”Cred că m-am pedepsit și m-am judecat prea aspru”, a mărturisit actrița Alina Chivulescu la Happy Channel

acum 122 zile

Alina, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea, la Antena 1, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Alina Chivulescu a mărturisit la emisiunea ”CulTOUR”: ”Urăsc telefonul!”

acum 123 zile

Alina Chivulescu, alias Helene, din serialul ”Fructul oprit” a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate zilnic la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”, mărturisește Alina Chivulescu la “CulTOUR”

acum 123 zile

Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre...

”Viața mea s-a schimbat de când port busuioc”, a spus Ozana Barabancea la Happy Channel, în exclusivitate

acum 124 zile

 Interviul de 61 de întrebări pentru Ozana Barabancea continuă. Dacă în prima parte a acestuia artista ne-a dezvăluit povestea iilor sale, în clipul video de mai jos, Ozana Barabancea ne va spune de ce poartă la ea mereu o bucată de busuioc....

”Nu fac rabat de la lucrurile care îmi plac”, a mărturisit Ozana Barabancea, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 124 zile

Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ozana Barabancea, la “CulTOUR”: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

acum 124 zile

Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei impresionantă, despre familie și pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Cum este mama Andreea Bălan: ”Sunt tolerantă și jucăușă. Îi pun fetiței mele foarte multe porecle”

acum 125 zile

Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

acum 125 zile

Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie”, a spus Andreea Bălan, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 125 zile

”După părerea mea, toată lumea ar trebui să facă terapie, pentru că, cu toții avem tot felul de probleme, mai mari sau mai mici, și, de multe ori, suntem triști, apatici, dar nu știm de ce și dăm vina pe cei din jur”, a spus Andreea Bălan, la ”CulTOUR”.

Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă și foarte jucăușă”

acum 125 zile

Artistă de succes și femeie împlinită, Andreea Bălan mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a devenit părinte. Invitată în emisiunea “CulTOUR” de la Happy Channel, aceasta face mărturisiri importante despre perioada frumoasă pe care o...

Actrița Iulia Lumânare a vorbit, la Happy Channel, despre posibilitatea dispariției copilului: ”Eu nu aș putea să supraviețuiesc”

acum 126 zile

Iulia Lumânare a dezvăluit, la Happy Channel, cum a ajuns să joace în filmul ”Prororoca”, regizat de Constantin Popescu și în care joacă rolul unei mame al cărei copil dispare.

Povestea actriței Iulia Lumânare: "Când eram mică, am crezut că o sa ajung avocat sau criminalist"

acum 126 zile

Iulia Lumânare este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

”Vreau să fac dreptate, chiar de ar fi să piară lumea!”, spune Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit"

acum 128 zile

  Are o poveste de viaţă cum rar întâlneşti! Bogdan Stanoevici este actorul care a cucerit câteva generaţii prin farmecul său. El a fost invitatul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy...

”Când am fost prima oară la mare”, spune Bogdan Stanoevici, actorul din serialul "Fructul oprit", că este cea mai frumoasă amitire a sa

acum 128 zile

Seria celor 61 de întrebări pentru Bogdan Stanoevici continuă. Interviul cu actorul din serialul ”Fructul oprit” a fost realizat în unul dintre locurile unde actorul se simte ca acasă: la Circul Metropolitan București, al cărui director este. Aflat pe ultima sută de...

Ana Androne povestește despre colaborarea ei cu Charles Aznavour. ”Am făcut trei filme franțuzești”

acum 128 zile

Anca Androne, actriță pe care o puteți vedea jucând pe scena teatrului Bulandra, din București, este invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Ea are un palmares bogat și la capitolul filme, ea fiind distribuită atât în pelicule realizate în România, cât și peste hotare.

Bogdan Stanoevici, la ”CulTOUR”: ”Este visul vieții mele și regretul vieții mele”

acum 128 zile

Bogdan Stanoevici a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Interviul a fost realizat în unul dintre locurile unde actorul se simte ca acasă: la Circul Metropolitan București, al cărui director este. Aflat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru spectacolul ”București, je t’aime”, Bogdan Stanoevici a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Astăzi, la “CulTOUR” - Teodor Hossu-Longin: “Literatura vă face să înțelegeți cum funcționează viața”

acum 128 zile

Ediția de astăzi a emisiunii “CulTOUR” vine astăzi în fața publicului “Cu cartea prin liceu”, o campanie menită să atragă atenția asupra lecturii și a beneficiilor sale.

Întâlnirea cu Papa Ioan Paul al II-lea, unul dintre cele mai frumoase momente din viața actorului Bogdan Stanoevici

acum 128 zile

Incredibila poveste de viață a actorului Bogdan Stanoevici este spusă chiar de el, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Bogdan Stanoevici, cu lacrimi în ochi la “CulTOUR”

acum 129 zile

Cu lacrimi în ochi, actorul Bogdan Stanoevici face mărturisiri emoționante, astăzi, de la 17.30, la “CulTOUR”, retrăind emoțiile celei mai frumoase zile din viața lui. Acesta își deschide sufletul și vorbește despre un moment care l-a marcat.

Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

acum 130 zile

Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Mihai "Bubu" Cernea spune, la ”CulTOUR”, cum reacționează atunci când primește critici

acum 131 zile

Mihai ”Bubu” Cernea este invitatul lui Criss și Vlad la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). După ce ne-a mărturisit că și-ar dori să urmeze cursuri de pilotat avionul, Bubu ne face multe alte mărturisiri.

Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

acum 131 zile

Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

Ana Baniciu: ”Îmi doream să ajung acasă să plâng”

acum 131 zile

 Seria celor 61 de întrebări pentru Ana Baniciu continuă. După ce ne-a spus care este cel mai prețios sfat primit de la tatăl ei, cântărețul Mircea Baniciu, Ana răspunde în continuare întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de...

Bubu Cernea, la “CulTOUR”: “Nu aș putea trăi fără muzică”. AZI, 13 noiembrie, la Happy Channel

acum 131 zile

A pus pentru prima dată mâna pe tobe la vârsta de DOI ANI , iar de atunci continuă să se perfecționeze pe zi ce trece, în domeniul muzical, și să-și dezvolte aptitudinile artistice. Mihai Bubu Cernea este invitatul emisiunii “CulTOUR”, ediție care se va...

Ana Baniciu, portret din 61 de întrebări: ”În viață, nu trebuie să fii necăjit când nu-ți iese treaba”

acum 131 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a venit la ”CulTOUR, emisiune prezentată de Criss și Vlad, să răspundă celor 61 de întrebări.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »