Ana Baniciu, supersitiții în noaptea de Revelion: ce nu îi lipsește în noaptea dintre ani și cu cine să sărută sub vâsc

acum 145 zile

 Ana Baniciu, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de Happy Channel, că este superstițioasă. Ce nu îi lipsește în noaptea de Revelion? Iată răspunsul Anei: ” Ceva roșu am avut în fiecare an pe mine. Cumva, cred că asta este o...

Alina Pușcaș, despre supersitițiile din noaptea de Revelion

acum 145 zile

Care e semnificația superstiției conform căreia, în noaptea de Anul Nou se mănâncă pește și 12 boabe de struguri, aflați din clipul alăturat.

Marian Râlea, amintiri din copilărie: ce activități interzise făcea și cum a învățat franceză și germană

acum 145 zile

”Magicianul” Marian Râlea s-a născut în Brașov. De fapt, pe certificatul său de naștere, era trecut orașul Stalin, căci, din 1950 și până la 24 decembrie 1960, numele orașului a fost schimbat în Stalin. În această perioadă, în semn de apreceire a tovarășului Stalin, pe Tâmpa, a fost scris numele suveranului sovietic cu brazi.

Cum a ajuns actor Marian Râlea. Primul său rol a fost într-un film cu Belmondo!

acum 145 zile

De la Magicianul care a adus bucurie în inimile atâtor generații de copii, la rolul magistral interpretat în piesa ”Crimă și Pedeapsă”, la simpaticul și amuzantul Tănase, din ”O grămadă de caramele”, sau la olteanul Sile Boască din...

Astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, cum arată Crăciunul ideal pentru Andreas Petrescu

acum 150 zile

Într-o ediție de sărbătoare, pe care Happy Channel o va difuza astăzi de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), acesta își amintește cu drag clipele frumoase petrecute în această perioadă a anului.

Sore, despre tradițiile de Crăciun din familia sa: ”Îmi doresc să îi creez și eu lui Erin magie”

acum 151 zile

Artista Sore Mihalahe este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o ediție de sărbătoare, Sore vorbește despre amintirile pe care vrea să I le creeze fiicei sale Erin, în vârstă de aproape trei ani.

Alina Pușcaș, la ”CulTOUR”: ”Cel mai neinspirat cadou de Crăciun este...”

acum 151 zile

”Cadouri urâte nu există, poate neinspirate”, a afirmat Alina Pușcaș la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00)

Alina Pușcaș, amintiri din copilărie de Crăciun, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 152 zile

Alina Pușcaș, actrița din “Fructul oprit” și frumoasa prezentatoare a emisiunii “Te cunosc de undeva!”, este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00) la Happy Channel. Într-o...

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

acum 152 zile

Carmen Simionescu a povestit, la ”CulTOUR”, cum arată Crăciunul în familia ei

Carmen Simionescu, AZI, la emisiunea ”CulTOUR”: “Începe un nou capitol”

acum 153 zile

Invitată la “CulTOUR”, Carmen Simionescu a dezvăluit care sunt doleanțele ei mari. “Moșule, vreau să-mi aduci liniște, răbdare, și vreau să-mi aduci echilibru”, a spus ea.

Cel mai frumos vis de Crăciun al acestor copii este ca părinții lor să se împace

acum 153 zile

”Crăciun în Palm Springs”, miercuri, 19 decembrie, de la ora 18.00, la Happy Channel.

Întrebări... ”Crăciunești”, pentru Ana Baniciu, la ”CulTOUR”. Iată care a fost cel mai ciudat cadou pe care i l-a cerut Moșului

acum 153 zile

Cum arată Crăciunul ideal? Ce îi place la Crăciun? Cum arată Moș Crăciun? Doar trei dintre cele 61 de întrebări ”Crăciunești” cărora Ana Baniciu le-a răspuns la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce așteaptă Ana Baniciu de la Moș Crăciun. Ne spune azi, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 154 zile

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu îndrăgita cântăreață, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel.

Actrița Victoria Cociaș, la ”CulTOUR”: "Primul film pe care l-am văzut a fost «King Kong». M-a speriat"

acum 154 zile

O viață ca un film. O iubire ca în filme. O carieră actoricească de admirat. Toate acestea sunt ale actriței Victoria Cociaș, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”.

Alin Gheorghișan a mărturisit, la ”CulTOUR”, că împodobește bradul de Crăciun, dar și de... Paște

acum 154 zile

Invitat la ediția specială de Crăciun a emisiunii ”CulTOUR”, actorul Alin Gheorghișan a mărturisit că are un obicei la care ține: împodobește bradul din curtea casei sale atât de Crăciun, cât și de... Paște. Cum anume, aflați din interviul acordat...

Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

acum 157 zile

 Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante, într-un interviu acordat emisiunii “CulTOUR”, despre cadoul care i-a schimbat viața, dar și...

Florin Zamfirescu, despre regretatul poet Nichita Stănescu: ”Nichita producea fenomene!”

acum 157 zile

Au trecut 35 de ani de când poetul Nichita Stănescu a plecat dintre noi. La emisiunea ”CulTOUR”, actorul Florin Zamfirescu a depănat amintiri despre cel care i-a fost prieten și alături de care a petrecut momente memorabile.

”Am fost exmatriculată în clasa a XII-a”, a povestit Chris Simion-Mercurian la Happy Channel

acum 158 zile

Chris Simion-Mercurian a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să fie exmatriculată în ultimul an de liceu.

La Happy Channel, Mihai Trăistariu a spus că are, deja, piesa câștigătoare pentru Eurovisionul cel mare. Va și dansa!

acum 158 zile

La Happy Channel, Mihai Trăistariu a vorbit, deschis, cât de bine câștigă din banii pentru concertele sale din noaptea de Revelion. În interviul pentru ”CulTOUR”, el a spus și ce piesă a pregătit pentru Eurovision.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, primul om de zăpadă

acum 158 zile

Criss și Vlad continuă depănarea amintirilor de Crăciun la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Mihai Trăistariu: ”În copilărie nu am avut niciun Crăciun fericit. Ai mei nu sărbătoreau!”

acum 158 zile

Direct din platoul show-ului ”Te cunosc de undeva”, Mihai a răspuns întrebărilor emisiunii „CulTOUR”, dedicată Crăciunului.

Astăzi, ediție specială ”CulTOUR”, la 35 de ani de la moartea lui Nichita Stănescu

acum 158 zile

La 35 de ani de când Nichita Stănescu a trecut în neființă, Happy Channel difuzează, astăzi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), o ediție specială CutTOUR dedicată marelui poet. Cel care va depăna amintiri nerostite este actorul Florin Zamfirescu, care i-a stat în preajmă lui Nichita Stănescu și care i-a fost prieten.

O super poveste de Crăciun, cu Criss și Vlad, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 158 zile

În prag de Sărbători, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman deapănă amintiri de Crăciun. La emisiunea „CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), cei doi povestesc cele mai frumoase amintiri, în timp ce își pregătesc casa pentru Crăciun.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului

acum 159 zile

Imagini din locuința celor doi, amenajată de sărbătoare, dar și amintiri din copilărie (din această perioadă a anului), astăzi, de la ora 17. 30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

Alexia Țalavutis, la ”CulTOUR”: "În ziua de Crăciun, mă îmbrac în niște colanți cu reni"

acum 160 zile

Serial celor 61 de întrebări ”CulTOUR” despre Crăciun continuă. Fosta componentă a trupei LaLa Band, Alexia Țalavutis, răspunde provocării emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »