Cautare: 696 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 133 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au împăcat? A recunoscut că a înșelat și i-a cerut iertare în lacrimi

acum 142 zile

După ce s-au despărţit, cu surle şi trâmbiţe şi el şi-a cerut iertare, în lacrimi la TV, se pare că Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au mai dat o şansă relaţiei lor.

Alexandru Arşinel, interviu în lacrimi despre starea de sănătate a soţiei sale: Mă rog ca ea să fie bine

acum 147 zile

Interviu în exclusivitate cu mare actor, Alexandru Arşinel! Maestrul a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre starea de sănătate a soţiei sale, care este imobilizată într-un scaun cu rotile. Cum se simte cea care i-a fost alături la bine şi la rău.

Blonda lui Scărlătescu, confesiuni în lacrimi: ”Îmi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat”

acum 147 zile

Blonda lui Scărlătescu face confesiuni, în lacrimi! Artista spune adevărul despre noaptea în care a fost prinsă cu celebrul chef! Ce decizie radicală a luat Maria Andria, după toate cele întâmplate.

Icoana Părintelui Iustin Pârvu plânge cu lacrimi de mir

acum 150 zile

Minune în Postul Paştelui! Icoana unuia din cel mai iubit părinte plânge cu lacrimi de mir! Totul s-a întâmplat în timpul unei conferinţe dedicate sfinţilor din închisori. Sfintele Moaşte şi Icoana Părintelui Iustin Pârvu au izvorât mir încontinuu, timp de două ore.

Maria Ciobanu a vorbit despre retragere. Artista și fiica, în lacrimi, pe scenă

acum 151 zile

Imagini emoţionante cu Maria Ciobanu şi fiica sa Camelia Ciobanu, în lacrimi, pe scenă. Ce spune ciorcârlia muzicii populare despre retragere dar şi care este motivul pentru care au cântat împreună, în clipul de mai sus.

Cu lacrimi în ochi, Ana Morodan o lasă pe Jojo să ajungă înaintea ei la Gina Pistol: Sper să câștige imunitatea, îmi e așa milă de ea când o văd cum aleargă

acum 156 zile

Ana Morodan își dorește ca Jojo, colega ei de echipă din această etapă de la Asia Express, să câștige imunitatea alături de Paul Ipate, soțul ei.

Andreea Bălan, interviu cu lacrimi în ochi: Am primit o a doua șansă la viață

acum 161 zile

Andreea Bălan a oferit primul interviu, după ce a fost externată şi a ajuns acasă. A fost la un pas de moarte, a scăpat, dar tot nu îşi poate reveni.

Imagini nedifuzate! Morodan, doborâtă, în lacrimi!

acum 162 zile

Asia Express, drumul elefantului continuă la Xtra Night Show. Imeginile care nu au fost difuzate în emisiune sunt cel puţin la fel de tari sau de haioase ca cele pe care le-aţi văzut deja.

Jojo, un nou moment de descărcare nervoasă: M-a bufnit plânsul instantaneu! Au fost nişte zile foarte grele pentru mine!

acum 163 zile

Jojo a avut un nou moment de descărcare nervoasă după ce a ajuns la punctul de control! Actriţa n-a mai rezistat stresului şi a izbucnit în plâns!

Interviu emoționant cu Claudia Ghițulescu și mama ei

acum 165 zile

A fost acolo când era la pământ, ea i-a șters lacrimile și a făcut-o să treacă peste greutăți cu fruntea sus. Claudia Ghiţulescu şi mama ei sunt cele mai bune prietene şi îşi spun toate secretele.

Tatăl agresor recunoaște că are o problemă cu băutura și nu știe ce face când se află sub influența alcoolului: Am greșit, dar nu mai fac. Să vină acasă și plec eu!

acum 167 zile

Cu faţa brăzdată de lacrimi, femeia spune că nu mai poate suporta chinurile la care ar fi supusă zilnic, chiar de tatăl copiilor ei. Iar când bărbatul se înfurie şi vede negru în faţa ochilor, Mariana e nevoită să fugă din calea lui.

Trei frăţiori au fost ameninţaţi cu moartea de propriul tată! Copiilor le este frică să mai stea în casă cu părintele lor

acum 167 zile

Trei frăţiori îşi urlă durerea prin lacrimile mamei. Cei mici ar fi fost ameninţaţi cu moartea de propriul tată, acuză cea care le-a dat viaţă. Fraţii, niciunul mai mare de 14 ani, se tem să mai stea în casă cu părintele lor, omul care, susţine mama, ar putea să le devină călău.

Cami plânge în brațele Linei: „Sunt cea mai mare proastă”

acum 168 zile

Cami plânge în brațele Linei: „Sunt cea mai mare proastă”.

Ruby a izbucnit în plâns! Dezamăgirea că nu a câștigat imunitatea a pus-o la pământ

acum 169 zile

Ruby a izbucnit în plâns atunci când a ajuns la Gina. Vestea că nu au ajuns primii a dezamăgit-o foarte tare. Copleșită de emoții, concurenta a spus: „Cel mai nașpa e când ai speranță și apoi îți moare speranța”.

Ruby, în lacrimi! Cocuța și Bogdan Boantă au câștigat imunitatea: ”N-am mai trăit așa emoții. Adrenalina a fost foarte mare”

acum 170 zile

Cinci echipe se luptă pentru cea de-a doua imunitate și implicit garanția că aventura Asia Express continuă pentru ei. Prima echipă ajunsă la Gina Pistol se poate relaxa, în timp ce ultimele doua echipe clasate intră automat în cursa pentru ultima șansă, unde totul devine mult mai dur.

Anamaria Prodan, interviu în lacrimi pentru mamă! „Mama îmi lipsește enorm. Este 70% din mine”

acum 171 zile

Unei singure persoane ii putem mulţumii că suntem pe pământ. Mamei. Ea este cea care ne-a purtat de grijă, şi care ne-a îndrumat să luăm cele mai bune decizii în viaţă. Tot mamei ii mulţumeşte şi Ana Maria Prodan, şi recunoaşte că nu ar fi fost azi la acest nivel, fără...

Lidia Buble, în lacrimi la lansarea piesei Sarut-mâna, mamă: ”În melodie se găsește povestea mea de viață. Acum este rândul nostru să avem grijă de mama”

acum 174 zile

Lidia Buble plânge atunci când vorbește despre mama ei, la Neatza. ”În melodie se găsește povestea mea de viață. Acum este rândul nostru să avem grijă de mama”, a spus solista.

Desfigurat și cu lacrimi în ochi de teamă. Învinuitul: ”S-a împins în mine, eu m-am ferit și a dat cu capul de pietroi”

acum 182 zile

Desfigurat, cu lacrimi în ochi şi cu sufletul strivit de teamă! De la ce a pornit scandalul sângeros din familie, dar şi confruntarea celor doi, în clipul de mai sus.

Sylvia, cu ochii în lacrimi la Neatza: "La mulți ani, mamă!"

acum 183 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Sylvia, cu ochii în lacrimi, i-a făcut o urare mamei sale.

1
2
3
4
5
»