Cautare: 696 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Pepe, lacrimi și suspine după o femeie, în cel mai nou single al său, "Îmi pasă"

acum 183 zile

Pepe a lansat de Ziua Îndrăgostiților videoclipul piesei "Îmi pasă". Melodia are un succes răsunător pe Youtube.

Cosmin Seleși a clacat! Actorul începe să plângă când găsește cazare la o pensiune

acum 185 zile

După o căutare de câteva ore, Șerban Copoț și Cosmin Seleși găsesc cazare la o pensiune. Cei doi se bucură ca niște copii.

Ruby, în lacrimi la Asia Express – Drumul Elefantului: Vreau acasă

acum 191 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ruby și iubitul ei, Adrian, au ajuns cu moralul la pământ pentru că nu au găsit o mașină cu care să ajungă la prima probă.

Ruby și iubitul ei, Adrian, cu moralul la pământ: Am mers de supărare

acum 191 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ruby și iubitul ei, Adrian, au ajuns cu moralul la pământ pentru că nu au găsit o mașină cu care să ajungă la prima probă.

Ruby și iubitul ei, Adrian, la un pas să clacheze

acum 191 zile

În cursa "Ultima Șansă", Ruby și iubitul ei, Adrian au fost la un pas să clacheze.

Mircea Zamfir, cu ochii în lacrimi pentru un copil care şi-a donat organele: "În acele momente am fost la un pas de un stop respirator"

acum 215 zile

Mircea Zamfir a relatat un episod care l-a sensibilizat până la lacrimi despre un copil bolnav!

Alex Filip din echipa roșie, în lacrimi: "Când văd copiii din sat mă simt dărâmat psihic, îmi este dor de ai mei"

acum 222 zile

Alex Filip din echipa crocodilor simte lipsa familiei sale, în special a copiilor săi, dar încearcă să fie tare și să câștige marele premiu.

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Simion R Ştefan, mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor. Mihai Trăistariu, în lacrimi!

acum 224 zile

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor şi le aduce în pragul infarctului! Trei vedete se vor lăsa astăzi pe mâna iluzionistului Simion R Ştefan. Mihai Trăstariu, Saveta Bogdan şi Anca Neacşu vor trăi şocul vieţii lor.

Imagini incredibile! O icoană cu Maica Domnului a început să plângă cu lacrimi de mir

acum 224 zile

Minune! Asta spun credincioşii care trec pragul bisericii din Lazu, lăcaşul în care o icoană ar face miracole cu lacrimile care au apărut pe ea, spun enoriaşii dar şi preoţii din localitate.

Soacra i-a interzis să-și vadă copilele! Cu lacrimi în ochi, o mamă vrea să-și țină în brațe cele două fetițe

acum 224 zile

A sperat că soacra îi va fi cel mai mare ajutor, dar s-a trezit bătută cu scândura. Mai mult, i s-a interzis să se mai aproprie de fiicele sale. Asta povesteşte o mamă că ar fi păţit din cauza soacrei.

Lola Crudu, în lacrimi după eliminare: ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”

acum 230 zile

Lola Crudu este în lacrimi după proba de eliminare. ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”, a spus concurenta.

Ionuț Iftimoaie, copleșit de vestea dureroasă primită de acasă: „Tata este ținut în viață doar de aparate”

acum 231 zile

Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi la finalul probei pentru teritotiu. Sportivul a primit o veste cruntă de la familie. Tatăl său a intrat în comă de gradul unu.

Ionuț Iftimoaie, în lacrimi. Sportivul a primit o veste cruntă: „Tatăl meu este în comă”

acum 238 zile

Ionuț Iftimoaie, în lacrimi la finalul probei pentru teritotiu. Sportivul a primit o veste cruntă de la familie: „Tatăl meu este în comă”, a spus acesta plângând.

Eliminarea lui Alex Filip aduce lacrimi pe obrajii fetelor din echipa Crocodililor: ”Toate momentele astea mă demoralizează și mai mult”

acum 245 zile

Fetele rămase în echipa Corcodililor află că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una...

Tamara Buciuceanu, lacrimi pentru Stela Popescu

acum 245 zile

Momente emoţionante la Gala Stela Popescu! Actori şi artişti importanţi în frunte cu Alexandru Arşinel au celebrat talentul şi excelenţa.

Connect-R, emoţionat până la lacrimi de fetița lui

acum 258 zile

Connect-R a primit cel mai frumos cadou. Nu de la Moş Nicolae, ci chiar de la fiica sa, Maya, care l-a emoţionat, până la lacrimi. Darul artistului de la fetiţa sa i-a ajuns direct la inimă.

Connect-R, emoţionat până la lacrimi de fiica lui

acum 258 zile

Connect-R s-a emoţionat până la lacrimi! Fetiţa lui i-a făcut o surprinză de zile mari, prin câteva cuvinte, care i-au ajuns la inimă, fix în dimineaţa în care a venit Moş Nicolae.

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie, în lacrimi: "Au avut nevoie de mine și eu nu eram"

acum 259 zile

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie se simte vinovat că au pierdut pentru că el nu a participat la joc.

Mioara Velicu, lacrimi de durere și fericire: "Cele mai frumoase amintiri sunt cu soțul meu"

acum 272 zile

Este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară şi are o viaţă de. poveste! Doamna Mioara Velicu ne-a deschis uşa casei sale şi ne-a destăinuit secrete bine păzite. În plus, artista a intrat şi în bucătărie, împreună cu Adriana Bahmuţeanu, unde a gătit celebre...

Echipa sportivilor, marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. Lola Crudu: ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”

acum 273 zile

Echipa sportivilor este marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”, a spus Lola Crudu.

1
2
3
4
5
»