Cautare: 712 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Simion R Ştefan, mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor. Mihai Trăistariu, în lacrimi!

acum 279 zile

Palpitaţii şi tensiune la maximum! Mentalistul vedetelor intră în mintea celebrităţilor şi le aduce în pragul infarctului! Trei vedete se vor lăsa astăzi pe mâna iluzionistului Simion R Ştefan. Mihai Trăstariu, Saveta Bogdan şi Anca Neacşu vor trăi şocul vieţii lor.

Imagini incredibile! O icoană cu Maica Domnului a început să plângă cu lacrimi de mir

acum 279 zile

Minune! Asta spun credincioşii care trec pragul bisericii din Lazu, lăcaşul în care o icoană ar face miracole cu lacrimile care au apărut pe ea, spun enoriaşii dar şi preoţii din localitate.

Soacra i-a interzis să-și vadă copilele! Cu lacrimi în ochi, o mamă vrea să-și țină în brațe cele două fetițe

acum 279 zile

A sperat că soacra îi va fi cel mai mare ajutor, dar s-a trezit bătută cu scândura. Mai mult, i s-a interzis să se mai aproprie de fiicele sale. Asta povesteşte o mamă că ar fi păţit din cauza soacrei.

Lola Crudu, în lacrimi după eliminare: ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”

acum 285 zile

Lola Crudu este în lacrimi după proba de eliminare. ”Aici m-am descoperit. Mi-am dat seama câte calități am. Când ajung acasă vreau să mă îndrăgostesc!”, a spus concurenta.

Ionuț Iftimoaie, copleșit de vestea dureroasă primită de acasă: „Tata este ținut în viață doar de aparate”

acum 286 zile

Ionuț Iftimoaie a izbucnit în lacrimi la finalul probei pentru teritotiu. Sportivul a primit o veste cruntă de la familie. Tatăl său a intrat în comă de gradul unu.

Ionuț Iftimoaie, în lacrimi. Sportivul a primit o veste cruntă: „Tatăl meu este în comă”

acum 293 zile

Ionuț Iftimoaie, în lacrimi la finalul probei pentru teritotiu. Sportivul a primit o veste cruntă de la familie: „Tatăl meu este în comă”, a spus acesta plângând.

Eliminarea lui Alex Filip aduce lacrimi pe obrajii fetelor din echipa Crocodililor: ”Toate momentele astea mă demoralizează și mai mult”

acum 300 zile

Fetele rămase în echipa Corcodililor află că Alex Filip, fostul lor căpitan, a dispărut din rândul Lemurilor, la doar câteva zile după ce acesta a fost transferat. Vestea le-a spulberat acestora orice urmă de speranță că îl vor putea lua înapoi în echipă dacă ar câștiga una...

Tamara Buciuceanu, lacrimi pentru Stela Popescu

acum 301 zile

Momente emoţionante la Gala Stela Popescu! Actori şi artişti importanţi în frunte cu Alexandru Arşinel au celebrat talentul şi excelenţa.

Connect-R, emoţionat până la lacrimi de fetița lui

acum 313 zile

Connect-R a primit cel mai frumos cadou. Nu de la Moş Nicolae, ci chiar de la fiica sa, Maya, care l-a emoţionat, până la lacrimi. Darul artistului de la fetiţa sa i-a ajuns direct la inimă.

Connect-R, emoţionat până la lacrimi de fiica lui

acum 314 zile

Connect-R s-a emoţionat până la lacrimi! Fetiţa lui i-a făcut o surprinză de zile mari, prin câteva cuvinte, care i-au ajuns la inimă, fix în dimineaţa în care a venit Moş Nicolae.

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie, în lacrimi: "Au avut nevoie de mine și eu nu eram"

acum 314 zile

Echipa galbenă a pierdut jocul de salvare. Ionuț Iftimoaie se simte vinovat că au pierdut pentru că el nu a participat la joc.

Mioara Velicu, lacrimi de durere și fericire: "Cele mai frumoase amintiri sunt cu soțul meu"

acum 327 zile

Este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară şi are o viaţă de. poveste! Doamna Mioara Velicu ne-a deschis uşa casei sale şi ne-a destăinuit secrete bine păzite. În plus, artista a intrat şi în bucătărie, împreună cu Adriana Bahmuţeanu, unde a gătit celebre...

Echipa sportivilor, marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. Lola Crudu: ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”

acum 328 zile

Echipa sportivilor este marcată până la lacrimi după întâlnirea cu câțiva copii. ”O fetiță rodea plastic... Rodea plastic! Credea că e mâncare...”, a spus Lola Crudu.

Fetele se despart de ispite. Mirela, în lacrimi: "Nu am crezut că o sa găsesc aici un om așa minunat"

acum 332 zile

Fetele se despart de ispite. Mirela își dă seama că trebuia să-i spună lui Mircea ce simte pentru el. Acum că l-a pierdut, concurenta începe să plângă.

Lacrimi și durere la Insula Iubirii! Concurentele plâng după ispite: "Nu îmi plac despărțirile"

acum 332 zile

Concurentele plâng după ispitele masculine. Fetele susțin că nu suportă ideea de a se despărți de cei care le-au fost alături aproape trei săptămâni.

O concurentă de la ”Totul pentru dragoste” a izbucnit în lacrimi! Ce s-a întâmplat când burlacul a vrut să o consoleze

acum 336 zile

Anca, concurentă de la ”Totul pentru dragoste”, a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat când burlacul a vrut să o consoleze.

Lacrimi de copii. Mama ar fi ținută sechestrată de un bărbat extrem de periculos: ”Mi-a spus că se duce să se întâlnească cu cineva în legătură cu niște droguri”

acum 337 zile

Trei copilași au rămas în grija tatălui, după ce mama lor a ajuns pe mână unui bărbat extrem de periculos! Acuză părintele celor mici. Mama, de doar 22 de ani, se pare că a ajuns în casa acestui individ, după ce ar fi fost şantajată. Ba mai mult, acum, bărbatul ar ţine-o...

Bella Santiago, în lacrimi la X Factor! Concurenta trimite bani în fiecare lună pentru familia ei din Filipine: "Vreau să o aduc pe fiica mea, să aibă o viață mai bună"

acum 341 zile

Bella Santiago a avut o copilărie grea în Filipine. Concurenta nu avea timp să se joace pentru că trebuia să-și ajute familia. Acum, artista își dorește să-și aducă fiica lângă ea, doar așa va fi fericită.

Regina blănurilor, în lacrimi la lansarea noii colecţii: ”Am pierdut un milion de euro”

acum 341 zile

A pierdut un milion de euro, iar acum încearcă să îşi recupereze averea! După un deceniu în care a stat departe de podiumurile de modă, designerul Flora Năstase revine în lumina reflectoarelor, cu un show special şi ţinute unicat!

1
2
3
4
5
»