne-a destăinuit secrete bine păzite. În plus, artista a intrat şi în bucătărie, împreună cu Adriana Bahmuţeanu, unde a gătit celebre...

Echipa sportivilor, marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. Lola Crudu: ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”

acum 207 zile

Echipa sportivilor este marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”, a spus Lola Crudu.

Fetele se despart de ispite. Mirela, în lacrimi: "Nu am crezut că o sa găsesc aici un om așa minunat"

acum 211 zile

Fetele se despart de ispite. Mirela își dă seama că trebuia să-i spună lui Mircea ce simte pentru el. Acum că l-a pierdut, concurenta începe să plângă.

Lacrimi și durere la Insula Iubirii! Concurentele plâng după ispite: "Nu îmi plac despărțirile"

acum 211 zile

Concurentele plâng după ispitele masculine. Fetele susțin că nu suportă ideea de a se despărți de cei care le-au fost alături aproape trei săptămâni.

O concurentă de la ”Totul pentru dragoste” a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat când burlacul a vrut să o consoleze

acum 214 zile

Anca, concurentă de la ”Totul pentru dragoste”, a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat când burlacul a vrut să o consoleze.

Lacrimi de copii. Mama ar fi ținută sechestrată de un bărbat extrem de periculos: ”Mi-a spus că se duce să se întâlnească cu cineva în legătură cu niște droguri”

acum 216 zile

Trei copilași au rămas în grija tatălui, după ce mama lor a ajuns pe mână unui bărbat extrem de periculos! Acuză părintele celor mici. Mama, de doar 22 de ani, se pare că a ajuns în casa acestui individ, după ce ar fi fost şantajată. Ba mai mult, acum, bărbatul ar ţine-o...

Bella Santiago, în lacrimi la X Factor! Concurenta trimite bani în fiecare lună pentru familia ei din Filipine: "Vreau să o aduc pe fiica mea, să aibă o viață mai bună"

acum 220 zile

Bella Santiago a avut o copilărie grea în Filipine. Concurenta nu avea timp să se joace pentru că trebuia să-și ajute familia. Acum, artista își dorește să-și aducă fiica lângă ea, doar așa va fi fericită.

Regina blănurilor, în lacrimi la lansarea noii colecţii: ”Am pierdut un milion de euro”

acum 220 zile

A pierdut un milion de euro, iar acum încearcă să îşi recupereze averea! După un deceniu în care a stat departe de podiumurile de modă, designerul Flora Năstase revine în lumina reflectoarelor, cu un show special şi ţinute unicat!

Alex, în lacrimi după ce își vede pentru ultima oară fetița

acum 222 zile

Alex, în lacrimi după ce își vede pentru ultima oară fetița

Burlacul Emilian Ciocănel, cu ochii în lacrimi! Melodia Francescăi i-a ajuns la inimă

acum 223 zile

Francesca este una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Emilian Ciocănel, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de...

Roxana Chiperi, lacrimi de fericire pentru că a câștigat duelul: „Cosmin îmi va rămâne prieten pe viață”

acum 228 zile

La finalul probei, Roxana Chiperi a izbucnit în lacrimi de fericire pentru că a câștigat duelul: „Cosmin îmi va rămâne prieten pe viață”.

Lacrimi de disperare. Ana Baniciu a început să plângă pe stradă

acum 230 zile

Lacrimi de disperare pentru artista care e mereu cu zâmbetul pe buze! Ana Baniciu a început să plângă pe stradă! Totul a fost filmat!

Constantin, soțul bătăuș al mamei Rodica, în lacrimi: "Soția mă bate"

acum 236 zile

După ce şi-a bătut crunt nevasta, Constantin a făcut declaraţii halucinante! Bărbatul susține că a fost bătut de soția sa.

Familia lui Nelu Ploieșteanu, lacrimi de durere la mormântul lui Mihăiță, fiul artistului

acum 239 zile

A fost o zi grea pentru familia lui Nelu Ploieşteanu. S-au împlinit şase luni de când Mihăiţă a încetat din viaţă. Nelu Ploieşteanu, soţia, dar şi două dintre cele patru fete ale cântăreţului au fost la cimitir dis de dimineaţă şi au petrecut ore bune la mormântul lui...

Fotbalul românesc este în lacrimi! Ilie Balaci a încetat din viață

acum 239 zile

Fotbalul românesc este în lacrimi! Marele sportiv, Ilie Balaci, a încetat din viaţă, în această dimineaţă!

Nuntă cu lacrimi! Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a distrus cea mai frumoasă zi din viaţa Mădălinei şi a lui Ionuţ

acum 244 zile

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viaţa Mădălinei şi a lui Ionuţ, dar ziua cu pricina. s-a transformat într-un coşmar! Celebra manelistă Sorina i-ar fi lăsat fără muzică, dar şi fără bani, acuză oamenii escrocaţi.

Daniela Crudu, în lacrimi! Proba duelul o epuizează fizic, dar și psihic: "Mi-a rupt spatele, nu mai pot!"

acum 248 zile

Daniela Crudu, la capătul puterilor în proba duelului. Concurenta este epuizată atât fizic, cât și psihic. Colegii o încurajează, doar așa poate continua proba.

Ema Șerban, cu ochii în lacrimi, după ce a pierdut proba de salvare: "Toți ne-am făcut treaba"

acum 256 zile

Cameleonii și Crocodilii s-au luptat într-un joc pentru salvare, astfel încât să se ferească de obligația de a nominaliza un om care să ajungă la duel cu Paula Chirilă, din tribul Lemuri.

1
2
3
4
5
»