Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 203 zile

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 203 zile

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 205 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 205 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Visul Alexandrei Ungureanu: să devină preoteasă. Despre asta, cântăreața a povestit la emisiunea ”CulTOUR”

acum 208 zile

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, care a fost visul copilăriei sale: să devină preoteasă.

”Nu mi-aș părăsi niciodată copiii”, este una dintre regulile de aur în care Mihai Morar crede cu tărie

acum 209 zile

Direct din studioul Radio ZU, Mihai Morar răspunde provocării ”CulTOUR” de 61 de întrebări. Deși spune că este obișnuit să fie el cel care pune întrebările, Mihai și-a luat în serios rolul de invitat și a răspuns fiecărei întrebări de-ale noastre.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit, la Happy Channel, despre lucrurile care îi creează dependență

acum 209 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, că este dependentă. Nu doar de lucruri, ci și de... sentimente.

La emisiunea ”CulTOUR”, Leonard Doroftei povestește, cu emoție-n glas, despre părinții săi

acum 210 zile

Happy Channel vă invită să-l descoperiți pe omul, tatăl, sportivul și românul Leonard Doroftei. Fostul boxeur a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, iar răspunsurile sale vă vor arăta o altă latură a sportivului: sensibil, iubitor, patriot...

Adriana Bahmuțeanu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Eu am fost mai naivă și am rămas o naivă”

acum 211 zile

Realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu a acceptat provocarea noastră și a răspuns ”tirului” de 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Ce film să vezi și pe care să îl ocolești? Lupta se dă între un film de groază și un western făcut de un francez și filmat în România

acum 211 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vorbește, ca de obicei, despre filmul pe care merită să mergi în cinema să îl vezi, dar și despre cel pe care să îl ocolești. Î

”Nu am învățat mai mult despre cum trebuie să supraviețuiești în România”, a mărturisit Leonard Doroftei la ”CulTOUR”

acum 211 zile

Campion mondial WBA la categoria semi-ușoară, unul dintre cei mai renumiți boxeuri, care a făcut numele României cunoscut în lumea întreagă, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ce să faci cu copiii în duminica Floriilor (pe rit ortodox)? Irina Margareta Nistor are o sugestie

acum 211 zile

Pentru duminica Paștelui Catolic, sau duminica Floriilor, pentru ortodocși, Irina Margareta Nistor are o invitație la spectacol.

Rică Răducanu, la ”CulTOUR”: „Sunt un băiat valabil, născut la țară”

acum 215 zile

Rică Răducanu, legenda fotbalului românesc, a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00. Un interviu spumos, plin de umor și de povești frumoase cu cel mai iubit portar al Rapidului.

Dana Rogoz a spus, la ”CulTOUR”, care este acel obicei la care a renunțat, după moartea tatălui ei

acum 215 zile

Actrița Dana Rogoz a mărturisit, în emisiunea ”CulTOUR”, că își dorește tare mult să readucă un obicei pe care întreaga familie îl respecta atunci când tatăl ei era în viață.

Nicole Cherry, interviu de colecție, la Happy: ”Nu poți să ai ceva pentru totdeauna”

acum 217 zile

Invitată la ”CulTOUR”, cântăreața Nicole Cherry a răspuns provocării celor 61 de întrebări emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Cosmin Seleși, la „CulTOUR”: ”Cea mai grea decizie a fost să mă însor... glumesc, mă omoară soția mea!”

acum 217 zile

Cosmin Seleși a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00. Cu umor, dar și cu seriozitate, actorul ne-a dezvăluit o serie de lucruri despre el, despre familia și cariera sa.

Dana Rogoz a dezvăluit, la Happy Channel, că primul ei salariu l-a primit la doar 8 anișori

acum 218 zile

Dana Rogoz, cea care a colorat copilăria multora pe când avea doar 3 ani și apărea în emisiunea ”Abracadabra”, alături de ”Magicianul” Marian Râlea, a răspuns cleor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Andreea Ibacka, la Happy Channel: ”Mi-ar fi frică să câștig un milion de euro”

acum 218 zile

 Andreea Ibacka, actrița pe care ați putut-o urmări la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Povestind despre...

Filme de văzut și de... ocolit. Hotel Mumbai și The Beach Bum

acum 218 zile

”Hotel Mumbai” și ”The Beach Bum” sunt cele două filme din cnematografe prezentate de Irina Margareta Nistor în această ediție de ”CulTOUR”. nul este la categoria ”Drumul spre stele”, adică merită văzut, iar celălalt, în opinia...

Gândul care nu-i dă pace lui Daniel Buzdugan: ”Unde să mai plec?”

acum 219 zile

Daniel Buzdugan, maestrul farselor la radio, a răspuns provocării noastre. 61 de întrebări pentru omul de radio, la emisiunea "CulTOUR", prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Denis Ștefan, la ”CulTOUR”: ”Fata mea și caii îmi provoacă dependență”

acum 222 zile

Provocarea celor 61 de întrebări l-a purtat pe Denis Ștefan în trecut. Actorul a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy CHannel, care a fost primul său loc de muncă.

Tudor, de la Fly Project, a povestit, la Happy Channel, cum și-a făcut legitimație de detectiv FBI și CIA

acum 223 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa Fly Project, au răspuns provocării de 61 de întrebări, lansată de emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare de la 23.00).

Andreea Ibacka a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi doream să mă cheme Adela”

acum 223 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, actrița Andreea Ibacka a mărturisit că, în copilările, și-a dorit ca părinții ei să îi fi pus alt nume.

Povestea lui Denis Ștefan: ”A fost odată un om foarte încăpățânat, care a făcut doar ce i-a plăcut”

acum 223 zile

Actorul Denis Ștefan a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR” înconjurat de cei mai buni prieteni ai săi: caii! - Descrie-te într-o propoziție. - ”A fost odată un om foarte încăpățânat, care a făcut doar ce i-a...

La emisiunea ”CulTOUR”, Cosmin Seleși recunoaște: ”Eu plâng și la desene animate”

acum 225 zile

Un interviu plin de energie, de umor, dar și de emoție. 61 de întrebări pentru actorul Cosmin Seleși, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »