Cautare: 712 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Mădălina și sora sa, Claudia, varsă lacrimi amare din cauza lui Alexandru: Și-a bătut joc de ea

acum 145 zile

Claudia, sora Mădălinei, a intrat în direct în cadrul emisiunii Dragoste fără secrete, pentru a-i lua apărarea celei care a căzut victimă în jocul lui Alexandru. „Și-a bătut joc de ea”, a spusaceasta.

Situație șocantă! Alexandru are soție și copil acasă! Nicoleta plânge în hohote: Ți-ai bătut joc de sufelete noastre! Te urăsc!

acum 145 zile

Situație șocantă, în direct, în competiția Dragoste fără secrete! Alexandru mărturisește că are soție și copil acasă! Nicoleta plânge în hohote și spune: „Ți-ai bătut joc de sufelete noastre! Te urăsc!”.

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru s-au îmbrățișat de față cu iubiții lor!

acum 147 zile

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

Dragoste fără secrete. Nicoleta și Alexandru, telenovelă amoroasă!

acum 147 zile

Telenovelă amoroasă în emisiunea Dragoste fără secrete. Un amantlâc dă peste cap liniştea a două cupluri. Ei bine, Nicoleta a avut o relaţie amoroasă cu Alexandru iar spiritele s-au încins la maximum!

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi Andreea se iubesc, din nou, ca în prima zi

acum 147 zile

Gata cu supărările, cu lacrimile şi durerea! Cezar Oatu şi iubita lui, Andreea, se iubesc, din nou, ca în prima zi! Şi, braţ la braţ, frumos îmbrăcaţi şi zâmbitori şi-au făcut şi ei apariţia la petrecerea vedetelor.

Acces Direct. Ramona de la Clejani, viață în chinuri și lacrimi: M-a lăsat să mor, să mă perpelesc ca un câine!

acum 155 zile

A trăit dramă dupa dramă, a înghiţit lacrimi şi umilinţe cu nemiluita, de la cei care şi-ar fi dorit să-i fie cel mai mare sprijin. Crescută departe de tată, Ramona a avut o viaţă de coşmar, încă de mică. A dus un trai printre dărâmături, ar fi îndurat bătăile soţului, şi...

Mihai Trăistariu, în lacrimi la 13 ani de la moartea mamei sale: Sicriul mamei s-a răsturnat în ziua înmormântării

acum 168 zile

Mihai Trăistariu, în lacrimi la 13 ani de la moartea mamei sale. Artistul primeşte semne de la părinţii lui de fiecare dată când trece prin momente dificile. Ce mesaje îi transmit, în clipul de mai sus.

Mama din căruță, lacrimi de disperare. Străbunica: Nu consum alcool. Poate gust și eu, că muncesc

acum 169 zile

Copiii şi mama lor ar fi fost izgoniţi din casă, fără milă, în Postul Paştelui, chiar de străbunica celor mici! Şi asta se pare, dintr-o răzbunare a bătrînei, un gest pe care mama Petruţa nu-l poate înţelege! Oare cum să se răzbune pe sânge din sângele ei, pe 3 vieţi...

Denisa se desparte de Adrian: Între noi nu mai există o relație. Gata!

acum 170 zile

Prima despărțire de pe Insula Iubirii are loc încă din prima seară. ”Între noi nu mai există o relație. Gata!”, a spus Denisa, făcând referire la Adrian.

Lacrimi pe insula fetelor. Adrian a picat în ispită din prima seară, iar iubita lui este în stare de șoc: Nu-mi explic...

acum 171 zile

Căderea în ispită a lui Adrian încă din prima seară aduce lacrimi pe insula fetelor. ”Nu-mi explic...”, a spus iubita lui, Denisa, aflată în stare de șoc.

Ruby, în lacrimi când a înțeles de ce a pierdut finala Asia Express: Îmi pare rău pentru mine, dar mă bucur pentru ei!

acum 182 zile

CRBL, Oase, Ruby și Robert au urmărit împreună finala Asia Express. Ruby este în lacrimi când a înțeles de ce a pierdut competiția.

Lacrimi amare! S-a trezit sub cerul liber, după un scandal monstru cu soacra: A aruncat și hainele copiilor din dulap

acum 184 zile

A rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce soacra ar fi alungat-o şi ar fi bătut-o, chiar noaptea trecută! La 27 de ani, o tânără mămică spune că s-a trezit pe stradă, cu tot cu cei 3 copii. Necazurile se ţin scai de femeie, după ce anul trecut, şi-a condus pe ultimul...

Lacrimi și suspine la Asia Express! Cocuța și Boantă părăsesc competiția: Cât de proști am fost că ne-am certat atât de tare în finală!

acum 184 zile

Pentru Cocuța și Bogdan Boantă, Asia Express a luat sfârșit. Din păcate, cei doi au ajuns ultimii la Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Leonard Miron, cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul

acum 189 zile

Leonard Miron a trecut prin momente dicifile! Fostul prezentator a vorbit cu ochii în lacrimi despre lupta cu cancerul. Mai mult, deşi se lupta ca să trăiască, a fost pus la zid de oameni.

Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au împăcat? A recunoscut că a înșelat și i-a cerut iertare în lacrimi

acum 197 zile

După ce s-au despărţit, cu surle şi trâmbiţe şi el şi-a cerut iertare, în lacrimi la TV, se pare că Cezar Ouatu şi Andreea Vilău au mai dat o şansă relaţiei lor.

Alexandru Arşinel, interviu în lacrimi despre starea de sănătate a soţiei sale: Mă rog ca ea să fie bine

acum 203 zile

Interviu în exclusivitate cu mare actor, Alexandru Arşinel! Maestrul a vorbit, cu ochii în lacrimi, despre starea de sănătate a soţiei sale, care este imobilizată într-un scaun cu rotile. Cum se simte cea care i-a fost alături la bine şi la rău.

Blonda lui Scărlătescu, confesiuni în lacrimi: ”Îmi pare foarte rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat”

acum 203 zile

Blonda lui Scărlătescu face confesiuni, în lacrimi! Artista spune adevărul despre noaptea în care a fost prinsă cu celebrul chef! Ce decizie radicală a luat Maria Andria, după toate cele întâmplate.

Icoana Părintelui Iustin Pârvu plânge cu lacrimi de mir

acum 206 zile

Minune în Postul Paştelui! Icoana unuia din cel mai iubit părinte plânge cu lacrimi de mir! Totul s-a întâmplat în timpul unei conferinţe dedicate sfinţilor din închisori. Sfintele Moaşte şi Icoana Părintelui Iustin Pârvu au izvorât mir încontinuu, timp de două ore.

Maria Ciobanu a vorbit despre retragere. Artista și fiica, în lacrimi, pe scenă

acum 207 zile

Imagini emoţionante cu Maria Ciobanu şi fiica sa Camelia Ciobanu, în lacrimi, pe scenă. Ce spune ciorcârlia muzicii populare despre retragere dar şi care este motivul pentru care au cântat împreună, în clipul de mai sus.

Cu lacrimi în ochi, Ana Morodan o lasă pe Jojo să ajungă înaintea ei la Gina Pistol: Sper să câștige imunitatea, îmi e așa milă de ea când o văd cum aleargă

acum 211 zile

Ana Morodan își dorește ca Jojo, colega ei de echipă din această etapă de la Asia Express, să câștige imunitatea alături de Paul Ipate, soțul ei.

1
2
3
4
5
»