”Am învățat că e bine să spui ce simți”, a mărturisit Oana Cârmaciu, la ”CulTOUR”

acum 96 zile

Oana Cârmaciu, cea care o interpretează pe Ioana, în serialul ”Sacrificiul”, se alătură vedetelor care au jucat în jocul ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 97 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 97 zile

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 97 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 98 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 98 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marian Râlea a mărturisit, la ”CulTOUR”, ce ar schimba din trecutul său

acum 99 zile

Cel mai cunoscut magician, cel mai îndrăgit actor a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Doamnelor, domnișoarelor, domnilor... Marian Râlea, sau Magicianul Marian Râlea!

Nicole Cherry a dezvăluit, la Happy Channel, în ce țară i-ar plăcea să se mute

acum 99 zile

Nicole Cherry a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00, că și-ar dori să se mute în Londra.

Rita Mureșan, la CulTour: ”Nu înțeleg de ce unii oameni sunt răi intenționat”

acum 99 zile

"Continuă fraza..." este unul dintre jocurile care aduc răspunsuri neașteptate din partea invitaților emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Nu am acest sentiment”, a mărturisit Rita Mureșan, la emisiunea ”CulTour"

acum 102 zile

”Ce ai alege între” este jocul propus creatoarei de modă Rita Mureșan la emisiunea CulTour.

”Nu înțeleg de ce oamenii merg pe stradă cu ochii-n telefon”, a afirmat Gabi Ciocan la ”CulTOUR”

acum 102 zile

Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celei mai amuzante provocări, la emisiunea ”CulTOUR”. Iată cum a răspuns jocului ”Continuă fraza....”:

”Mă bucur foarte mult când oamenii îmi spun că sunt mai frumoasă în realitate”, a spus Nicole Cherry la ”CulTOUR”

acum 102 zile

Nicole Cherry a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Creatoarea de modă Rita Mureșan, despre visul ei de a deveni prim-ministru

acum 102 zile

Creatoarea de modă Rita Mureșan a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Jocul ”Continuă fraza...” cu Ana Baniciu, la ”CulTOUR”

acum 103 zile

Jocul ”Continuă fraza...” pune imaginația invitaților emisiunii ”CulTOUR” la încercare. Ana Baniciu nu a scăpat nici ea de această provocare.

Paul Ipate: ”Prostia este pe toate drumurile”

acum 103 zile

Actorului Paul Ipate i-a venit rândul să participe la unul dintre cele mai amuzante jocuri la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Mama mea este un personaj de Oscar”, a mărturisit Cezar Ouatu la Happy Channel

acum 103 zile

Cezar Ouatu a intrat în jocul Happy Channel și a acceptat provocarea interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Răspunsurile sale au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre artist.

Nicole Cherry, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Prietenul meu și tata sunt aliați”

acum 103 zile

Seria de întrebări ”CulTOUR” a ajuns la simpatica Nicole Cherry. Cum a răspuns cântăreața noii serii de întrebări? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile ei.

Cezar Ouatu, la ”CulTOUR”: ”Sunt foarte mândru de numele meu de familie”

acum 104 zile

Cezar Ouatu este cel care răspunde întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Toate fetele râdeau de mine”, a mărturisit Adrian Titieni, la ”CulTOUR”

acum 105 zile

Adrian Titieni, cel pe care telespectatorii l-au putut urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 și produs de Ruxandra Ion, a fost invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Marele actor a povestit ce a avut de ”pătimit” din cauza unui... pantalonaș cu bretele inspirat din portul popular german (spielhosen).

Paul Ipate, la ”CulTOUR”: ”Când nu ai nicio soluție, are viața una pentru tine”

acum 105 zile

De ce spune Paul Ipate că s-ar lua la palme, care sunt cele trei lucruri pe care vrea să le facă, care sunt personalitățile alături de care vrea să ia masa, despre melodia pe care a compus-o, și multe alte dezvăluri aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Ana Baniciu, la ”CulTour”: ”Toată lumea mă pune să fac asta!”

acum 106 zile

Ana Baniciu a revenit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Ce alte noutăți a aflat Rapha de la ea?

Adrian Titieni, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Mă gândeam la situația în care, dacă aș fi căzut pe set, ce s-ar fi întâmplat cu filmarea”

acum 106 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor și invitatul său de marcă, actorul Adrian Titieni, au realizat o analiză amănunțită a filmului ”Queen Marie of Romania”.

Adrian Titieni și Irina Margareta Nistor, despre filmul ”Queen Marie of Romania”, la ”CulTour”

acum 106 zile

Una dintre peliculele despre care cei doi au vorbit la ”CulTOUR” este ”Queen Marie of Romania”, regizat de Alexis Cahill și în care Adrian Titieni are rolul ministrului Ion Brătianu, iar Regina Maria este interpretată de Roxana Lupu.

Vineri, la Happy Channel, o emoționantă întâlnire cu marele actor Adrian Titieni

acum 110 zile

În ediția de vineri a emisiunii ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor are un invitat de excepție: marele actor de teatru și film Adrian Titieni.

Actrița Medeea Marinescu și jocul ”Continuă fraza”, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 110 zile

Actrița Medeea Marinescu, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR” a intrat în jocul ”Continuă fraza”.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »