Cautare: 753 rezultate dupa tagul "lacrimi"

Star News. Simona Secrier, în lacrimi: Simt nevoia să merg în fiecare zi la Mihai Constantinescu să aprind o lumânare

acum 1 zile

Au trecut câteva luni de la moartea lui Mihai Constantinescu, iar Simona Secrier nu poate să treacă peste această durere. Artista a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a fost această perioadă pentru ea, dar a vorbit şi despre ultima dorinţă a lui Mihai.

Acces Direct. Părinții tinerei acuzate de complicitate la viol, în lacrimi: Vreau să fac un memoriu la Ministrului Justiției

acum 3 zile

Tânăra de 21 de ani acuzată de complicitate la violarea a doi minori. Tânăra ar fi ținut acești copilași că să-i violeze alt copil de 15 ani. Violul s-ar fi petrecut în 2016. Ieri, față de 21 de ani a primit sentința 1, 6 luni de închisoare și 40.000 lei despăgubiri. Tânăra...

Star News. Alexandru Arşinel, dezvăluiri în lacrimi despre starea soţiei sale

acum 4 zile

Alexandru Arşinel, mărturie sfâşietoare! Celebrul actor face dezvăluiri, cu lacrimi în ochi, despre starea soţiei sale şi despre lupta cruntă pe care o duce, pentru ca femeia iubită să rămână în viaţă!

Mănâncă și plânge! Lia Bugnar, colega Mariei Buză, în lacrimi la Asia Express: Oamenii ăștia sunt inacceptabili de săraci, dar tot ne-au primit în locuința lor

acum 5 zile

Lia Bugnar și Maria Buză și-au găsit cazare în casa unor filipinezi extrem de săraci. Cele două concurente sunt profund impresionate de ospitalitatea familiei, mai ales că le oferă și mâncare.

Vulpiţa, din nou cu ochii în lacrimi! Cine i-a stricat petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor?

acum 9 zile

Soacra Veronicăi a intervenit telefonic la Acces Direc şi a spus câteva cuvinte grele care au făcut-o să plângă pe soţia vulpiţă!

Like a Star! Livia a cedat nervos și își face bagajele: Nu mai pot!

acum 17 zile

Livia Like a Star a cedat nervos și își face bagajele. ”Nu mai pot!”, a spus aceasta, în lacrimi.

Răi da Buni. Jo varsă lacrimi după despărțire: Toți trecem prin așa ceva

acum 18 zile

Cine i-a frânt inima lui Jo? Pentru cine a vărsat artista lacrimi de iubire, dar şi cum a trecut peste cele mai grele despărţiri, aflăm chiar de la ea.

Soţul Vulpiţei, asaltat de femei frumoase! Domnişoarele au încercat să-l dezbrace pe Viorel, în văzul tuturor!

acum 25 zile

Aseară, după emisiune, Viorel a fost aşteptat de trei fete şi doi băieţi, veniţi tocmai de la Focşani la Bucureşti! Veseli, nevoie mare, cu toţii păreau extrem de încântaţi că-l văd, în carne şi oase, pe soţul Vulpiţei. Emoţionat, din cale afară, Viorel s-a apropriat, prima...

Acces Direct. Vulpița, față în fața cu femeia care i-a luat bărbatul. Scene de gelozi extremă!

acum 30 zile

Vulpița este pusă față în fața cu femeia care i-a luat bărbatul. Scene de gelozi extremă, la Acces Direct.

Acces Direct. Crize de gelozie şi lacrimi! Vulpița, lovită acolo unde o doare mai rău

acum 30 zile

Seara trecută, Viorel a fost surprins în tandreţuri cu o domnişoară misterioasă. Iată cum s-a desfăşurat întâlnirea celor doi. Imagini filmate cu o cameră ascunsă.

Acces Direct. Vulpița, lacrimi și crize de gelozie. Viorel: Am fost la gagici!

acum 30 zile

Crize de gelozie şi lacrimi! Veronica şi-a pierdut cumpătul şi a răbufnit în faţa soţului ei. Dacă ieri spunea că vrea să se mute la Bucureşti, să fie dansatoarea lui Tzancă Uraganu, azi, tânăra de 22 de ani ţine cu dinţii de Viorel. O faţă a Veronicăi, pe care, până acum...

Acces Direct. O mamă disperată îşi strigă durerea. Fiica Alina a picat în mrejele unui om periculos?

acum 40 zile

O mamă nu şi-a mai strâns în braţe fiica, nevăzătoare. Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că față ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o...

Acces Direct. O mamă disperată îşi strigă durerea. Fiica nevăzătoare a ajuns pe mâinile unui fost puşcăriaş!

acum 40 zile

O mamă nu şi-a mai strâns în braţe fiica, nevăzătoare. Fata ar fi ajuns pe mâinile unui bărbat, fost puşcăriaş, acuză ea! Tocmai din acest motiv, femeia spune că față ei nu ar fi în siguranţă! Mai grav este că individul ar vrea să o scoată din ţară pe tânără şi să o...

Star Matinal. Andreea Popescu, interviu în lacrimi: Medicii nu înțelegeau cum și-a revenit din comă

acum 60 zile

Andreea Popescu, dansatoarea Deliei vorbeste despre momentul de cumpana care a facut o sa isi intoarca fata spre rugaciune. Vedem acum un interviu cu lacrimi in ochi.

Tema de la prima probă: gustul de acasă! Semifinaliștii Chefi la cuțite, cu ochii în lacrimi la vederea mesajelor din partea celor dragi!

acum 69 zile

Soarta bucătarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cuțite se va afla chiar în mâinile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitățile culinare, vor definitiva lista finalei. Tema de la prima probă din semifinală se bazează pe inventivitatea şi sensibilitatea:...

Star Matinal. Ozana Barabancea, despre finala Te cunosc de undeva!: A fost un sezon greu, cu lacrimi

acum 69 zile

Ozana Barabancea a vorbit la Star Matinal despre finala ”Te cunosc de undeva!”. ”A fost un sezon greu, cu lacrimi”, a declarat aceasta.

Acces Direct. Imagini bombă cu Raffaello și Regina Fitnessului în dormitor! Miss Irina ieșe în lacrimi din platou

acum 73 zile

Regina Fitnessului are dovezi bombă cum că Raffaello a mers acasă la ea, chiar dacă bărbatul susține că are o relație cu Miss Irina și nu mai vrea să audă de Alexandra, fosta sa iubită.

Emoții nemaivăzute la Chefi la cuțite! Gina Pistol nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe

acum 75 zile

Prezentatoare emisiunii Chefi la cuțite, Gina Pistol, nu-și poate stăpâni lacrimile și sentimentele! Emoțiile sunt mari, iar cei trei chefi îi sar în ajutor și o iau în brațe.

Chefi la cuțite. Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți plâng ca niște copii!

acum 75 zile

Emoții și lacrimi înainte de proba individuală de la duel. O parte dintre concurenți Chefi la cuțite plâng ca niște copii!

Chefi la Cuțite. Alexandru Sasu, emoționat până la lacrimi: Bunicul o să fie tare mândru de mine

acum 76 zile

Alexandru Sasu este emoționat până la lacrimi după ce a citi scrisoarea primită de la bunicul lui. ”Chestiile astea mă înmoaie. O să fie tare mândru de mine”, a spus concurentul.

1
2
3
4
5
»