O super poveste de Crăciun, cu Criss și Vlad, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 220 zile

În prag de Sărbători, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman deapănă amintiri de Crăciun. La emisiunea „CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), cei doi povestesc cele mai frumoase amintiri, în timp ce își pregătesc casa pentru Crăciun.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului

acum 221 zile

Imagini din locuința celor doi, amenajată de sărbătoare, dar și amintiri din copilărie (din această perioadă a anului), astăzi, de la ora 17. 30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

Alexia Țalavutis, la ”CulTOUR”: "În ziua de Crăciun, mă îmbrac în niște colanți cu reni"

acum 222 zile

Serial celor 61 de întrebări ”CulTOUR” despre Crăciun continuă. Fosta componentă a trupei LaLa Band, Alexia Țalavutis, răspunde provocării emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Chris Simion a povestit, la Happy Channel, că teatrul a fost refugiul ei, după ce a fugit de acasă

acum 222 zile

Chris Simion a povestit, la Happy Channel, că teatrul a fost refugiul ei, după ce a fugit de acasă.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a deconspirat pe tatăl ei, costumat în Moș Crăciun

acum 222 zile

În prag de Sărbători, Alexia Țalavutis a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre Crăciun. Ea a răspuns tuturor întrebărilor posibile și imposibile despre Crăciun, la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic, de la ora 17.30, de postul Happy Channel.

Efectul cofeinei asupra actriței Alexandra Velniciuc: ”Când beau cafea, adorm”

acum 223 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Alexandra Velniciuc ne-a introdus în culisele show-ului ”Te cunosc de undeva”. Actrița a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a răspuns celor 61 de întrebări.

Claudiu Bleonț povestește, la ”CulTOUR”, despre motivul pentru care s-a apucat de băut cafea

acum 223 zile

Din culisele spectacolului ”Papagalul mut”, în regia lui Nae Caranfil, actorul Claudiu Bleonț a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Alexia Țalavutis, la ”CulTOUR”: ”Mama a creat în fiecare an o atmosferă superbă de Crăciun”

acum 223 zile

AZI, la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis ne spune ce înseamnă Crăciunul pentru ea.

Actrița Alexandra Velniciuc: ”Când am o zi proastă, miros parfumuri”

acum 223 zile

 Actrița Alexandra Velniciuc a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). - Cu cine vorbești cel mai mult la telefon? - Nu prea vorbesc la telefon, pentru că...

Alexandra Velniciuc, dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”

acum 227 zile

Alexandra Velniciuc face o dezvăluire surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Am un talent pe care nu l-am educat în niciun fel”.

La doar 9 ani, Călin Popescu, alias Victor, din ”Fructul Oprit”, este un copil multitalentat

acum 227 zile

Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează “Fructul oprit” pe Victor, fiul Soniei (Michaela Prosan), a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre pasiunile sale și despre experiența pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului ce l-a adus în atenția telespectatorilor.

Happy Channel vă invită la spectacolul muzical ”Cartea Junglei”

acum 227 zile

 Ce faceți pe 11 și 12 decembrie? Emisiunea ”CulTOUR” vă lansează o invitație la un spectacol inedit, pentru întreaga familie: musicalul ”Cartea Junglei”. Spectacolul va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București pe 11 și 12...

AZI, la ”CulTOUR”, vă invităm acasă la Călin, puștiul minune din serialul ”Fructul Oprit”

acum 228 zile

Călin Popescu, simpaticul și talentatul tânăr care îl interpretează pe Victor în “Fructul oprit”, vorbește despre pasiunile sale, dar și despre frumoasa experiență pe care o trăiește pe platourile de filmare ale serialului.

Iată cum arată camera lui Victor, puștiul care joacă în ”Fructul Oprit” în rolul lui Traian

acum 228 zile

Echipa emisiunii “CulTOUR” a ajuns acasă la frații Popescu, Victor (13 ani) și Călin (9 ani), doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena1.

Romică Țociu: ”A fost cea mai fericită zi din viața mea. Aș vrea să o trăiesc la nesfârșit”

acum 229 zile

După ce a dezvăluit, la Happy Channel că va deveni socru mare și bunic, Romică Țociu continuă seria mărturisirilor la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Azi, la ”CulTOUR”, Victor Popescu, Traian din “Fructul oprit”, mărturisește: “Vreau să mă fac arhitect”

acum 229 zile

Echipa emisiunii “CulTOUR” a ajuns acasă la frații Popescu, Victor și Călin, doi băieți simpatici și talentați, pe care telespectatorii îi pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Alina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare: ”Copiii mei au mers să îmbrățișeze televizorul”

acum 229 zile

Alina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare: ”Copiii mei au mers să îmbrățișeze televizorul”.

Romică Țociu a declarat, la emisiunea ”CulTOUR”, că va fi socru mare și bunic

acum 229 zile

Din culisele showului ”Te cunosc de undeva”, unde Romică Țociu cântă așa cum puțini telespectatori l-au auzit, artistul a făcut mărturisiri emoționante pentru emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare,d e la 23.00), de postul Happy Channel.

Regina Maria a României, „împărăteasa tuturor românilor”

acum 230 zile

Nepoata reginei Victoria a Angliei și a lui Alexandru, țarul Rusiei, Regina Maria a devenit un simbol în istoria României. Din clipa în care s-a legat de țara noastră, Regina Maria a iubit România și a știut să fie mai româncă decât orice alt...

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Romică Țociu, la “CulTOUR”: “Nu mi-aș lăsa familia și nu l-aș părăsi pe Palade”

acum 230 zile

Romică Țociu, îndrăgit actor de comedie și concurent la “Te cunosc de undeva!”, face declarații surprinzătoare, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. Acesta vorbește, la “CulTOUR”, despre cel mai important sfat primit care l-a ajutat enorm în...

Tudor Gherghe a vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, despre propunerile primite de a ocupa funcții în Guvernul României

acum 230 zile

Cum arată România văzută prin ochii marelui artist Tudor Gheorghe? O spune chiar domnia sa, în interviul acordat în exclusivitate emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”

acum 230 zile

Tudor Gheorghe, declarație emoționantă, la Happy Channel: ”Mă simt din ce în ce mai singur. Toți marii mei prieteni au plecat”.

Nu e un banc perscăresc! Carmen Rădulescu a dezvăluit, la ”CulTOUR”, că este un mare pescar. Iată care a fost cea mai mare captură a sa

acum 233 zile

Pentru prima dată a urcat pe o scenă la vârsta de 3 ani. Acum, o puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena , în show-ul ”Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ediții speciale „CulTOUR” de 1 Decembrie, despre Regina Maria, cea mai iubită regină a României

acum 233 zile

La împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, Happy Channel le aduce telespectatorilor imagini de colecție cu Regina Maria a României.

Tudor Gheorghe, interviu emoționant la Happy Channel: “Mă simt din ce în ce mai singur”

acum 233 zile

Invitat la “CulTOUR”, Tudor Gheorghe a oferit un interviu emoționant, în care a povestit despre momentele frumoase petrecute alături de oameni dragi lui.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »