Cautare: 796 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Vulpiţa, emoţii şi lacrimi amare, în timpul orei de religie, din sufragerie. Preotul Emilian Prodan le-a deschis ochii și sufletul

acum 102 zile

Într-un moment de sinceritate maximă, Vulpiţa a făcut dezvăluiri pe care, până acum, le-a ţinut bine ascunse în sufletul ei în fața preotului Emilian Prodan.

Prima petrecere din casa Mireasa s-a lăsat cu lacrimi amare! Roberta și Cătălina, în lacrimi în toiul party-ului

acum 102 zile

Unii se distrează, iar alții lăcrimează. Iată prima petrecere din casa Mireasa. Roberta și Cătălina, în lacrimi în toiul party-ului. Care a fost motivul real al supărării. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe...

Tensiuni în casa Mireasa! Alexa Trăilă a izbucnit în lacrimi: Se pune presiune pe mine!

acum 105 zile

Alexa Trăilă, frumoasa fată din Craiova, a izbucnit în lacrimi din cauza presiunii din casa Mireasa. Craioveanca s-a săturat că toți concurenții să vorbească despre ea Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți...

Dani Oțil, weekend în lacrimi: Am îngropat pe cineva care ne era foarte drag

acum 109 zile

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a avut parte de un weekend în lacrimi. ”Am îngropat pe cineva care ne era foarte drag”, a spus acesta.

Cristina Ich, disperată! Vedeta imploră oamenii, cu ochii în lacrimi, să stea acasă şi să respecte măsurile impuse de autorităţi

acum 112 zile

Cristina Ich este disperată! După ce a vorbit cu apropiaţii din Italia, regina Instagramului a intrat în stare de şoc! Vedeta imploră oamenii, în lacrimi, să stea acasă şi să respecte măsurile impuse de autorităţi.

Vulpița, în lacrimi: Mă simt călcată în picioare. Să vină tăticu să mă ia!

acum 112 zile

Vulpița este în lacrimi, după ultimele discuții cu Viorel. ”Mă simt călcată în picioare. Să vină tăticu să mă ia!”, a spus acesta la Acces Direct.

Viorel îi mai dă o șansă Vulpuței. Unde este verigheta

acum 114 zile

Vulpița este în lacrimi după o discuție cu părinții lui Viorel. ”Să vă fie rușine!”, le-a transmis Viorel la Acces Direct.

Lacrimi și emoție la Asia Express! Concurenții primesc scrisori de la familie: Ce dor îmi e de casă!

acum 115 zile

Moment emoționant la Asia Express. Concurenți primesc scrisori din partea famiilor din România. Dorul de casă le sfâșie inimile, iar lacrimile nu întârzie să apără.

Saveta Bogdan, în lacrimi după moartea fratelui ei!

acum 122 zile

De la înmormântare, direct pe scenă. Saveta Bogdan, în lacrimi după moartea fratelui ei! Interpreta de muzică populară vine pentru prima dată la "Agenţia VIP", după clipele grele prin care a trecut!

Star Matinal. Cristina Spătar, lacrimi în memoria mamei

acum 123 zile

Iubitul o vrea în rochie de mireasă. Ce spune Cristina Spătar? Dacă ajunge sau nu, din nou, în faţa altarului aflăm de la artistă.

Star News. Bianca Drăguşanu, în lacrimi de ziua ei. Totul din cauza lui Alex Bodi

acum 125 zile

Bianca Drăguşanu, a izbucnit în lacrimi, de ziua ei. Totul din cauza lui Alex Bodi. Iar noi avem primele lui declaratii. Haideti sa-l ascultam.

Asia Express. Maria Buză, în lacrimi: Mă simțeam abandonată

acum 129 zile

În Asia Express sezonul 3, Episodul 9, Maria Buză este în lacrimi. ”Mă simțeam abandonată”, a spus artista.

Alex Velea şi Mario Fresh au ajutat câţiva copii săraci la teme!

acum 135 zile

Ultima misiune din cursa pentru ultima şansă! Vedetele trebuie să ajute două familii nevoiaşe din Barangay Basco. Situaţia lor i-a şocat pur şi simplu pe concurenţi care au izbucnit în lacrimi!

Lacrimi pe chipul lui Alex Velea, după ce a ajutat o bătrână operată din Manila! "Am învăţat o lecţie!"

acum 135 zile

Alex Velea a vărsat lacrimi în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă, când a ajuns în situația de le a oferi ajutor unor oameni sărmani, alături de coehipierul său, Mario Fresh.

Alexandru Abagiu a izbucnit în plâns în "Asia Express"! "A fost cel mai şocant moment din Asia Express"

acum 135 zile

Alexandru Abagiu a izbucnit în plâns în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, după ce, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă, a ajuns în locuințele unor familii sărace.

Adda cântă cel mai nou single al său - "Lacrimi"

acum 136 zile

Adda a interpretat la Xtra Night Show cel mai nou single al său - "Lacrimi"

Star News. Simona Secrier, în lacrimi: Simt nevoia să merg în fiecare zi la Mihai Constantinescu să aprind o lumânare

acum 139 zile

Au trecut câteva luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar Simona Secrier nu poate să treacă peste această durere. Artista a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a fost această perioadă pentru ea, dar a vorbit şi despre ultima dorinţă a lui Mihai.

Acces Direct. Părinții tinerei acuzate de complicitate la viol, în lacrimi: Vreau să fac un memoriu la Ministrului Justiției

acum 141 zile

Tânăra de 21 de ani acuzată de complicitate la violarea a doi minori. Tânăra ar fi ținut acești copilași că să-i violeze alt copil de 15 ani. Violul s-ar fi petrecut în 2016. Ieri, față de 21 de ani a primit sentința 1, 6 luni de închisoare și 40.000 lei despăgubiri. Tânăra...

Star News. Alexandru Arşinel, dezvăluiri în lacrimi despre starea soţiei sale

acum 142 zile

Alexandru Arşinel, mărturie sfâşietoare! Celebrul actor face dezvăluiri, cu lacrimi în ochi, despre starea soţiei sale şi despre lupta cruntă pe care o duce, pentru ca femeia iubită să rămână în viaţă!

Mănâncă și plânge! Lia Bugnar, colega Mariei Buză, în lacrimi la Asia Express: Oamenii ăștia sunt inacceptabili de săraci, dar tot ne-au primit în locuința lor

acum 143 zile

Lia Bugnar și Maria Buză și-au găsit cazare în casa unor filipinezi extrem de săraci. Cele două concurente sunt profund impresionate de ospitalitatea familiei, mai ales că le oferă și mâncare.

1
2
3
4
5
»