Cautare: 712 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Lacrimi și emoție pe chipul lui Mihai Bendeac! ICS este noul membru al echipei X Factor: "Când l-am văzut, m-am înmuiat tot"

acum 400 zile

Emoții mari pentru Mihai Bendeac. Prezentatorul găsește un cățeluș pe care îl duce la un adăpost pentru animale. Actorului îi este foarte greu să se despartă de el.

Lacrimi și durere pe chipul mamei Silvia, femeia care a crescut-o pe Ioana: "M-am chinuit 20 de ani să fac om din ea"

acum 401 zile

Mugurii de ură pentru părinţii care au luat-o de la orfelinat au început să încolţească în inima Ioanei, în adolescenţă, când fata a crezut că şi-a găsit jumătatea. Din rodul iubirii lor a luat naştere o minune de băieţel, Andrei. Copilaşul însă nu s-a bucurat prea mult de...

Hannelore, în lacrimi de dorul iubitului ei: „Vorbesc toată ziua despre el”

acum 408 zile

Hannelore a clacat și a izbucnit în lacrimi de dorul iubitului ei. „Vorbesc toată ziua despre el”, a declarat aceasta la interviu.

Lacrimi de bucurie la Acces Direct! Marian își vede mama pentru prima dată, după 40 de ani

acum 412 zile

Marian Păun, unul dintre supravieţuitorii din orfelinatul groazei de la Siret, ajuns azi la vârsta de 40 de ani ne-a spus că are aceeaşi dorinţă încă de când a venit pe lume. Să-şi cunoască mama. Să o îmbrăţişeze, măcar o dată.

Stephan Pelger, despre coșmarul prin care a trecut: "Plangeam cu lacrimi si lesinam de durere"

acum 414 zile

Stephan Pelger încă trăieşte o adevărată traumă după ce a fost bătut crunt la Cannes. Cunoscutul designer va trece cu greu peste tot ce a păţit. Invitat în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", a povestit despre tot ce i s-a întâmplat cu lux de amănunte.

Brigitte Sfăt l-a părăsit în lacrimi pe Ilie Năstase!

acum 420 zile

Brigitte Sfăt și-a refăcut viața lângă un tinerel, dar rănile din relația eșuată cu celebrul tenismen Ilie Năstase provoacă dureri în continuare. Astăzi, bruneta a părăsit casa în care a locuit alături de cel pe care îl credea a fi bărbatul vieții ei și, cu ochii în...

Nea Mărin, lovitură sentimentală pentru Vârciu. Din câteva vorbe, l-a făcut să izbucnească în lacrimi

acum 428 zile

Nu mai e un secret pentru nimeni că Nea Marin și Liviu Vârciu sunt mai ceva ca șoarecele și pisica. Însă după numeroase conflicte și tachinări, ce credeţi? Nea Marin a făcut pasul cel mare pentru împăcare! Iar declaraţia lui l-a lăsat pe Liviu Vârciu cu ochii în lacrimi.

Carmen Grebenișan, în lacrimi în fața fanilor: „Știu cum e să trăiești fără mamă și fără tată”

acum 429 zile

Toată lumea îi urmăreşte orice mişcare, dar nimeni nu ştia asta despre ea! O bloggeriţă celebră a izbucnit în lacrimi, în faţa fanilor! Vedeta a facut mărturisiri dureroase despre trecutul ei şi despre familia în care a crescut!

Marlena a izbucnit în lacrimi, în bucătărie: „Eu așa nu mai pot”

acum 436 zile

Marlena și Mama Jeni au izbucnit în lacrimi, în bucătărie. „Eu așa nu mai pot”, a declarat Marlena.

Lacrimi și emoție la Next Star! Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească

acum 438 zile

În a opta ediție a sezonului 9 "Next Star", Alex Grama își revede mama plecată în Anglia să muncească.

Mihaela, poveste de viață impresionantă: "Mami, iartă-mă că te-am lăsat în lacrimi și am fugit!"

acum 440 zile

Mihaela a venit să-l cunoască pe Claudiu. Tânăra are o poveste de viață impresionantă, la vârsta de 16 ani a fugit de acasă.

Alex Velea și Antonia, vacanță în lacrimi!: ”Mai mult a plâns ea, eu mai puțin. Nu am vrut să se vadă...”

acum 449 zile

Alex Velea și Antonia au vorbit despre vacanța lor în străinătate. ”Mai mult a plâns ea, eu mai puțin. Nu am vrut să se vadă...”, a declarat artistul

Lacrimi și emoție la "Next Star"! Alexandra Șerban cântă senzațional la toacă, alături de celebrul Nicolae Voiculeț

acum 453 zile

Lacrimi și emoție în a șasea ediție a sezonului nouă "Next Star"! Alexandra Șerban cântă senzațional la toacă, alături de Nicolae Voiculeț, celebrul cântăreț la nai.

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

acum 453 zile

Lacrimi și emoție la "Te iubesc de nu te vezi"! Povestea de viață a Anei Maria a impresionat pe toți din platou

Alina a venit să îl cunoască pe Claudiu. Povestea ei de viață a făcut-o pe Gabriela să izbucnească în lacrimi: „Fiul meu a murit când avea doi ani”

acum 461 zile

Alina a venit să îl cunoască pe Claudiu. Povestea ei de viață a făcut-o pe Gabriela să izbucnească în lacrimi. „Fiul meu a murit când avea doi ani”, a declarat tânăra.

Marlena varsă lacrimi amare. Povestea ei tristă de viață nu o lasă să se bucure de fiecare moment frumos

acum 463 zile

Marlena varsă lacrimi amare. Povestea ei tristă de viață nu o lasă să se bucure de fiecare moment frumos. Finalista „Chefi la cuțite” și-ar fi dorit să fie cântăreață și să aibă o familie fericită.

Diana Munteanu, în lacrimi! Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, cântă piesa "Beautiful world"

acum 465 zile

Lorelai Moșneguțu cântă la Prietenii de la 11 piesa "Beautiful world".

Lacrimi și emoții pe scena "Next Star"! Adelin Dogaru oferă o lecție de viață tuturor de pe scenă: "Eu pot vedea cu imaginația"

acum 466 zile

În cea de-a patra ediție a sezonului nouă Next Star, Adelin Dogaru, un băiat orb, oferă o lecție de viață tuturor din platoul Next Star.

Dana Marijuana a trăit momente de panică, în direct! A izbucnit în lacrimi în timpul emisiuni, iar prezentatorul de abia a reuşit să o calmeze!

acum 468 zile

O artistă celebră trece prin momente cumplite! Dana Marijuana a izbucnit în lacrimi, în faţa tuturor. Viaţa a încercat-o de multe ori, dar, de această dată, parcă i s-a dat mai mult decât poate duce. În direct, vedeta a făcut mărturisiri emoţionante despre durerea care o macină...

Nu i-a venit să creadă ce aprimit! Simona Gherghe, surprinsă până la lacrimi de bunica care a rămas sub cerul liber după ce apele i-au distrus casa

acum 472 zile

Simona Gherghe a fost surprinsă până la lacrimi de bunica care a rămas sub cerul liber. O bunică şi nepoata ei de doar 13 ani au rãmas sub cerul liber, după ploile abundente din ultima vreme. O porţiune din acoperişul casei lor s-a prăbuşit, iar cealaltă poate să cadă, în orice...

«
6
7
8
9
10
»