• O carte bună de citit și de... urmărit. Vlad Gherman vă propune o lectură interesantă

  acum 185 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman vă propune o carte inedită. O carte pe care o puteți citi, dar și...urmări. Apărută în colecția Leda Edge,”Minunata familie Marvel” spune două povești: una în imagini, și o alta în... cuvinte.

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă prezintă povestea lui Emanuel Pârvu

  acum 185 zile

  Absolvent al Facultății de Actorie la UNATC, 2006, clasa Gelu Colceag, Emanuel Pârvu scrie şi regizează piese de teatru şi scurtmetraje. El este și profesor la UNATC.

  Vlad Gherman spune bancuri, însă reacția Cristinei Ciobănașu îl lasă fără replică

  acum 185 zile

  „Mihai Viteazul mergea pe un cal. La un moment dat, cade...”. Continuarea bancului și reacția Cristinei Ciobănașu, în clipul de mai jos.

  Mușchiuleț de porc rulat în prosciutto, cu legume crocante și piure de mazăre

  acum 186 zile

  Cum stau lucrurile în bucătăria unui restaurant? Aflați la ”Don Apetit & CO”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channelîn.

  Detoxifierea... casei și a garderobei. Detox+Market 12

  acum 186 zile

  La ”PoveștiCOOL” puteți afla ce s-a întâmpla la cea de-a 12-a ediție ”Detox Market”.

  La ”PoveștiCOOL” poți afla care sunt premierele cinematografice

  acum 186 zile

  Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți spun care sunt premierele în cinematografele de la noi. Află la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată pe postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până...

  Despre detoxifierea din garderobă și relațiile ”toxice”, sâmbătă, la ”PoveștiCOOL”

  acum 189 zile

  Sambata, 14 aprilie, la ”PovestiCOOL”, vei afla cum poti scapa de energiile negative.

  Hector Lopez, tenorul îndrăgostit de România. A învățat limba română și nu mai vrea să plece din țara noastră

  acum 190 zile

  După spectacolul „Don Carlos”, Hector Lopez a acordat un interviu emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30. Cum a ajuns de la violoncel, la tenor, ne-a povestit chiar Hector Lopez.

  ”Ilegitim”, povestea de iubire dintre doi frați

  acum 191 zile

  Filmul ”Ilegitim” a adunat numeroase premii și nominalizări la festivalurile de film. A fost singurul lung metraj românesc la selecția pentru ediția din 2016 a prestigiosului Festival de Film de la Berlin. Despre această peliculă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman...

  Robi Urs: ”Pasiunea pentru actorie a apărut pe la 24 spre 25 de ani”

  acum 191 zile

  Robi Urs, protagonistul care îl interpretează pe Romeo Angelescu în filmul ”Ilegitim” este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare...

  O româncă a lucrat la primul lung metraj pictat din istoria cinematografiei: "Loving Vincent"

  acum 191 zile

  Emisiunea ”PoveștiCOOL” te invită să iei parte la filmul care a scris istorie în cinematografia mondială. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman îți prezintă ”Loving Vincent”, peliculă ce poate fi văzută și în România din 13 aprilie.

  Ce se va întâmpla cu Opera Națională București? Interviu cu directorul interimar Ștefan Ignat

  acum 192 zile

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, reporterul Rapha a realizat un interviu cu tenoril Ștefan Ignat, directorul interimar al Operei Naționale București. Direct de la acesta am aflat ce urmează să se întâmple cu această instituție.

  Haideți la teatru! La emisiunea ”PoveștiCOOL” aflați care sunt premierele sezonului

  acum 192 zile

  În această ediție, sunteți invitați la Teatrul Alexandru Davila, din Pitești.

  De ce se vopsesc de Paște ouăle în roșu și nu în alte culori. Aflați la ”PoveștiCOOL”

  acum 192 zile

  Una dintre legendele creștine spune că, atunci când Iisus a fost bătut cu pietre, acestea s-au transformat în ouă roșii.

  Stufat de miel cu împletitură din usturoi și garnitură de cușcuș

  acum 192 zile

  Dan Bogatu este cel pe care Vlad Gherman îl sună ori de câte ori vrea un preparat spectaculos. Un preparat rapid, spectaculor, care îi va impresiona pe musafiri este, spune Chef Dan Bogatu, este stufatul din cotlet de miel, cu garnitură de cușcuș.

  Crina Semciuc, nevoită să învețe să înjure pentru rolul din filmul ”Selfie”

  acum 198 zile

  De exemplu, pentru rolul Yasmine, din filmul ”Selfie”, Crina a mărturisit că a fost nevoită să învețe să înjure și să fie credibilă pe ecran când rostește replicile respective. ”Eu, în viața de zi cu zi nu înjur”.

  Crina Semciuc: ”Nu am crezut niciodată că voi putea fi actriță”

  acum 198 zile

  Crina Semciuc este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, ora 15.30 și...

  Crina Semciuc a fost nevoită să renunțe la balet. La ”CineCOOL” a povestit ce s-a întâmplat

  acum 198 zile

  Primul în viața ei a fost teatrul. Dar nu orice fel de teatrul, ci teatrul muzical. Acesta a fost primul contact cu lumea artistică al Crinei Semciuc, invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”,...

  Ce film puteți vedea zilele acestea la cinema? Criss și Vlad vă recomandă ”Maria Magdalena”

  acum 198 zile

  Dacă nu știți ce film puteți vedea zilele acestea la cinema, la emisiunea ”PoveștiCOOL”, Criss și Vlad vă fac o propunere în ton cu Sărbătorile Pascale: ”Maria Magdalena”, cu Rooney Mara (în rolul Mariei Magdalena), Joaquin Phoenix (în...

  ”P.S. Îmi placi”, sau despre problemele inimii greu de descifrat

  acum 198 zile

  Ce carte ați citit ultima oară? Iată o propunere, pe care Cristina Ciobănașu o face la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30 și după...

  Despre Sindromul Down și atitudinea negativă a societății, la ”PoveștiCOOL”

  acum 199 zile

  La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vorbesc despre Sindromul Down, despre lucrurile minuate ce s-au întâmplat cu ocazia Zilei Mondiale a persoanelor cu Sindromul Down.

  Marius Manole: ”Acest spectacol este o revelație”

  acum 199 zile

  În interviul său, Marius Manole a vorbit și despre faptul că mereu tinerei generații de actori i se reproșează faptul că nu se ridică la nivelul generației de aur. Și, spune Marius Manole, pe de-o parte, este și firesc să nu se ridice la acel nivel.

  Marius Manole: ”Acest spectacol mă reprezintă și asta este cel mai important”

  acum 199 zile

  Cum a primit marius Manole propunerea de a juca rolul principal în ”Viforul”, ce i-a cerut regizorul Alexandru Dabija, aflați din acest interviu.

  Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele piesei ”Viforul”. Iată ce spune Ana Ciontea despre acest spectacol

  acum 199 zile

  La finalul premierei spectacolului, echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” (difuzată sâmbăta și duminica, de la ora 15.30) a realizat o serie de interviuri cu protagoniștii din ”Viforul”.

  La începuturi, Sărbătoarea Floriilor era dedicată unei zeițe. La ”PoveștiCOOL”, poți afla legenda ”Floriilor”

  acum 200 zile

  Cu fix o săptămână înainte de Paște, creștinii sărbătoresc Floriile. La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Vlad Gherman a făcut cunoscută legenda acestei sărbători și cui îi era ea dedicată înainte de Hristos. ” I nițial, această sărbătoare...

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »