Filme de văzut și de... ocolit. Despre ele, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 233 zile

 La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor, specialistul în cinematografie, fave două recomandări de filme pe care nu trebuie să le ratați. În fiecare vineri, l a Happy Channel, veți putea urmări, în exclusivitate, cele mai bune scurt metraje...

”Voiam să mă fac astronaut”, a mărturisit Karmen, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 236 zile

Carmen Simionescu, KARMEN, pe numele ei de scenă, a cucerit topurile cu piesa „Lock My Hips”. Artista a venit la Happy Channel, să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Actrița Virginia Rogin: ”Mă sperie sărăcia și boala”

acum 236 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Virginia Rogin a răspuns celor 61 de întrebări. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a făcut o serie de mărturisiri emoționante.

La ”CulTOUR”, actrița Virginia Rogin a spus care sunt cele mai frumoase 3 lucruri care i s-au întâmplat în 2018

acum 236 zile

Virginia Rogin, alias Doina, din serialul ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Karmen, mărturisire emoționantă la emisiunea ”CulTOUR”: ”Am plâns când a murit”

acum 237 zile

Ediția de joi, 24 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe Carmen Simionescu, interpreta hit-ului „Lock My Hips”.

Andreas Petrescu, la Happy Channel: ”Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică”

acum 238 zile

Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

acum 238 zile

Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se difuzează la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Mihail Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

acum 238 zile

 Solistul Mihail Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată de luni până vineri, la Happy Channel, de la 17.30 (în...

”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

acum 239 zile

Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

La ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

acum 239 zile

De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

acum 243 zile

 În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

Astăzi, de la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”, cu Criss și Vlad

acum 244 zile

 Astăzi, de la ora 17.30, aveți o nouă întâlnire cu Cristina Ciobănașu, la Happy Channel, și cu invitatul lor la emisiunea ”CulTOUR” . 61 de întrebări pentru Aurelian Temișan, actorul, artistul, juratul de la ”Te cunosc de undeva”....

Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

acum 245 zile

 Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 246 zile

O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 247 zile

Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

acum 250 zile

Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

acum 253 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

Actrița Ioana Barbu, despre primul ei contact cu filmul: ”Țin minte că era ceva magic”

acum 258 zile

 Ioana Barbu a acceptat invitația Irinei Margareta Nistor de a se lăsa ”descusută” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel. Actrița în vârstă de 36 de ani este cunoscută publicului cinefil din pelicula...

Ediții speciale ale emisiunii prezentate de Criss și Vlad: ”Best of CulTOUR”, la Happy Channel

acum 258 zile

 Primele zile din 2019 vă aduc ediții speciale ale emisiunii ”CulTOUR”. Vă invităm să urmăriți o colecție ”Best of” a emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, precum și o serie de interviuri de excepție, realizate de apreciatul critic...

Actrița Ioana Barbu, despre scena în care a trebuit să joace goală în filmul "Legături bolnăvicioase"

acum 258 zile

Invitată de Irina Margareta Nistor la ”CulTOUR”, actrița Ioana Barbu a vorbit despre cum a primit vestea că trebuie să joace în pielea goală în filmuil "Legături bolnăvicioase".

Care sunt superstițiile de Revelion de la care Doinița Oancea nu se abate. Iată unde se țin banii ca să vă meargă bine tot anul

acum 264 zile

Doinița Oancea, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul Tanței, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Alina Chivulescu a spus, la ”CulTOUR”, de ce nu mai face brad de Sărbători

acum 264 zile

 Alina Chivulescu vorbește, la Happy Channel, despre magia Sărbătorilor de iarnă. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad...

Primul premiu pentru interpretare, Marian Râlea l-a primit la... grădiniță

acum 264 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Râlea și-a amintit cu nostalgie de serbarea la grădiniță. Primul său rol, la gărdiniță, a fost acela al unui băiat neascultător, care a căzut cu trotineta.

Andreas Petrescu: "Băiețelul meu este cel mai frumos cadou de Crăciun"

acum 264 zile

Andreas Petrescu, vocea postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Doinița Oancea, mărturisiri neașteptate despre superstițiile de Revelion, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 264 zile

Doinița Oancea, îndrăgita actriță pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Tanței în “Fructul oprit”, vorbește despre superstițiile de Revelion, pe care le respectă an de an, într-o ediție specială “CulTOUR”. În ce mod inedit a petrecut noaptea dintre ani, dar și ce nu a reușit să facă anul acesta, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare,de la 23.00), la Happy Channel.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »