Despre oamenii bogați, averi, compromisuri și dorințe, Nicoleta Nucă a vorbit la emisiunea ”CulTOUR”

acum 207 zile

Nicoleta Nucă ar impune o limită a averilor, a banilor adunați de oamenii bogați. De ce? Răspunsul, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Sunt prea matură pentru vârsta mea”, a declarat Nicoleta Nucă la emisiunea ”CulTOUR”

acum 207 zile

Câtăreața Nicoleta Nucă, originară din Republica Moldova, a intrat în atenția publicului din România după ce a participat, în 2004, la ”X Factor”. Artista în vârstă de 25 de ani a venit la Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată, mai jos, câteva dintre ele.

Recomandările Irinei Margareta Nistor: filmul pe care trebuie să-l vezi și filmul pe care mai bine îl ocolești

acum 208 zile

Așa cum v-a obișnuit, Irina Margareta Nistor prezintă, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre filmele ce rulează în cinematografe. Un film ce merită văzut și unul... de ocolit.

”I-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an”, este planul Doiniței Oancea, dacă ar ajunge dictator

acum 211 zile

Doinița Oancea a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel.

Doinița Oancea, la ”CulTOUR”: ”Contează ce am în cap. Aspectul exterior este perisabil”

acum 211 zile

În interviul acordat postului Happy Channel, Doința Oancea a spus că și-ar fi dorit să lucreze ca dădacă, pentru că îi plac foarte mult copiii și are ”chimie” cu ei.

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 213 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 214 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 215 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 215 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 215 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 218 zile

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 218 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 218 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 219 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 219 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

”Mi-am spart capul de nouă ori”, a povestit Dani Oțil la emisiunea ”CulTOUR”

acum 220 zile

Dani Oțil răspunde întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Conrad Mericoffer, la emisiunea ”CulTOUR”:”Aș fi vrut să mă fac arhitect”

acum 220 zile

Conrad Mericoffer, actorul care îl interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul ”Fructul Oprit”, a venit la emisiunea ”CulTOUR” pregătit să răspundă celor 61 de întrebări. Actorul spune că râsul lui, câteodată, îl...

Dima Trofim, despre experiența din Madagascar: „Am văzut cea mai mare sărăcie!”

acum 220 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată, de luni până vineri, de postul Happy Channel, de la 17.30, Dima Trofim a vorbit despre experiența trăită în Madagascar, acolo unde a filmat pentru show-ul ”Ultimul trib”.

”Sunt orgolios”, a mărturisit Mihai Călin, la Happy Channel

acum 221 zile

Mihai Călin, 61 de întrebări, Happy Channel. Ecuația cu trei elemente ce au, cel puțin, un numitor comun: emisiunea ”CulTOUR”. Mai pe larg, Mihai Călin, actorul pe care îl puteți urmări în fiecare miercuri seara, la Antena 1, în serialul...

”Dacă nu mi-l fac, nu-mi încep ziua bine”, a spus Dima Trofim, la ”CulTOUR”, despre tabietul său de la care nu se abate

acum 221 zile

61 de întrebări pentru Dima Trofim,  fost coleg de LaLa Band și un om tare drag celor doi realizatori ai emisiunii ”CulTOUR”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Fost condurent al show-ului ”Ultimul trib”, cântărețul Dima Trofim a venit la Happy...

”Sunt o fire singuratică”, a dezvăluit Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 222 zile

Dani Oțil, jumătatea matinalului ”Neața cu Răzvan și Dani” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). - Ce nu ai face niciodată?...

La ”CulTOUR”, Diana Munteanu a mărturisit care este marele ei regret

acum 222 zile

Diana Munteanu a răspuns interviului de 61 de întrebări deja consacrate ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește despre filmul bun și filmul... mai puțin bun

acum 222 zile

Irina Margareta Nistor despre filmul bun și filmul... mai puțin bun, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

“Sunt alt om de atunci”, spune Bubu, în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”

acum 233 zile

 Ediția de astăzi, 31 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” îl aduce în fața telespectatorilor pe Mihai “Bubu” Cernea, toboşarul considerat copil minune, care la 2 ani bătea deja la tobe. “Sunt alt om de atunci”, a mărturisit actorul și...

Marele actor Doru Ana, la emisiunea ”CulTOUR”: „Port un cui de aur, care mă ferește de toate relele”

acum 233 zile

Marele actor Doru Ana este invitatul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Dacă s-ar trezi din criogenare după 100 de ani, printre primele lucruri pe care și le-ar dori să le afle...

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »