Cautare: 703 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Acces Direct. Râzi cu lacrimi! Vedetele au răspuns la întrebările din plic. Andreea Bălan: Am avut un dar satisfăcător la nuntă

acum 3 zile

Vedetele noastre, concurs de întrebări pe bani! Ştefan Manolache şi Adi Velea au făcut un duet de minune la cea mai tare petrecere, acolo unde au pus starurile mioritice în mare dificultate.

Moment emoţionant cu Andreea Bălan şi bunica ei! Artista izbucneşte în lacrimi!

acum 3 zile

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie și și-au botezat fetița în aceeași zi. La nuntă au participat familia, prietenii și apropiații cuplului, iar printre invitați s-a aflat și bunica Andreei Bălan. Artista nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a...

Star News. Cristi Borcea a izbucnit în lacrimi în fața judecătorilor

acum 11 zile

E ziua decisivă pentru Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Afaceristul a cedat în faţa judecătorilor.

Star News. Rafael Nadal a izbucnit în hohote de plâns. Au fost lacrimi de bucurie

acum 12 zile

Avem imagini incredibile cu Rafael Nadal. Tenismenul a izbucnit în hohote de plâns după o finală extraordinară cu Daniil Medvedev. Au fost însă lacrimi de bucurie, pentru că Nadal a reuşit să câştige după o luptă aprigă, cel de-al 19-lea titlu de Grand Slam din carieră.

Ariana Grande, în lacrimi la un concert

acum 25 zile

Ariana Grande este super sensibilă. Artista plânge mereu pe scenă, din diferite motive.

Star News. Gabriela Cristea, superbă în ziua nunții. Mirii s-au emoționat până la lacrimi

acum 28 zile

Vedem acum ce s-a întâmplat la biserică, pas cu pas, cât de frumoasă e Gabi Cristea în ziua nunţii ei cu Tavi Clonda. Şi apropo de mire, nici el nu a fost mai prejos.

Dragoste fără secrete. Carmen, în lacrimi: Încerc să mă abțin, dar nu pot

acum 31 zile

Emoții și lacrimi la Dragoste fără secrete. Carmen este în lacrimi. ”Încerc să mă abțin, dar nu pot”, a afirmat concurenta.

Star News. Momente sfâșietoare și lacrimi de durere lângă sicriul lui Marcel Toader

acum 45 zile

Vestea morţii lui Marcel Toader a picat ca un trăsnet, peste apropiaţi. După cele două zile de priveghi, afaceristul a fost condus pe ultimul drum, de către familie, prieteni şi rude.

Dragoste fără secrete. Edith, în lacrimi! Ce secrete ascunde Ali? „Nu vreau să vorbesc despre tatăl meu. Nu vreau să pozez în victimă”

acum 45 zile

Ce secrete ascunde Ali, concurentul de la Dragoste fără secrete? Iubitul lui Edith a spus că nu vrea să vorbească absolut deloc despre tatăl său.

La mulți ani, Ana! Sexy asistenta de la Star Matinal, în lacrimi atunci când și-a vazut familia în platou

acum 51 zile

Ana își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Sexy asistenta de la Star Matinal a izbucnit în lacrimi atunci când și-a vazut familia în platoul emisiunii. Cei dragi au venit să-i facă o super supriză, în direct.

Star Matinal. Probleme între Cristina Ich şi Alex Piţurcă? Imagini uimitoare cu viitoarea mămică plângând

acum 58 zile

Ca pe ace o ţine şi Alex Piţurcă pe Cristina Ich. Cei doi îndrăgostiţi au ieşit la restaurant, împreună cu verişoara Cristinei, însă ceea ce ne-a atras atenţia a fost atitudinea şatenei la ieşirea din local. În drum spre maşină, Cristina Ich părea foarte supărată şi...

Dragoste fără secrete. O poză cu fiul lor a stârnit lacrimi de fericire şi de dor pe obrajii lui Laurenţiu şi ai Oanei!

acum 64 zile

Au curs lacrimi de fericire şi de dor pe obrajii lui Laurenţiu şi ai Oanei de la "Dragoste fără secrete". Cu ocazia unei zile speciale în viaţa lor, cei doi au primit o surpriză de porporţii: o poză cu fiul lor.

Star Matinal. Zizika, în lacrimi la final de emisiune! Matinalii îi urează mult succes în noul capitol din viață

acum 64 zile

Zizika a izbucnit în lacrimi la final de emisiune! A fost ultima ediție în care ne-a încântat cu cele mai bune rețete. Frumoasa asistentă TV se retrage o perioadă din lumina reflectoarelor, pentru a avea mai mare grijă de ea și de bebeluș.

Alexandra, în lacrimi la Dragoste fără Secrete: Nu trebuie să vă cereți scuze

acum 71 zile

Alexandrei îi este teamă că, intrând în concurs, va rata rarele vizite în România ale mamei sale.

Acces Direct. Șase luni de lacrimi! Tata Sandu amenință cu sinuciderea: Am dovezi că vorbea cu un alt bărbat

acum 74 zile

Plânge de disperare şi de singurătate! După 16 ani de relaţie, un bărbat s-a trezit, dintr-o dată, şi fără iubită şi fără cei trei copii ai lor. Motivul? Femeia vieţii sale şi-ar fi găsit un nou iubit, acuză omul părăsit. Un om ajuns la capătul puterilor care, de disperare,...

Acces Direct. Cod roșu de lacrimi, la Insula Iubirii. Cum s-au duelat concurentele pentru inima ispitei supreme, Andy

acum 74 zile

Insula iubirii a devenit. insula trădării. Concurentele s-au duelat pentru inima ispitei supreme Andy, în timp ce iubiţii cu care au venit par să fi rămas simple. amintiri. Dar nu trebuie să le plângem de milă nici lor! Săruturi pasionale, intrigi dintre cele mai mărşave şi dezmăţ...

Xtra Night Show. Adrian de la Insula Iubirii, profund îndurerat când vede că iubita l-a înșelat. Ispita Maria: Când am intrat eu în cameră, s-a terminat brusc cu bidonul de lacrimi

acum 74 zile

Adrian, cel mai controversat concurent de la Insula Iubirii, a fost profund îndurerat când a văzut sărutul dintre ispita Andy și iubita lui, dar ispita Maria a știut să-l consoleze și să treacă mai ușor peste moment.

Dragoste fără secrete. Mădălina nu a uitat dragostea ei pentru Alex, chiar dacă acesta i-a adus multe lacrimi

acum 74 zile

Mădălina încă îl mai iubește pe Alex, chiar dacă bărbatul a făcut-o să sufere foarte mult și multe lacrimi i-au căzut pe obraji.

Livia, soţia lui Cătălin Bordea, cu ochii în lacrimi la concertul lui Ed Sheeran

acum 78 zile

Livia Bordea, în lacrimi, cu puţin timp, înainte de nuntă! Dar staţi liniştiţi, nu există motive de îngrijorare! Totul s-a întâmplat la concertul lui Ed Sheeran, acolo unde soţia lui Cătălin Bordea a fost surprinsă cu ochii în lacrimi, extrem de emoţionată şi fredonând,...

Dragoste fără secrete. Bianca Sârbu, în lacrimi: Greşeala a fost la mine

acum 81 zile

Lacrimile nu au lipsit din ediţia de la prânz a emisiunii "Dragoste fără secrete". După ce Monica s-a plâns de ultimul task primit, a urmat o discuţie în urma căreia îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars a izbucnit în lacrimi şi şi-a pus, practic, sufletul pe tavă.

1
2
3
4
5
»